ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Κυριακής 22 Μαρτίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, σήμερα οι λύσεις έρχονται από το πουθενά και επιτέλους απαλλάσσεσαι από άγχος και τρεξίματα! Η σημερινή ημέρα σου εξασφαλίζει σίγουρα μια καλύτερη καθημερινότητα! Το σημερινό Εξάγωνο Ερμή – Ουρανού, σου δίνει την ανέλπιστη ευκαιρία, να πραγματοποιήσεις όλες τις επιθυμίες σου, ιδίως σε θέματα που αφορούν καθημερινότητα, ψυχική ηρεμία, λεπτομέρειες που πρέπει να τακτοποιηθούν, αλλά και θέματα βελτίωσης εμφάνισης και σωματικής ευεξίας!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε ένα άτομο του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος και ίσως σήμερα να σε προσεγγίσει επικοινωνιακά, γι’αυτό μην χάσεις την ευκαιρία να «προχωρήσει» αυτή η ιστορία! Αν είσαι δεσμευμένος, μαζί με τον σύντροφό σου, λύνετε επιτέλους θέματα που σας απασχολούσαν μέχρι τώρα και ανανεώνετε την καθημερινότητα σας!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα οικονομικά σου και η καριέρα σου αποκτούν ιδιαίτερη θετικότητα αυτό το διάστημα, αφού στόχοι και φιλοδοξίες, πραγματοποιούνται!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, μια εξαιρετικά θετική όψη για το ζώδιό σου, πραγματοποιείται σήμερα και πρόκειται για το Εξάγωνο Ερμή – Ουρανού! Το ενδιαφέρον σου σήμερα στρέφεται σε κάθε είδους γνώσεις και εμπειρίες! Η αισιοδοξία σου και η ανεμελιά σου, θα τονωθούν και ίσως αποφασίσεις να ξεκινήσεις μια δημιουργική ευχάριστη δραστηριότητα! Η σημερινή ημέρα, θα σου δώσει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς, να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την τύχη σου και να ανοίξεις ορίζοντες!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από κοινωνικές επαφές, θα έρθει ένα ευχάριστο ερωτικό νέο ή μία νέα συναρπαστική γνωριμία μέσω διαδικτύου! Επίσης, απολαμβάνεις φλερτ, ερωτική τύχη και πολλά τρυφερά μηνύματα! Αν είσαι δεσμευμένος, οι επαφές σου και η επικοινωνία σου με τον σύντροφο σου, θα φέρουν θετικές αλλαγές στην σχέση σας, η οποία ανανεώνεται πλήρως!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σίγουρα σήμερα, θα έχεις ευκαιρίες για να αυξήσεις τα κέρδη σου, ενώ δεν αποκλείεται η πραγματοποίηση, μιας νέας επαγγελματικής συνεργασίας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, ο Ερμής σήμερα, σχηματίζει Εξάγωνο με τον Ουρανό και εσύ θα καταφέρεις να τονώσεις και να βελτιώσεις όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και κυρίως την ψυχολογία σου! Ασχολείσαι περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια, προκειμένου να διορθώσεις προβληματικές συγγενικές σχέσεις και οικιακά θέματα! Πιθανόν όμως, να επανέλθουν ξαφνικά, κάποια παλαιά προβλήματα που νόμιζες ότι είχαν ξεπεραστεί, αλλά εσύ θα βρεις τις λύσεις τους!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις σήμερα σίγουρος για τα συναισθήματα και την αφοσίωση του συντρόφου σου, μέσα από τις πράξεις του, αλλά και μέσα από εκδηλώσεις συναισθήματος και τρυφερότητας από εκείνον! Αν είσαι ελεύθερος, ένας παλαιός έρωτας επιστρέφει σε σένα ξαφνικά και με ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόλυτη επαγγελματική επιτυχία σε περιμένει, αλλά στα οικονομικά σου, είσαι αρκετά σπάταλος!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact