ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Κυριακής 17 Φεβρουαρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σήμερα, σε καθοδηγεί μόνο η καρδιά και προσφέρεις αγάπη παντού, αλλά λαμβάνεις κιόλας, από οποιαδήποτε διαπροσωπική σου σχέση και επαφή! Ο τρόπος που επικοινωνείς είναι αξιολάτρευτος και σε βοηθά να αυξήσεις τις πιθανότητες εκπλήρωσης ενός ονείρου ή στόχου! Επιπλέον, ένα χαρούμενο νέο, θα σε ενδυναμώσει ψυχικά και θα νιώσεις σίγουρα πολύ όμορφα, με τις επικείμενες συγκυρίες και τα σημερινά γεγονότα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σκορπιέ, όλοι οι δρόμοι της σημερινής ημέρα, είναι στρωμένοι με ροδοπέταλα στην ερωτική σου ζωή. Έχεις μεγάλες πιθανότητες να βρεις τον έρωτα της ζωής σου αυτές τις μέρες, αν είσαι ελεύθερος, είτε κατακτώντας το άτομο που θες, είτε κάνοντας μία νέα ρομαντική γνωριμία! Αν είσαι ελεύθερος απολαμβάνεις τρυφερές και αγαπησιάρικες στιγμές με τον σύντροφό σου! Μία κοινή σας επιθυμία ή όνειρο πραγματοποιείται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, αλλά και στον οικονομικό τομέα, θα εκπληρωθεί ένα μεγάλο σου όνειρο, αν καταφέρεις συνεργασία μεταξύ της δημιουργικότητας σου και της λογικής σου!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σου δίνει μία συμβουλή: Ακολούθησε την διαίσθηση σου, σε ότι κίνηση κι αν κάνεις! Ξέρεις να διαβάζεις τις προθέσεις των άλλων, να κατανοείς εκ βάθους κάποιες καταστάσεις και εν μέρει να «μαντεύεις» ποιο θα είναι το αποτέλεσμα τους και οι συνέπειες τους! Μία αποκάλυψη ενός μυστικού, θα γίνει με παρασκηνιακό τρόπο και θα σε βοηθήσει να δρομολογήσεις στόχους και σκοπούς, ώστε να τους πετύχεις στο άμεσο μέλλον!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ηρεμείς συναισθηματικά και ψυχικά και νιώθεις πολύ θετικά, όμορφα έως και μαγικά, λόγω της καλοπροαίρετης προσέγγισης του συντρόφου στις ανάγκες και τα «θέλω» σου! Αν πάλι σε απασχολεί ένας μυστικός έρωτας, σήμερα λες ναι σε μία απαγορευμένη, παλαιά ή κρυφή ιστορία και αισθάνεσαι παραμυθένια, ακόμα κι αν η λογική σου, σου λέει ότι κάνεις λάθος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Παρασκηνιακές συζητήσεις και αποκαλύψεις ωφέλιμες, σε ευνοούν στον τομέα της εργασίας! Οικονομικά, παρασύρεσαι από την παροντική εύνοια και κάνεις έξοδα ανούσια, που πιθανόν αργότερα να μετανιώσεις!

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σε αφορά άμεσα και σε ευνοεί ιδιαίτερα, σε αλλαγές που θες να κάνεις και μεγαλεπήβολους στόχους που επιθυμείς, εδώ και καιρό, να πετύχεις! Έχεις όραμα και θέληση, γεγονός που θα φέρει γρήγορες και θετικές εξελίξεις στην ζωή σου! Δένεσαι πολύ συναισθηματικά με φίλους και ίσως προκύψει και μία νέα γνωριμία, που θα μεταλλαχτεί σταδιακά σε μία ισχυρή και δυνατή φιλία! Είσαι πολύ θετικός και χαρούμενος στην συμπεριφορά σου και όλοι σε αγαπούν και σε θέλουν στο περιβάλλον τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν σήμερα να προκύψει ένας μεγάλος έρωτας από το φιλικό περιβάλλον σου. Είτε κάποιος φίλος προωθήσει μία νέα ενδιαφέρουσα και γοητευτική γνωριμία, είτε μια φιλία θα αλλάξει πρόσωπο και θα μεταμορφωθεί σε έναν έρωτα τρυφερό και ρομαντικό! Αν είσαι δεσμευμένος, να αναμένεις θετικές αλλαγές στην σχέση σου με τον σύντροφο, αλλά και διασκεδαστικές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες ξαφνικές συγκυρίες και αλλαγές σήμερα, εξυπηρετούν απόλυτα τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σου στόχους! Αρπάζεις ευκαιρίες και πετυχαίνεις το όραμα που έχεις εδώ και καιρό!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact