ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Κυριακής 17 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα όχι μόνο νιώθεις, αλλά είσαι και πανέτοιμος να προχωρήσεις μπροστά και να πετύχεις ακόμα και τα πιο μεγάλα σου όνειρα και φιλοδοξίες! Αναγνωρίζεσαι κοινωνικά, ζεις μία βελτιωμένη και κατά πολύ ευτυχέστερη οικογενειακή ζωή και καθημερινότητα και ίσως μέσα από την εδραίωση της προσωπικής σου επιτυχίας! Ευνοούνται σήμερα με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, η εξομάλυνση οικογενειακών και συγγενικών σχέσεων, επίλυση παλαιών οικογενειακών προβλημάτων, παρασκηνιακές επικοινωνίες και βελτίωση της εικόνας σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα καταφέρεις ουσιαστικά να αγγίξεις και την ερωτική ευτυχία! Ιδίως αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρετε με τον σύντροφο να συνδυάσετε εύκολα λογική και συναίσθημα, με αποτέλεσμα να κάνετε αρκετά σημαντικά βήματα που θα ευνοήσουν την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, θα διαπιστώσεις πως σήμερα, ένα άτομο από το εργασιακό σου περιβάλλον, θα κινήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον και ίσως ξεκινήσει κάτι μεταξύ σας, παρασκηνιακά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, αλλά και στον οικονομικό τομέα, ευνοείσαι για ότι στόχο κι αν έχεις! Διεκδίκησε σήμερα φιλοδοξίες, προαγωγή ή ακόμα και αύξηση!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, με το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, είσαι αισιόδοξος, χαρούμενος, δημιουργικός και επικοινωνιακά… μαγευτικός! Είσαι περιζήτητος και πολύ δημοφιλής σήμερα, γεγονός που οφείλεις να εκμεταλλευτείς! Επιπλέον, αφού η τύχη είναι σαφώς με το μέρος σου, πετυχαίνεις σπουδαίους στόχους και μεγαλεπήβολα όνειρα, ενδυναμώνεις κοινωνικές και φιλικές σχέσεις, βελτιώνεις τις επαφές με αδέρφια και γείτονες, κάνεις ευχάριστες μετακινήσεις και απαραίτητες αλλαγές, που τόσο καιρό επιδίωκες! Μία θετικότατη και άκρως εποικοδομητική ημέρα για σένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι ελεύθερος, τον απόλυτο έρωτα μπορείς να τον βρεις παντού, γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην κλειστείς στο σπίτι! Αυτήν την περίοδο, με όσο περισσότερο κόσμο βρεθείς και σε όσα περισσότερα μέρη πας, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να βρεις την ερωτική ευτυχία! Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεις την επικοινωνία με τον σύντροφο και καταφέρνετε μαζί να βρείτε λύσεις για τα προβλήματα της σχέσης σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, αλλά και επαγγελματικά, οι έξυπνες ιδέες σου και το εύστροφο μυαλό σου, σου δίνουν δημιουργικές λύσεις στα προβλήματα και έχεις επιτυχία σε κάθε συ δραστηριότητα!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, αποφασίζεις να αντιμετωπίσεις προσωπικούς στόχους και επιθυμίες, με μία πιο σοβαρή ματιά! Χρησιμοποιείς το εύστροφο μυαλό σου, αλλά και την διορατικότητα σου και καταφέρνεις να πετύχεις πολλά από αυτά που θες τώρα! Προσπάθησε να μην διατυμπανίζεις την επιτυχία σου παντού, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που ίσως ζηλεύουν ή και φθονούν την ευτυχία και τα κέρδη σου! «Διάβασε» την γλώσσα του σώματος, των ανθρώπων που συναναστρέφεσαι και αφού καταλάβεις τις καλές τους προθέσεις απέναντί σου, τότε εμπιστεύσου τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, άσε τις ζήλιες τώρα και φτιάξε το ιδανικό σκηνικό για σένα και τον σύντροφό σου! Αναμμένα κεριά παντού και εσύ με το αντικείμενο του πόθου σου, όλη νύχτα (ή και μέρα) απολαμβάνετε καυτές ερωτικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, ο ερωτισμός σου, η αυξημένη σου γοητεία και η ανάγκη σου να εκφράσεις ακόμα και τα πιο βαθιά σου συναισθήματα, θα σε βοηθήσουν να σαγηνεύσεις και να κατακτήσεις το άτομο που επιθυμείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μία αποκάλυψη, θα βοηθήσει πολύ την πρόοδο σου στην καριέρα! Έχεις οικονομική εύνοια αρκετή, όμως εσύ προσπάθησε να μην ξοδέψεις χρήματα αλόγιστα για χάρη των απολαύσεων!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact