ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, να σε αφορά άμεσα, θα διαπιστώσεις πως ήρθε η ώρα να προσγειωθείς απότομα, μέσα από την αντιμετώπιση της πραγματικότητας! Οφείλεις λοιπόν, να διατηρήσεις χαμηλά τις προσδοκίες σου, ώστε να μην χαλάσεις την καλή σου διάθεση, λόγω απομυθοποίησης και απογοήτευσης! Η Νέα Σελήνη στα Ψάρια ωστόσο, σου δίνει ευκαιρίες για ψυχολογική ενδυνάμωση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ο ερωτικός τομέας σήμερα! Μην παρασυρθείς από λόγια ή καταστάσεις, που δεν είναι όπως φαίνονται! Καλό θα είναι να αποφύγεις σοβαρά ξεκινήματα, που όχι μόνο δεν θα σε ευχαριστήσουν, αλλά θα αποδειχθούν και επίπονα! Νέες ερωτικές γνωριμίες αν υπάρξουν, χρειάζονται επίσης προσοχή, χρόνο και καχυποψία, αν είσαι ελεύθερος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην θεωρείς δεδομένη την επαγγελματική και οικονομική σου κατάσταση! Το ρίσκο και η υπέρμετρη αυτοπεποίθηση, θα σου φέρουν απώλειες, εκεί που δεν το περιμένεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, επαναφέρει κάποιους φόβους και ανασφάλειες, κυρίως μετά από κάποιες αποκαλύψεις της πραγματικότητας, την οποία μέχρι τώρα, αρνιόσουν να δεις και κυρίως να αποδεκτείς! Προστάτεψε τις ψυχικές σου δυνάμεις και μην εμπιστεύεσαι τώρα την διαίσθηση σου, γιατί μάλλον σε ξεγελά! Η Νέα Σελήνη στα Ψάρια ωστόσο, σου δίνει ευκαιρίες για βελτίωση στον φιλικό τομέα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένας κρυφός και παρασκηνιακός έρωτας κινδυνεύει σήμερα να αποκαλυφθεί και να σε εκθέσει! Επίσης, υπάρχει και η πιθανότητα να μάθεις ένα ερωτικό μυστικό που σε αφορά και να νιώσεις προδομένος και απογοητευμένος! Οφείλεις σήμερα να διαλέξεις την λογική, όπως κάνεις πάντα και όχι τις οδηγίες και τις προσταγές της καρδιάς, αν δεν θες να πληγωθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, είσαι αρκετά αφηρημένος, αλλά και επιπόλαιος! Κάποια επιπλέον έξοδα έρχονται σήμερα και ίσως αγχωθείς λίγο!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ίσως έρθουν σήμερα, κάποιες μικρές απογοητεύσεις, αγαπητέ Δίδυμε, που έχουν να κάνουν με τις φιλίες, τα οράματα και τα ιδανικά σου! Πιθανόν έδωσες παραπάνω από όσα πρέπει σε κάποιους ανθρώπους και τώρα αυτοί φαίνονται να είναι αγνώμονες! Μην χάνεις την επαφή σου με την πραγματικότητα και προσπάθησε να μην ξαναγίνεις θύμα κανενός, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία! Η Νέα Σελήνη στα Ψάρια ωστόσο, σου δίνει ευκαιρίες για οικογενειακές χαρές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην θεωρείς πως μία φιλική συμπεριφορά, μπορεί να σημαίνει και φλερτ προς το πρόσωπο σου, διότι πιθανόν, να κάνεις κίνηση ερωτικής προσέγγισης και να εκτεθείς ή και να απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς με την συμπεριφορά σου και την τάση σου για ανεξαρτησία, επειδή απλά θεωρείς δεδομένα κάποια πράγματα στην σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αν αποφύγεις καυγάδες λόγω οξυθυμίας με συνεργάτες και συναδέλφους, θα έχεις επιτυχία! Επίσης σταμάτα να κάνεις έξοδα μόνο για άλλους! Καιρός να κοιτάξεις και τον εαυτό σου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact