ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνεις λανθασμένες ενέργειες, που θα δυσκολέψουν ή θα επιβραδύνουν την πρόοδό σου και τις φιλοδοξίες σου! Μην εμπιστεύεσαι τυφλά τους άλλους και κράτα κλειστά τα χαρτιά σου, αν δεν θέλεις να εκτεθείς και να επωφεληθεί κάποιος άλλος από αυτό το γεγονός! Η Νέα Σελήνη στα Ψάρια ωστόσο, σου δίνει ευκαιρίες για ευχάριστες μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην εξιδανικεύεις ανθρώπους, καταστάσεις και σχέσεις, επειδή έτσι απλά σε βολεύει και σε συμφέρει, αφού δεν είναι όλα έτσι όπως φαίνονται! Επιπλέον, φρόντισε και εσύ να είσαι έντιμος, πιστός και συνεπής στις υποσχέσεις που έχεις δώσει, ώστε να μην έρθουν απογοητεύσεις και από τις δυο πλευρές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσοχή χρειάζεται από μέρους σου, όταν εργάζεσαι, ώστε να αποφύγεις σοβαρά λάθη που θα φέρουν σημαντικές απώλειες. Επίσης, καλό είναι να μην ριψοκινδυνέψεις οικονομικά, με ανούσιες αγορές και επιπόλαιες συναλλαγές!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Θα χρειαστεί σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, αρκετή προσοχή από μέρους σου σε τυχόν συζητήσεις και επαφές που ενδεχομένως να κρύβουν παγίδες, τις οποίες δεν μπορείς απευθείας να αναγνωρίσεις. Αν σκοπεύεις να κάνεις μετακίνηση σήμερα ή να ταξιδέψεις, φρόντισε να είσαι συνεπής και τέλεια οργανωμένος, προκειμένου να αποφύγεις δυσάρεστες συνέπειες και καθυστερήσεις. Η Νέα Σελήνη στα Ψάρια ωστόσο, ενισχύει την διορατικότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε είσαι ελεύθερος, περιόρισε τις προσδοκίες σου και τον ενθουσιασμό σου στον ερωτικό τομέα! Μέσα από ποικίλες αποκαλύψεις και γεγονότα, θα διαπιστώσεις ότι είχες απατηλές ελπίδες για κάποια θέματα, ότι ήσουν υπερβολικά αισιόδοξος και ότι είχες θέσει πολύ υψηλούς ερωτικούς στόχους, που έπεσαν στο κενό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ωριμότητα απαιτούν τα επαγγελματικά, όπως και τα οικονομικά σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, δεν αποκλείεται να παρασυρθείς και να κάνεις αγορές που αργότερα θα μετανιώσεις, γι’αυτό καλύτερα να αποφύγεις τα ψώνια τώρα! Επιπλέον, μην ξεχνάς, πως τα λόγια δεν είναι για να εμπιστεύεσαι, αφού με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός στις εκτιμήσεις σου, διότι υπάρχει τάση για απώλειες ή εξαπατήσεις, που θα σε ζημιώσουν! Η Νέα Σελήνη στα Ψάρια ωστόσο, σου δίνει ευκαιρίες για βελτίωση διαπροσωπικών σχέσεων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, η σημερινή ημέρα εγκυμονεί κινδύνους για τη σχέση σου, αφού σου δημιουργεί ανασφάλεια, που πιθανόν να σε ωθήσει στα άκρα. Φρόντισε λοιπόν, να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην χαλάσεις μια όμορφη σχέση, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Αν είσαι αδέσμευτος η όψη αυτή μπορεί να σου φέρει μια ρομαντική γνωριμία, η οποία όμως θέλει χρόνο, πριν επενδύσεις πάνω της!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σημερινή ημέρα επηρεάζει αρνητικά τον τομέα των οικονομικών σου και γι’αυτό θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός στις συναλλαγές σου! Επαγγελματικά, έρχονται αποκαλύψεις που θα σε ξαφνιάσουν!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact