ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου

Ημέρα με ξαφνικά χαρμόσυνα γεγονότα και νέα ξεκινήματα! Ο Ήλιος και ο Ουρανός συνεργάζονται και τα Ζώδια της Γης και του Νερού, μπορούν να περιμένουν τα καλύτερα και μάλιστα στα ξαφνικά!

Επιπλέον, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, θα μας δώσει πολλές ευκαιρίες, για μία καινούργια αρχή!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, λόγω της Νέας Σελήνης, στο ζώδιο της Παρθένου που σχηματίζεται σήμερα, καταφέρνεις να βάλεις στην ζωή σου τάξη και να οργανώσεις και να βελτιώσεις κατά πολύ την καθημερινότητά σου! Διαχειρίζεσαι πολύ καλύτερα τον χρόνο σου και ανταπεξέρχεσαι επιτυχώς σε όλες τις υποχρεώσεις σου! Καλό θα είναι επίσης την σημερινή ημέρα, να ασχοληθείς περισσότερο με την σωματική σου κατάσταση, να βελτιώσεις τις διατροφικές σου συνήθειες και να εντάξεις στη ζωή σου την γυμναστική και την άσκηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί σήμερα να μην είναι προτεραιότητα τα αισθηματικά σου, ωστόσο αν είσαι ελεύθερος, ίσως υπάρξει ένα έντονο ερωτικό ενδιαφέρον στον χώρο της δουλειάς σου που πιθανόν να εκδηλωθεί τώρα και μάλιστα να εξελιχθεί! Αν έχεις ήδη μια σχέση ή γάμο, προσπάθησε να αφιερώσεις όσο χρόνο γίνεται στον σύντροφο, ακόμα κι αν είναι αρκετά φορτωμένο το πρόγραμμά σου! Μην αμελείς τα συναισθήματα του συντρόφου, γιατί μπορεί αυτό να «βγει» σε γκρίνια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόλυτα θετικές οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, αφού είτε περιμένεις μία απάντηση, είτε το «βήμα» για ένα νέο ξεκίνημα, θα καταφέρεις να το πετύχεις! Οικονομικά, θα υπάρξουν έξοδα, αλλά δε θα αγχωθείς, αφού είναι κάτι που περίμενες!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε Ταύρε, γιορτάζεις στην κυριολεξία! Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο πολύ φιλικό για σένα, ζώδιο της Παρθένου, σου δίνει την ευκαιρία την σημερινή ημέρα, αλλά και γενικά αυτήν την περίοδο, να διασκεδάσεις, να προβάλλεις τον εαυτό σου, να ενδώσεις σε απολαύσεις, να κοινωνικοποιηθείς, να αναδείξεις τα ταλέντα και την λάμψη σου, να χορτάσεις θαυμασμό των άλλων, αφού θα είσαι σίγουρα το επίκεντρο της προσοχής και θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, οι κατακτήσεις σου σήμερα, θα είναι πολλές, αλλά και ιδιαίτερα αξιόλογες! Ίσως προτιμήσεις το φλερτ, από την ασφάλεια που σου προσφέρει μία μόνιμη σχέση αυτήν την φορά! Αν πάλι έχεις ήδη βρει το άλλο σου μισό, θα περάσετε υπέροχα μαζί, θα σου δείξει την αδυναμία του και δεν αποκλείεται να σου έρθει και ένα δωράκι από το πουθενά! Το σίγουρο είναι πως την σημερινή ημέρα, ανοίγεται μπροστά σου ένας νέος δρόμος για τον ερωτικό τομέα, γεμάτος απολαύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, προβάλλεις την καλή πλευρά του επαγγελματία και φυσικά την δημιουργικότητα σου! Ωστόσο, προκειμένου να γίνεις αρεστός και δημοφιλής στους άλλους, ξοδεύεις αλόγιστα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, εγκαινιάζει μια περίοδο κατά την οποία η ενασχόληση με την οικογένεια και το σπίτι θα αποτελέσει την κύρια προτεραιότητά σου! Είναι η ιδανική στιγμή για να κάνεις απαραίτητες ενέργειες, ιδίως αν έχεις προγραμματίσει κάποια νέα ξεκινήματα, ώστε να βελτιώσεις την κατάσταση στο οικογενειακό περιβάλλον, μέσα στο οποίο οι σχέσεις θα συσφιχθούν πολύ! Μάλιστα, ορισμένες συγγενικές προβληματικές σχέσεις, θα εξομαλυνθούν αυτό το διάστημα

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα η εύνοια στον έρωτα βρίσκεται στο… παρελθόν! Θα μπορέσεις με κάποιο τρόπο, αν είσαι ελεύθερος, να συναντήσεις άτομα από το ερωτικό παρελθόν, που έχεις να δεις καιρό, να επικοινωνήσεις μαζί τους ή ακόμα και να επιδιώξεις επανασύνδεση! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, το ενδεχόμενο συγκατοίκησης, είναι πολύ πιθανό τώρα! Αν δεν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, τότε απλά καταφέρνεις να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, που έχουν να κάνουν με την σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ιδανική ημέρα για να διορθώσεις παλαιά λάθη στον εργασιακό τομέα ή για να καλύψεις οικονομικές εκκρεμότητες!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact