ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Κυριακής 22 Μαρτίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, το θετικό για σένα Εξάγωνο Ερμή – Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα, στρέφει το ενδιαφέρον σου, στις διαπροσωπικές σου επαφές και επικοινωνίες! Γενικά, θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις σημαντικά την επικοινωνία σου με τους γύρω σου και να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις που ενδεχομένως να είχαν δημιουργηθεί!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις νέες γνωριμίες και φλερτ μέσω διαδικτύου! Η σημερινή ημέρα είναι απόλυτα ανανεωτική για σένα, γεμάτη εκπλήξεις, εξομολογήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, ειδήσεις και φλερτ! Γοητεύεις με τον λόγο σου και μπορείς να κατακτήσεις αυτόν που επιθυμείς! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος θα σου κάνει όλα τα χατίρια!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σίγουρη η οικονομική και η επαγγελματική εύνοια σήμερα και μάλιστα, χωρίς καν να το περιμένεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, το Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα, θα σου δώσει μία ανέλπιστη ευκαιρία να βελτιώσεις τις συνθήκες που επικρατούν στην ζωή σου και να νιώσεις ξανά σίγουρος για τον εαυτό σου, γεμάτος αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση! Χαμογελάς και το νιώθεις με όλη σου την ψυχή σήμερα, αφού μία ξαφνική ευχάριστη είδηση, θα σε ικανοποιήσει πολύ και θα ηρεμήσεις σίγουρα ψυχικά, ιδίως μετά από μία περίοδο γεμάτη προβλήματα και δυσκολίες!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μία απρόσμενη εξομολόγηση! Ένα άτομο το οποίο δεν είχες προσέξει νωρίτερα, σου εκδηλώνει τώρα τον έρωτα σου για σένα! Είναι μία καλή ευκαιρία να τον δεις διαφορετικά και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα! Αν είσαι δεσμευμένος, επιτέλους η σχέση σου σταθεροποιείται, έρχεσαι πιο κοντά με τον σύντροφο σου και εμπλουτίζετε την ρουτίνα σας με συναίσθημα και αισθησιασμό!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, οφείλεις σήμερα να γίνεις περισσότερο παραγωγικός και γρήγορος! Τα οικονομικά σου διορθώνονται ξαφνικά και επιτέλους ηρεμείς!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, το Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού στο δικό σου Ζώδιο, που διαμορφώνεται σήμερα, ενεργοποιεί τους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Κάποια ξαφνικά νέα ή κάποιες τυχαίες συγκυρίες, βελτιώνουν απόλυτα, τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Η ημέρα σίγουρα εγγυάται πολύ θετικές εξελίξεις στη ζωή σου και μάλιστα χωρίς καν να το περιμένεις, αφού θα τις βιώσεις μέσα από ξαφνικά μηνύματα ή ειδήσεις! Το μόνο που πρέπει να προσέχεις, είναι τα νεύρα σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα φέρνει φλερτ και κατακτήσεις, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συζητήσεις με τον σύντροφο σου, βρίσκετε μαζί λύσεις, πετυχαίνετε ανανέωση της σχέσης σας!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν αποκλείεται σήμερα να έρθει μια σημαντική επαγγελματική πρόταση, που ξεπερνά τις προσδοκίες σου! Πες ναι σε μία οικονομική συμφωνία σήμερα!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact