ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια για τον Ιούλιο 2018

Υδροχόος
Οι πρώτες 8 μέρες του μήνα θα είναι εξαιρετικά θετικές για σας, βοηθώντας να κάνετε τις κινήσεις που θέλετε και να αποκτήσετε πράγματα που επιθυμείτε. Ο σύντροφός σας θα εξακολουθήσει να σας στηρίζει και οι γύρω σας θα είναι θετικοί και έτοιμοι να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες, τα θέλω ή ακόμα και τις παραξενιές σας. Περνώντας η Αφροδίτη στην Παρθένο, από τις 10 του μήνα και μετά, θα εγκαινιάσει μια περίοδο που θα σας δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείτε ιδιαίτερα με θέματα που αφορούν την οικογένεια αλλά και κοντινά σας άτομα, ενώ θα την ίδια ώρα θα σας απασχολήσουν και παρασκηνιακά ζητήματα. Στις δύσκολες 12 και 13 Ιουλίου θα μπορούσε ένα θέμα να σας ταράξει ψυχολογικά, επηρεάζοντας πρόσκαιρα έως και την υγεία σας. Η παρουσία του Ήλιου στον Λέοντα, από τις 23 του μήνα και μετά, τονίζει την ανάγκη να διατηρήσετε τις σημαντικές για σας σχέσεις και συνεργασίες που στηρίζουν τη ζωή σας. Ωστόσο, το αρνητικό διάστημα από τις 24 μέχρι τις 28 Ιουλίου, όπως και η έκλειψη, μπορούν να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη ένταση, κυρίως στους γεννημένους 21, 22 και 23 Ιανουαρίου που, ούτως ή άλλως, περνούν ένα διάστημα μεγάλων και ανατρεπτικών καταστάσεων.

Ιχθείς
Αυτός ο περίεργος μήνας δείχνει να είναι εξαιρετικά καλός για εσάς, αφού οι περισσότεροι διανύετε μια πολύ καλή περίοδο, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον συναισθηματικό σας χώρο. Όλος ο μήνας, μα πιο πολύ το εξαιρετικό πρώτο οκταήμερό του, δίνει μεγάλες ευκαιρίες τύχης και ανόδου στη ζωή των γεννημένων στις 4 και 5 Μαρτίου. Η Αφροδίτη, από τις 10 του μήνα στην Παρθένο, ενισχύει τη συντροφικότητα, ενώ κάποιοι νεότεροι αλλά συναισθηματικά κατασταλαγμένοι ίσως αποφασίσουν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Το πέρασμα του Ήλιου στον Λέοντα, στις 23 Ιουλίου, δίνει, εν μέσω καλοκαιριού, αιτίες να ασχοληθείτε περισσότερο με τον επαγγελματικό σας χώρο, που θα μπορούσε, από 24 μέχρι 28 Ιουλίου, να σας αγχώσει και να σας προβληματίσει, αλλά στην πορεία να ανοίξει ακόμα καλύτερες προοπτικές για σας. Τις ίδιες δύσκολες μέρες, από 24 έως 28, προσπαθήστε να κρατήσετε σε χαμηλό επίπεδο το άγχος σας, γιατί είναι ικανό να σας δημιουργήσει από απλή αδιαθεσία μέχρι και σοβαρά προβλήματα.

www.astrology4u.gr, επικοινωνία: 0030-2109349036 και perriskritikos1@gmail.comΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact