ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Κυριακής 17 Φεβρουαρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, οι δικοί σου άνθρωποι σήμερα με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σου δείχνουν γενναιόδωρα την αγάπη τους και κυρίως έμπρακτα, αλλά το ίδιο κι εσύ προς αυτούς. Ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, συναισθηματική ικανοποίηση, ηρεμία και σιγουριά! Πιθανόν κάποια ευχάριστη εξέλιξη με μία ιστορία του παρελθόντος που αφορά το σπίτι και ακόμα σε απασχολεί, θα έρθει σήμερα και θα σε βγάλει από το αδιέξοδο της τελευταίας περιόδου! Ό,τι κι αν έχεις σκοπό να κάνεις σήμερα, χρησιμοποίησε την αυξημένη σου διαίσθηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ρομαντικές στιγμές, συναισθηματική ικανοποίηση, αφοσίωση από τον σύντροφο και τρυφερές πράξεις και λόγια, θα έχεις σήμερα, αν είσαι δεσμευμένος! Αν πάλι είσαι ελεύθερος, το ενδιαφέρον σου στρέφεται προς το ερωτικό σου παρελθόν και πιθανόν να γίνει μία επιτυχημένη προσπάθεια επανασύνδεσης, είτε μετά από δική σου προσέγγιση, είτε μετά από μία επικοινωνία που θα επιδιώξει, το πρώην ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, ένα γεγονός σήμερα, θα επαναφέρει την εργασιακή σου σιγουριά και ικανοποίηση! Οικονομικά, πιθανόν να προκύψουν κάποια πράγματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, τα λόγια σου και η επικοινωνιακή σου ικανότητα στην κυριολεξία «στάζουν μέλι» και γίνεσαι ιδιαίτερα συμπαθής και περιζήτητος, στους κοινωνικούς κύκλους που ανήκεις! Μπορείς να αποκτήσεις ότι ποθείς ή σκοπεύεις τώρα, με μία σου μόνο λέξη, χάρη στο Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα! Έχεις κοφτερό μυαλό και λαμπερή προσωπικότητα! Η ημέρα, φέρνει ευχάριστες και χαρμόσυνες συναντήσεις και μηνύματα, όπως και πολλές στιγμές ψυχαγωγίας και διασκέδασης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόλυτα ευνοημένος ο τομέας του έρωτα σήμερα, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Αν είσαι ελεύθερος, θα πάρεις μήνυμα από το άτομο που επιθυμείς, θα έχεις μία συναρπαστική και ίσως τυχαία συνάντηση μαζί του ή πιθανόν μια νέα γνωριμία σε κάνει να νιώσεις έντονα το γνωστό χτυποκάρδι! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου φέρεται με τον καλύτερο τρόπο και απολαμβάνετε μαζί πάθος, ρομαντισμό, αλλά και διασκέδαση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόλυτη επαγγελματική και οικονομική επιτυχία σε περιμένει! Ιδανική ημέρα για συζητήσεις, meeting, συμφωνίες και υπογραφές ή συμβόλαια, που αφορούν τα οικονομικά!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Τοξότη, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, είναι η ιδανική ημέρα να αποβάλλεις από την ζωή σου έντονες και ίσως κουραστικές κοινωνικές δραστηριότητες και να περάσεις όμορφες, ουσιαστικές στιγμές με άτομα που πραγματικά αγαπάς και σε αγαπούν και μπορείς να εμπιστεύεσαι! Μπορεί η αυτοπεποίθηση σου και η αυτοεκτίμηση σου να είναι ιδιαίτερα αυξημένες τώρα, λόγω κάποιων συγκυριών, αλλά εσύ είσαι αποφασισμένος να μην μοιραστείς την χαρά σου με τους πολλούς, αλλά με τους λίγους και καλούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι ουσιαστικά πιο κοντά συναισθηματικά αλλά και πρακτικά, με το ταίρι σου, εκφράζετε αμφότεροι τον έρωτα σας και κάνετε σχέδια ουσιώδη για το κοινό σας μέλλον! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια παλιά αγάπη θα σε απασχολήσει σήμερα! Είτε θα υπάρξει ένα βήμα επανασύνδεσης ή απλά θα «πάρεις το αίμα σου πίσω», νιώθοντας δικαίωση και προσωπική ικανοποίηση, από το «πισωγύρισμα» του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, ίσως είσαι λίγο αφηρημένος σήμερα, γεγονός που θα φέρει καθυστερήσεις! Οικονομικά, πρόσεχε μην παρασυρθείς σε αλόγιστα έξοδα, λόγω της ανάγκης σου για απολαύσεις και άνεση!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact