ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός! Πιθανόν να υπάρξει σύγχυση στο οικογενειακό σου περιβάλλον και θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη τη λογική σου, ώστε να πάρεις ορθές προσγειωμένες αποφάσεις. Αν πρόκειται να κάνεις σημαντικές συζητήσεις σήμερα, φρόντισε να ακούς με προσοχή τι σου λένε και να μην προχωρήσεις σε καμία συμφωνία, αν δεν είσαι σίγουρος! Η Νέα Σελήνη στα Ψάρια ωστόσο, σου δίνει ευκαιρίες για την εκπλήρωση μεγαλεπήβολων στόχων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, ασχολείσαι και πάλι με ένα άτομο του παρελθόντος, όμως αν δεν επιστρατεύσεις άμεσα λογική, θα διαπιστώσεις ότι λανθασμένα σπατάλησες χρόνο και ενέργεια σε μία προσπάθεια επανασύνδεσης! Μην ονειροπολείς, λόγω αναμνήσεων και νοσταλγίας! Αν είσαι δεσμευμένος, απογοητεύεσαι από την συμπεριφορά του συντρόφου σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Χρειάζεται προσοχή και ωριμότητα στις σχέσεις με τους συναδέλφους σου, γιατί πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις παρεξηγήσεις! Οικονομικά, πρέπει να συγκρατηθείς και να μην κάνεις καμία αγορά αυθόρμητα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σήμερα, μπορείς να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σου έμπνευση και φαντασία! Είναι γεγονός ωστόσο, πως την σημερινή ημέρα, πρέπει να αποφύγεις κάθε είδους νέο ξεκίνημα ή πρωτοβουλία και να προσέχεις στις μετακινήσεις σου! Μην εμπιστεύεσαι τις υποθέσεις του μυαλού σου και μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά και ψέματα! Η Νέα Σελήνη στα Ψάρια ωστόσο, σου δίνει ευκαιρίες για ανακτήσεις την αυτοεκτίμηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οφείλεις σήμερα να αποφύγεις επιτυχώς παρερμηνείες και εμπόδια στη συνεννόηση, στον έρωτα! Αξιοσημείωτη ωστόσο είναι η ικανότητα σου για γοητευτική επικοινωνία στην οποία είναι δύσκολο να μην υποκύψει κανείς! Τέλος, φρόντισε να πειθαρχήσεις και να βάλει τις αξίες σου σε συγκεκριμένα καλούπια στον έρωτα και επιδίωξε άμεση και ξεκάθαρη επικοινωνία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά αναθεωρείς γνώσεις, εμπειρία και πληροφορίες και πιθανόν να νιώθεις πως δεν μπορείς να συγκεντρωθείς! Οικονομικά, προκύπτουν έξοδα για μετακινήσεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ιχθύ, ενδέχεται να δημιουργηθούν προβλήματα σε κάθε είδους συναλλαγές και σχέσεις! Μην εμπιστεύεσαι τυφλά τον οποιονδήποτε, για να μην νιώσεις στο τέλος προδομένος και αδικημένος! Λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Δία, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και να προσκολληθείς στα υλικά αγαθά, για να μην απογοητευτείς! Η Νέα Σελήνη στο Ζώδιο σου ωστόσο, σου δίνει ευκαιρίες για κάθε είδους βελτίωση στην ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην πιστεύεις πως μπορείς να απολαύσεις τις χαρές του έρωτα, χωρίς να καταπιέζεσαι από τα «πρέπει» και τα «μη»! Πες όχι σε αυτήν την τάση σου και φρόντισε να είσαι έντιμος, προσγειωμένος και ολιγαρκής! Μην θεωρείς τίποτα και κανέναν, δεδομένο και μην έχεις παράλογες απαιτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά σήμερα, δεν σου φτάνει ο χρόνος για να τελειώσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις! Οικονομικά, έρχονται απώλειες και πιέσεις!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact