ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

H Νέα Σελήνη που λαμβάνει μέρος σήμερα, στο ζώδιο της Παρθένου, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και τυχερή για σένα, φίλε Αιγόκερε! Θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις ολοκαίνουργια ξεκινήματα μέσα στην ημέρα, αλλά και το επόμενο διάστημα, που θα σε βοηθήσουν να εμβαθύνεις τις γνώσεις σου, να αυξήσεις τις εμπειρίες σου, να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, να έχεις ωφέλιμες επαφές, να πραγματοποιήσεις ευχάριστες μετακινήσεις και να πετύχεις στόχους με την βοήθεια της τύχης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ήδη με κάποιον, μέσα από συζήτηση και εξόδους ψυχαγωγίας, βελτιώνεται η σχέση σας και ανανεώνεται! Αν είσαι ελεύθερος χορταίνεις φλερτ, ραντεβού και γνωριμίες! Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση πάντως, σήμερα θα έρθει ένα καλό νέο όσον αφορά τα ερωτικά σου και θα επαναφέρει την αισιοδοξία σου! Αν προγραμματίζεις ένα ταξίδι με τον σύντροφο, σήμερα ή και τις επόμενες ημέρες, θα σου αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις και εντυπώσεις, γι’ αυτό μην κάθεσαι λεπτό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, θα συμβούν εξελίξεις που θα επηρεάσουν θετικά τη ζωή σου και θα σε βοηθήσουν να πετύχεις έναν μεγάλο στόχο! Οικονομικά, δεν χρειάζεται να είσαι τόσο «large» και γενναιόδωρος, γιατί κινδυνεύεις να ξεμείνεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου, σου προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να ανανεωθείς και να αναγεννηθείς ψυχικά, αλλά και συναισθηματικά. Αν σκέφτεσαι να ζητήσεις μία χάρη και να πείσεις κάποιον να σου την κάνει, θα πρέπει να το κάνεις άμεσα, αφού οι συνθήκες τώρα είναι ευνοϊκές, λόγω της ισχυρής πειθούς σου. Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να επανεξετάσεις κάποιες διαπροσωπικές σχέσεις, απαλλάσσοντας τον εαυτό σου, από τις τοξικές! Ένα μυστικό που σου αποκαλύπτουν κατά την διάρκεια της ημέρας, σου δίνει απόλυτη χαρά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ιδιαίτερα θετικές οι εξελίξεις που αναμένονται, για σένα που είσαι ελεύθερος! Ναι, σήμερα μια ρομαντική, γοητευτική και παθιασμένη γνωριμία, είναι πολύ πιθανόν να έρθει και να αλλάξει ριζικά τη ζωή σου! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, θα δεις το πάθος με τον σύντροφό σου να αναζωπυρώνεται και μπορείτε μαζί να απολαύσετε καυτές ερωτικές στιγμές! Αν σε ενδιαφέρει ήδη κάποιος και θες να τον σαγηνεύσεις, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ημέρα σε βοηθά αποτελεσματικά να βελτιώσεις τα οικονομικά σου μέσα από κεφάλαια ή χρήματα τρίτων! Επαγγελματικά, μία αποκάλυψη σήμερα θα εξυπηρετήσει τους σκοπούς σου απόλυτα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, η Νέα Σελήνη στο απέναντι σου ζώδιο, αυτό της Παρθένου, σηματοδοτεί κάποιες αλλαγές σήμερα, αλλά και το επόμενο διάστημα, οι οποίες θα έχουν μια ευεργετική και ιδιαίτερα ωφέλιμη επίδραση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις εσύ πρωτοβουλία και να δρομολογήσεις νέα ξεκινήματα και σχέδια, νομικά ζητήματα, εξομάλυνση προβληματικών σχέσεων, μέσα από επαφές και συναναστροφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις, να λήξεις τσακωμούς και να βρεις την χρυσή τομή στην σχέση σου με τον σύντροφο! Κάνετε μαζί μία νέα αρχή και πολύ πιθανόν σήμερα ή τις επόμενες ημέρες, να μιλήσετε για γάμο ή συμβίωση! Αν είσαι ελεύθερος, τώρα είναι η ιδανικότερη περίοδος για να βρεις το άλλο σου μισό! Μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη, καμία νέα γνωριμία ή ερωτική επικοινωνία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα μια επαγγελματική συνεργασία ή μία συναδελφική σχέση, μπορεί να εξελιχθεί πάρα πολύ θετικά και να σου εξασφαλίσει την μελλοντική σου ευημερία, αλλά και οικονομικό κέρδος!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact