ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια για τον Ιούλιο 2018

Ζυγός
Όσοι από σας, τις πρώτες 8 μέρες του μήνα, είστε προσανατολισμένοι στα επαγγελματικά σας και στις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, θα έχετε να εισπράξετε και αναγνώριση και ένα σημαντικό υλικό όφελος. Εσείς του τρίτου δεκαήμερου θα νιώθετε, έως τις 10/7, το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Το πέρασμα της Αφροδίτης, από τις 10 Ιουλίου και μετά στην Παρθένο, θα βοηθήσει να κατευναστούν πολλές από τις ανησυχίες σας και θα νιώσετε ότι η ζωή σας έχει πάρει μια καλή σειρά. Στις δύσκολες 12 και 13 Ιουλίου, τόσο η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα όσο και η ισχυρή έκλειψη του Ήλιου, δείχνουν να προβληματίζουν, σε οικογενειακά κυρίως θέματα, όλους, μα περισσότερο τους γεννημένους 12 και 13 Οκτώβριου, που θα πρέπει να είναι και γενικά προσεκτικοί αυτό τον μήνα. Από τις 24 μέχρι και τις 28 του μήνα ο Ιούλιος είναι δύσκολος. Αποφύγετε συναισθηματικά και επαγγελματικά λάθη και προστατευτείτε από παρεξηγήσεις. Σε συναισθηματικό επίπεδο, ο μήνας σας δημιουργεί μπερδέματα, ενώ κρυφά συναισθήματα ή επιθυμίες κυριαρχούν αυτή την περίοδο.

Σκορπιός
Για τους γεννημένους στις 5 και 6 Νοεμβρίου, ο μήνας θα μπορούσε να αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη, που θα αναβαθμίσει ουσιαστικά τη ζωή σας. Στις 10 του μήνα, η Αφροδίτη θα περάσει στον χώρο της Παρθένου κάνοντάς σας περισσότερο κοινωνικούς. Πιθανόν να γεννηθούν νέες φιλίες που θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά, αλλά και θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Στις 12 και 13 Ιουλίου προσέξτε τις μετακινήσεις και μην προσπαθήσετε να πείσετε κανένα και για τίποτα, γιατί είναι μέρες που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μεγάλα ρήγματα στις σχέσεις. Η στάση του Ερμή καθώς και η ανάδρομη κίνησή του, από τις 26 του μήνα και μετά, καθυστερούν ή μπλοκάρουν, ίσως και λόγω καλοκαιριού, κάποια επαγγελματικά σας σχέδια. Η δεύτερη έκλειψη του μήνα στις 27 επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους στις 24, 25 και 26 Οκτωβρίου, που, ούτως ή άλλως, διανύουν ένα διάστημα μεγάλης έντασης και ανατροπών, που τους εξαιρεί από τον κανόνα, που θέλει τον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού ιδιαίτερα αποδοτικό για τους περισσότερους Σκορπιούς.

Τοξότης
Οι πρώτες 8 μέρες του μήνα θα κυλήσουν ανέλπιστα ομαλά, θα ηρεμήσουν αγωνίες και ανησυχίες και θα σας κάνουν να νιώσετε περισσότερη σιγουριά. Μέχρι τις 9 του μήνα, οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θα έχετε πρόσθετα και συναισθηματική και επαγγελματική τύχη. Η Αφροδίτη, στο πέρασμά της από τις 10 του μήνα στην Παρθένο, θα δώσει σε πολλούς φιλόδοξους την ευκαιρία να προβληθούν περισσότερο επαγγελματικά και να κάνουν ένα σημαντικό βήμα προόδου. Η στάση, από τις 24 Ιουλίου, αλλά και η αναδρομή κίνηση του Ερμή από τις 26 και μετά, θα λειτουργήσουν αρκετά βοηθητικά για σας, αφού θα χαλιναγωγήσουν τον εκρηκτικό σας λόγο, που μόνο εντάσεις και παρεξηγήσεις φέρνει στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Όμως, από τις 26 έως και τις 28 του μήνα, τόσο λόγω όψεων όσο και λόγω της έκλειψης, αποφύγετε με κάθε τρόπο να κοντραριστείτε με άτομα τα οποία σας είναι χρήσιμα. Το τέλος του μήνα οι μέρες σας βοηθούν να σκέπτεστε πιο πλατιά και η παρουσία του Ήλιου στον Λέοντα σας βγάζει από μια περίοδο εσωστρέφειας, η οποία σας χαρακτήριζε τελευταία.

Αιγόκερως
Ο μήνας δίνει αυξημένες ευθύνες στους γεννημένους 25 και 26 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, εξαιρετικά θετική για εσάς είναι η παρουσία της Αφροδίτης στον χώρο της Παρθένου, από τις 10/7, η οποία ανοίγει τον ορίζοντα στη σκέψη σας και κάνει πιο ελαστικές τις απόψεις σας, ώστε να μπορείτε να δεχτείτε πιο εύκολα και να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα. Οι δύσκολες μέρες, 12 και 13 Ιουλίου, όπως και η έκλειψη, δείχνουν να στοχεύουν περισσότερο τους γεννημένους στις 10 και 11 Ιανουαρίου με οικογενειακής, κυρίως, φύσεως θέματα, που δείχνουν να μην είναι εύκολο να λυθούν. Ο Ήλιος από τον Λέοντα και από τις 23 του μήνα θα σας κάνει να κινείστε με περισσότερη ιδιοτέλεια σε ό,τι αφορά οικονομικά θέματα, άλλα και να κοντράρεστε, όταν χρειάζεται, για οικονομικά θέματα με τους γύρω σας. Η στάση και η ανάδρομη κίνηση του Ερμή θα σας κάνει να αναλύετε εκ νέου θέματα του παρελθόντος και να γκρινιάζετε γι’ αυτά, ενώ η έκλειψη της 27ας του μήνα θα σας κάνει εκρηκτικά κτητικούς και εύκολα θα μπορούσε να προκαλέσει αντιπαραθέσεις με τους γύρω σας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact