ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Κυριακής 22 Μαρτίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, το Εξάγωνο που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό σήμερα, προμηνύει πολύ ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σου και μάλιστα απρόσμενα, χωρίς να το περιμένεις! Τα νέα και ειδήσεις που θα έχει τώρα, θα σου υπενθυμίσουν πως η τύχη είναι με το μέρος σου και λειτουργεί απόλυτα για σένα! Είναι σίγουρο πως θα περάσεις πολύ καλά και μάλιστα, θα υπάρξουν και κάποιες απρόβλεπτες εκπλήξεις που θα σε συναρπάσουν!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως τώρα να αποφασίσεις ξαφνικά, να κάνεις ένα μεγάλο βήμα και να αλλάξετε με τον σύντροφο σου, την κοινή σας ζωή! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται ένα φλερτ με ένα άτομο που θα σου προσφέρει ό,τι ακριβώς είχες ονειρευτεί και επιθυμούσες!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, αλλά και στον οικονομικό τομέα, πετυχαίνεις υψηλούς στόχους και αισιοδοξείς ξανά!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, το Εξάγωνο Ερμή – Ουρανού που πραγματοποιείται σήμερα, θα σε βοηθήσει πολύ να επικεντρωθείς και να κατανοήσεις τις βαθιές σκέψεις σου, τις πραγματικές σου επιθυμίες και τα συναισθήματά σου, ώστε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το παρόν αλλά και για το μέλλον σου. Μπορεί να είσαι λιγότερο κοινωνικός σήμερα, αλλά κάποιες ξαφνικές ειδήσεις και επικοινωνίες, θα σου δώσουν ουσιαστική χαρά!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα πολύ πιθανόν να γίνει η αποκάλυψη ενός κρυφού σου θαυμαστή, μετά από μία εξομολόγηση, που σε χαροποιήσει ιδιαίτερα! Αν είσαι δεσμευμένος, εκτός από τις καυτές στιγμές που θα περάσεις με τον σύντροφο, η σημερινή ημέρα θα σε βοηθήσει κιόλας να συνειδητοποιήσεις την πίστη και την αφοσίωση του σε σένα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έρχονται ριζικές αλλαγές των σχεδίων σου, οι οποίες λειτουργούν για το καλό της προόδου σου! Οικονομικά, βρίσκεις ανέλπιστες λύσεις σε προβλήματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, ο Ερμής σήμερα απέναντι σου, σχηματίζει Εξάγωνο με τον Ουρανό σήμερα και σαφώς είναι ένα πολύ θετικό στοιχείο για σένα, αφού θα σου δώσει την απρόσμενη ευκαιρία να επικοινωνήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, να προγραμματίσεις και να πετύχεις τους στόχους σου, αλλά και να λάβεις ξαφνικές ευχάριστες ειδήσεις και νέα που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Πολύ πιθανόν, να προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες κάθε είδους, που θα πρέπει να τις λάβεις σοβαρά υπόψη σου και να τις αρπάξεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, είσαι απόλυτα ευνοημένος σήμερα, ιδίως επικοινωνιακά! Θα έχεις πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές και σίγουρα θα χορτάσεις επαφές, μηνύματα και φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου, σου κάνει εκπλήξεις την σημερινή ημέρα! Ενδεχομένως να προχωρήσει και σε μία πρόταση που θα σου δώσει μεγάλη χαρά και θα βελτιώσει την σχέση σας!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, πετυχαίνεις στόχους και διακρίσεις! Απέφυγε οικονομικά ρίσκα σήμερα, τα οποία μπορεί να σε βλάψουν στο άμεσο μέλλον!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact