ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια για τον Ιούλιο 2018

Δίδυμος
Οι πρώτες 8 μέρες του μήνα, δείχνουν εξαιρετικές σε ό,τι αφορά επαγγελματικές και οικονομικές επιδιώξεις. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον χώρο της Παρθένου, στις 10 Ιουλίου, θα βοηθήσει να γίνουν καλύτερες οι συνθήκες στον χώρο που ζείτε, είτε μέσα από μια ανανέωση, είτε εξαιτίας της θετικής παρουσίας ενός ατόμου που έρχεται στον χώρο σας. Ακόμα, αυτός ο Ιούλιος θα σας φέρει πιο κοντά, θα ζεστάνει, δηλαδή, τη σχέση σας, με τα άτομα του οικογενειακού σας χώρου. Η πρώτη έκλειψη, στις 13 Ιουλίου, θα σας τονίσει ένα οικονομικό ή κληρονομικό ζήτημα, που πρέπει να λύσετε με προσοχή. Από τις 24 Ιουλίου και μετά, που θα περάσει ο Ερμής σε στάση, αλλά και στη μετέπειτα ανάδρομη πορεία του, θα καταφέρει να αλλάξει προγραμματισμένα σχέδια. Το δύσκολο διάστημα από τις 24 μέχρι 27 Ιουλίου, οι αρνητικές όψεις της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, του Ήλιου με τον Ουρανό, όπως και η έκλειψη της Σελήνης στον Υδροχόο, θα φέρουν μεγάλη νευρικότητα, απρόβλεπτες μετακινήσεις και συναισθηματικά μπερδέματα.

Καρκίνος
Για τους γεννημένους 5-6 Ιουλίου, οι πρώτες 8 μέρες, αλλά και γενικά ο Ιούλιος, αποτελεί μια ευχάριστη – λαμπερή παρένθεση, που μπορεί να δώσει χαρά, αυτοπεποίθηση και να φέρει επαγγελματικά, οικονομικά, μα και συναισθηματικά κέρδη. Η Αφροδίτη, από τις 10 Ιουλίου στην Παρθένο, θα κάνει ευέλικτο και πειστικό τον λόγο σας, πιο εύκολες και αποδοτικές τις συναντήσεις και τις μετακινήσεις σας. Όμως, στις 12 και 13 Ιουλίου, η αρνητική αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα, όπως και η έκλειψη του Ήλιου που γίνεται στο δικό σας ζώδιο, αφενός μεν προκαλούν αναπόφευκτα έξοδα που φαίνεται πως δεν μπορείτε να αποφύγετε, αφετέρου δημιουργεί σε πολλούς, ιδιαίτερα στους γεννημένους στις 11-12 Ιουλίου, ένα δυσεπίλυτο πρόβλημα οικογενειακού και οικονομικού χαρακτήρα. Παρόλα αυτά, όλος ο μήνας στηρίζει τα οικονομικά των Καρκίνων. Η δεύτερη έκλειψη, στις 27 του μήνα, επισημαίνει εκ νέου ότι πρέπει να κάνετε πολύ πιο προσεκτικούς οικονομικούς χειρισμούς για να μη βρεθείτε μετέωροι όταν περάσει η εποχή της προσωρινής οικονομικής σας εύνοιας.

Λέων
Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια καλή στιγμή προσωπικής, συναισθηματικής ή κοινωνικής και επαγγελματικής επιβεβαίωσης. Όλος ο μήνας δείχνει γεμάτος ένταση, που μπορεί να προκληθεί από ένα ανατρεπτικό γεγονός, ιδιαίτερα για τους γεννημένους 25 Ιουλίου που πρέπει γενικά να είναι προσεκτικοί. Μπορεί η Αφροδίτη, στο πέρασμά της από τις 10 Ιουλίου στην Παρθένο, να βρίσκει για σας λύσεις και να δίνει οικονομικές ανάσες, όμως, στις δύσκολες 12 και 13 Ιουλίου, τόσο η έκλειψη όσο και η αρνητική αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα, έχουν τη δύναμη ρίξουν την ψυχολογία σας, δείχνοντάς σας ότι κάποια προσδοκία σας είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Ο Ήλιος στις 23 περνά στο ζώδιο σας και σας βγάζει από μια περίοδο ενδοσκόπησης και απολογισμών που σας προβλημάτισε ιδιαίτερα. Το δύσκολο διάστημα μεταξύ 24 και 27 του μήνα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και στις οικονομικές σας δοσοληψίες, γιατί είναι εύκολο να χάσετε. Η δεύτερη έκλειψη του μήνα στις 27 Ιουλίου, επηρεάζει βαθύτατα ψυχολογικά τους γεννημένους τις 3 πρώτες μέρες του ζωδίου, που γνωρίζουν τώρα καθαρά ότι είναι απέναντι σε μια περίοδο που έχει τη δύναμη να αλλάξει πολλά και σημαντικά στην ζωή τους.

Παρθένος
Οι πρώτες 8 μέρες του μήνα θα βοηθήσουν όσους επιδιώκουν να κλειδώσουν συμφωνίες. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας από τις 10 Ιουλίου και μετά, θα βελτιώσει την ψυχολογία αλλά και την εικόνα σας, δημιουργώντας προδιαγραφές για συναισθηματικά και υλικά κέρδη. Στις δύσκολες 12 και 13 του μήνα περισσότερο θα σας απασχολήσουν προβλήματα τρίτων, κοντινών ή φίλων και πιθανόν να κληθείτε να μεσολαβήσετε σε μια δύσκολη κατάσταση. Το πέρασμα του Ήλιου, από τις 23 Ιουλίου στον Λέοντα, σας βοηθά να κάνετε υγιείς απολογισμούς, δίνοντάς σας ταυτόχρονα αιτίες να είστε ικανοποιημένοι από την προσωπική σας πορεία και ό,τι καταφέρατε από πέρσι τον Ιούλιο μέχρι σήμερα. Η στάση του κυβερνήτη σας Ερμή, από τις 24 Ιουλίου και η αναδρομή του πορεία από τις 26 και μετά, θα σας κάνουν να αναλύετε, ίσως περισσότερο απ’ ό,τι χρειάζεται, λεπτομέρειες καταστάσεων, ενώ γενικά αυτό το διάστημα θα ζητάτε περισσότερο την ηρεμία και θα αποφεύγετε κοινωνικές υποχρεώσεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact