ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Κυριακής 17 Φεβρουαρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, σήμερα με το ιδιαίτερα ευνοϊκό για σένα, Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, καταφέρνεις και διορθώνεις κάθε προβληματική διαπροσωπική σχέση και επαφή, κυρίως επικοινωνιακά! Είτε κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, είτε οι άλλοι, έρχεσαι κοντά με ανθρώπους που είχες απομακρυνθεί τελευταία, για οποιαδήποτε λόγο! Επίσης, κατά την διάρκεια της ημέρας, μπορείς να αναμένεις ένα ευχάριστο νέο που θα σε δικαιώσει, ωφέλιμες επαφές, αλλά και χαρμόσυνες μετακινήσεις και συναντήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, η συντροφική σου ζωή γεμίσει ρομαντισμό και μαγικές ερωτικές στιγμές! Τα ερωτικά λόγια που θα ανταλλάξεις με το άτομο της καρδιάς σου, θα μεταφέρει τη σχέση σας σε άλλο επίπεδο και η ψυχική σας ένωση θα ενδυναμωθεί! Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις ένα σπουδαίο βήμα παρακάτω με τον σύντροφο και αν είσαι ελεύθερος, μία νέα γνωριμία, ίσως οδηγήσει σε μία όμορφη, ρομαντική, συναισθηματική σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός τομέας ευνοείται αρκετά σήμερα, ιδίως λόγω της ικανότητας σου να συνεργάζεσαι αρμονικά και ισορροπημένα! Οικονομικά, κάνεις αρκετά έξοδα, κυρίως για να ικανοποιήσεις τους άλλους!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, σήμερα νιώθεις και είσαι λαμπερός, εκπέμπεις ενέργεια και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην επικοινωνιακή γοητεία σου. Καταφέρνεις, λόγω συγκυριών που θα σου φέρουν ευκολίες στην καθημερινότητα, να οργανώσεις σωστά τον χρόνο σου, τις δουλειές σου και τις υποχρεώσεις! Επίσης το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα σε βοηθήσεις πολύ όσον αφορά την εμφάνιση σου! Ιδανική μέρα για αλλαγές στην εμφάνιση, για έναρξη σωστής διατροφής και άσκησης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις εξάρσεις πάθους και βαθέως συναισθήματος με τον σύντροφο σου! Έρχεστε ουσιαστικά πιο κοντά και αν υπάρξει χρόνος από τις υποχρεώσεις σας σήμερα, ζείτε καυτές ερωτικές στιγμές μαζί! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον, θα σου εκφράσει ή θα σου δείξει, το κρυφό του πάθος για σένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην επαγγελματική ζωή θα υπάρξει εύνοια, αρκεί να εκμεταλλευτείς την ανεπτυγμένη δημιουργικότητα σου! Οικονομικά, καταφέρνεις σήμερα με πρόγραμμα, να πετύχεις επίλυση ενός παλαιού χρηματικού θέματος!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα πραγματικά φίλε Παρθένε, είναι μία από τις πιο τυχερές και ευνοϊκές ημέρες, για οτιδήποτε επιθυμείς και στοχεύεις! Είσαι σίγουρα περιζήτητος, ξεχωριστός και ιδιαίτερα δημιουργικός! Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες κατά την διάρκεια της ημέρας, για ψυχαγωγία, διασκέδαση και κοινωνική δραστηριότητα! Επιπλέον, θέματα που αφορούν παιδιά, αλλά και προσωπικές φιλοδοξίες, δέχονται την εύνοια της τύχης και έτσι, οποιαδήποτε δραστηριότητα σου, στέφεται με επιτυχία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάνε μια ερωτικού περιεχομένου ευχή σήμερα και άσε το σύμπαν να σου χαρίσει ρομαντικές παθιασμένες στιγμές, χαρά, τύχη και συναισθηματική πληρότητα! Είσαι από τους πλέον ευνοημένους και όλα μπορούν να συμβούν τώρα! Αν είσαι ελεύθερος, δεν προλαβαίνεις να μετρήσεις κατακτήσεις κι αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συναισθηματική και ερωτική πληρότητα με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, είσαι τόσο αξιαγάπητος και άψογος συνεργάτης, που σταδιακά όλα κι όλοι θα έρθουν με τα «νερά» σου! Οικονομικά, ευνοείσαι ιδιαίτερα στα τυχερά παιχνίδια σήμερα, αρκεί να μην το παρακάνεις με το ρίσκο!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact