ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, σε αφορά άμεσα και πρέπει να προσέχεις! Η όψη, δημιουργεί σύγχυση στον τομέα των σχέσεών σου και ένα θολό τοπίο φέρνοντας αναπάντεχη ανασφάλεια! Θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στη συμπεριφορά σου, αφού είναι πιθανό ακόμα και ένα μικρό ψεματάκι, να φέρει άσχημες συνέπειες! Η Νέα Σελήνη στα Ψάρια ωστόσο, σου δίνει ευκαιρίες για βελτίωση της καθημερινότητας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Επικεντρώνεσαι στον συντροφικό τομέα σήμερα, αλλά μάλλον δεν βλέπεις καθαρά κάποια πράγματα! Αν είσαι ελεύθερος, καλό είναι σήμερα να μην επενδύεις σε νέες γνωριμίες, που δεν εγγυώνται σίγουρο μέλλον και σταθερότητα, απλά επειδή ενθουσιάστηκες. Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιος από τους δυο σας, πιθανόν να νιώσει προδομένος και να πληγωθεί, μετά από κάποιες αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, απογοητεύεσαι, ιδίως λόγω της συμπεριφοράς των άλλων! Προσοχή χρειάζεται στο χώρο της εργασίας σου, αλλά και στον οικονομικό τομέα, αφού δεν εκτιμάς σωστά κάποιες καταστάσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, έρχονται αυξημένα τα καθήκοντά σου και οι υποχρεώσεις σου! Θα πρέπει λοιπόν, να επιστρατεύσεις τις δυνάμεις σου και να ανταποκριθείς όσο καλύτερα μπορείς, ώστε να βάλεις σε μια τάξη τις συσσωρευμένες δουλειές της καθημερινότητας σου. Μην αναζητάς ευθύνες εκεί που δεν υπάρχουν, αν δεν θέλεις να βρεθείς εκτεθειμένος και παραδέξου επιτέλους τα λάθη σου! Η Νέα Σελήνη στα Ψάρια ωστόσο, σου δίνει ευκαιρίες για διασκέδαση και δημιουργία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η γοητευτική σου εμφάνιση και το στυλ σου, φέρνουν θαυμαστές στα πόδια σου, ιδίως μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον! Γι’αυτό, αν υποβόσκει ένα φλερτ στο εργασιακό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να παραμείνει κρυφό προς το παρόν! Αν είσαι δεσμευμένος, οι αποκαλύψεις δεν σε συμφέρουν και σίγουρα θα σου προκαλέσουν αρκετά προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, φρόντισε να διατηρήσεις μια καλή σχέση με τους συναδέλφους σου, ακόμα κι αν σε προκαλέσουν με την συμπεριφορά τους! Μία οικονομική λύση έρχεται σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, εγκυμονεί κάποιους μικρούς κινδύνους, αν φερθείς ανέμελα και επιπόλαια. Θα πρέπει να παραμείνεις προσγειωμένος, να μην αναζητάς την εφήμερη επιτυχία, πιστεύοντας σε κανακέματα και μεγάλα λόγια ή υποσχέσεις, που δεν πρόκειται να τηρηθούν. Ίσως οι άνθρωποι που πραγματικά σε αγαπούν, να είναι εκείνοι που είναι αυστηροί και δεν σου χαϊδεύουν τα αυτιά! Η Νέα Σελήνη στα Ψάρια ωστόσο, σου δίνει ευκαιρίες για βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, θα βιώσεις σίγουρα έντονο ρομαντισμό και θα κάνει πιο φλογερό τον έρωτα για τον σύντροφό σου! Ωστόσο μην παρασύρεσαι σε μεγάλα λόγια προς εκείνον, που τελικά δεν μπορείς να τηρήσεις! Αν είσαι αδέσμευτος, καλό θα είναι να είσαι επιφυλακτικός σε νέες γνωριμίες, που μπορεί να μην είναι τόσο τέλειες, όσο φαίνονται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά έρχονται νέες ευκαιρίες, αλλά καλό θα ήταν να μην πάρει αποφάσεις σήμερα, αφού εξαπατήσεις παραμονεύουν! Οικονομικά, καλύτερα να αποφύγεις το ρίσκο!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact