ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, η οποία σου δίνει την ευκαιρία και την δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείς, να ανοίξεις ένα νέο δρόμο στην καθημερινή σου επικοινωνία και να επωφεληθείς από νέα, ειδήσεις, συναντήσεις, επαφές και γνωριμίες! Κάνεις «συλλογή» από γνώσεις, προβάλλεις τις δεξιότητές σου και επικοινωνείς καλύτερα, με φίλους, γνωστούς, αδέρφια και γείτονες! Μία σου λέξη και γίνεται σαφώς πιο ευχάριστη η καθημερινότητά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, εσύ και ο σύντροφος σου, θα έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε για λίγο από την πεζή καθημερινότητα, να ανανεωθείτε, ακόμα κι αν χρειαστεί σήμερα να οργανώσετε μια μικρή απόδραση που θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά! Αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία κατά την διάρκεια μίας εξόδου ή μετακίνησης, είναι πολύ πιθανή τώρα! Επίσης, φλερτ μέσω διαδικτύου, ευνοείται ιδιαίτερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι σωστές δημόσιες σχέσεις είναι αυτές που θα σου δώσουν ευκαιρίες στον επαγγελματικό

τομέα σήμερα! Ιδανική περίοδος για αγορά αυτοκινήτου ή εξαρτήματος αυτού, όπως και για αγορές μέσω διαδικτύου!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου, θα σε εξυπηρετήσει πάρα πολύ, αφού θα καταφέρεις να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής! Ξέρεις ποιος είσαι και τι θες και η αυτοεκτίμηση σου επανέρχεται! Μπορεί να είσαι κάπως απόλυτος στις απόψεις σου, ωστόσο οι ευκαιρίες θα είναι πολλές, για να επιτύχεις να τις «περάσεις» και στους άλλους και να τους πείσεις για αυτό που ουσιαστικά θες και χρειάζεσαι! Γενικά, δεν είναι καλή μέρα για βιασύνες και παρορμητισμούς, αφού η εύνοια θα φανεί μέσα από αργές, αλλά απόλυτα θετικές εξελίξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή ημέρα θα σου δώσει σιγουριά και βεβαιότητα στον έρωτα, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις απόλυτη ασφάλεια με τον σύντροφο, αφού μέσα από πράξεις του, σου δείχνει την αγάπη και την αφοσίωση του σε σένα! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια πράγματα ξεκαθαρίζουν σε μία ερωτική ιστορία που ήταν αρκετά θολή και επιφανειακή μέχρι τώρα και εσύ πλέον ξέρεις, που ακριβώς βρίσκεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, ίσως σήμερα οι αργοί ρυθμοί σου δεν σε βοηθήσουν στους στόχους σου και στην εκπλήρωση τους! Ωστόσο, η ημέρα είναι ιδανική για να οργανώσεις τα οικονομικά σου και να εξασφαλίσεις μια νέα πηγή εσόδων που θα σε ανακουφίσει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σήμερα στο δικό σου ζώδιο και φυσικά σε καθιστά, τον πρωταγωνιστή, όχι μόνο της μέρας, αλλά όλης της παροντικής περιόδου! Όλοι οι προβολείς είναι πάνω στους στόχους σου και στον τρόπο που θα τους πετύχεις! Η ημέρα αυτή σηματοδοτεί μία ιδιαίτερα σημαντική έναρξη, για να δρομολογήσεις ότι αλλαγές χρειάζεσαι, ότι νέο ξεκίνημα επιθυμείς και όποια βελτίωση θες να κάνεις σε διαπροσωπικές σχέσεις και σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το νέο αυτό φεγγάρι στο Ζώδιο σου έρχεται, προκειμένου να καταφέρεις να βελτιώσεις με κάθε τρόπο την ερωτική σου ζωή! Νέες σχέσεις, νέες γνωριμίες, προτάσεις για επισημοποίηση, ευχάριστα νέα, καθώς επίσης και η ευκαιρία να ασχοληθείς με την εμφάνιση σου και να υιοθετήσεις ένα καινούργιο στυλ που θα σου προσδώσει γοητεία και φυσικά πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πετυχαίνεις σήμερα στόχους που μπορεί να σου εξασφαλίσουν, ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα! Οικονομικά, η εύνοια είναι σχεδόν εξασφαλισμένη, αρκεί να μην παρασυρθείς σε αλόγιστα έξοδα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact