ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Κυριακής 22 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, το Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα, σε βοηθά να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου και έτσι αντιλαμβάνεσαι τα συναισθήματα σου και πάλι! Έρχεται ένα ευχάριστο νέο που μαθαίνεις παρασκηνιακά και σε κάνει να νιώσεις και πάλι ευτυχισμένος! Επιστράτευσε διαίσθηση, πριν από κάθε σου κίνηση και θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις επιτέλους, από το πολυάσχολο καθημερινό σου πρόγραμμα και να αρχίσεις να ηρεμείς και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος ένας απωθημένος ή παλαιός έρωτας, σε οδηγεί σε καυτά συναρπαστικά ερωτικά μονοπάτια! Ένα ξαφνικό μήνυμα ή τηλεφώνημα, σου αναστατώνει την ζωή και σε κάνει και πάλι να χαμογελάσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, μία συζήτηση για επίλυση παλαιών προβλημάτων με τον σύντροφο, σου δίνει χαρά και απόλυτη ψυχική ικανοποίηση!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα οικονομικά σου μπαίνουν επιτέλους σε μια σειρά και μάλιστα, χωρίς να το περιμένεις! Επαγγελματικά, έρχονται απρόοπτες εξελίξεις που θα σου προσφέρουν χαρά και ηρεμία!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, το Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού σήμερα, σου υπόσχεται να σου χαρίσει μια ανέλπιστα εξαιρετική και ευχάριστη ημέρα! Θα λάβεις σίγουρα χαρούμενα νέα και ειδήσεις από φίλους σου, που δεν περίμενες καν! Ειδικά ένας φίλος σου συγκεκριμένα, σου ετοιμάζει μία έκπληξη που θα σε συναρπάσει και θα σου δώσει χαρά! Γενικά οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα βρεθούν στο προσκήνιο και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις χαρμόσυνες συζητήσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς σήμερα να προτείνεις μία ψυχαγωγική δραστηριότητα με τον σύντροφο, που θα ανανεώσει την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, ένα ερωτικό χαρμόσυνο ξαφνικό νέο, μήνυμα ή τηλεφώνημα, θα σου αλλάξουν στην κυριολεξία την ζωή! Φλέρταρε και προσέγγισε το άτομο που σε ενδιαφέρει, χωρίς δεύτερη σκέψη!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά, ευνοείσαι πολύ σήμερα για συμφωνίες, υπογραφές και νέες συνεργασίες!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, το Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού που διαμορφώνεται σήμερα, φέρνει εξαιρετικά θετικές και μάλιστα απρόσμενες εξελίξεις, που θα βοηθήσουν πολύ, στην απόλυτη βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης! Θα καταφέρεις να λύσεις πολλά από τα προβλήματα που σε ταλαιπωρούσαν μέχρι τώρα, αφού ο σεβασμός, ο θαυμασμός και η συμπάθεια που κερδίζεις από αυτούς που συναναστρέφεσαι, θα σε βοηθήσουν στις υψηλές φιλοδοξίες και στόχους σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η σοβαρή και προσγειωμένη σου αυτοπεποίθηση και η ουσιαστική σου γοητεία σήμερα, θα σε βοηθήσουν, να κάνεις μία νέα πολλά υποσχόμενη και αξιόλογη γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο! Αν είσαι δεσμευμένος, κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό του συντρόφου και μάλιστα υπάρχει έντονα η πιθανότητα τώρα, για πρόταση επισημοποίησης!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόλυτα θετικές οι εξελίξεις στα οικονομικά σου, αλλά και στα επαγγελματικά σου! Έρχονται νέες προτάσεις που θα σου δώσουν την ευκαιρία να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά και την επαγγελματική σου εξέλιξη!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact