ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για 11/7 – 17/7

Καρκίνος

Η εβδομάδα περιλαμβάνει την Πανσέληνο στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου καλώντας σε να συμφιλιωθείς με τα συναισθήματά σου και να εξασφαλίσεις τη σταθερότητα στις σχέσεις σου. Όσο οδεύουμε προς την καρδιά του καλοκαιριού, η ενέργεια ή το κέφι σου για δουλειά μειώνονται. Έχεις ανάγκη από ξεκούραση για αυτό φρόντισε να είσαι συνεπής σε αυτά που ήδη έχεις αναλάβει, όμως μην αναλαμβάνεις νέα καθήκοντα. Προς το τέλος της εβδομάδας το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα φέρνει εξελίξεις στις υποθέσεις σου ή απαντήσεις που ήδη περιμένεις. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής απέναντι στον αγαπημένο σου αλλά και τον ίδιο σου τον εαυτό. Εάν αισθάνεσαι λίγο μπερδεμένη συναισθηματικά καλό θα ήταν να αποφύγεις συζητήσεις. Εάν είσαι μόνη, συγκράτησε την παρορμητικότητά σου και μην εκτίθεσαι ή πιστεύεις τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις.

Λέων

Αν και ξεκινάς την εβδομάδα σου ήδη νιώθοντας αρκετά κουρασμένη, η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 13/7, φέρνει εκκρεμότητες στην επιφάνεια που πρέπει να διεκπεραιώσεις. Με καλή οργάνωση ωστόσο καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις και να είσαι βέβαιη πως στο τέλος θα ευγνωμονείς τον εαυτό σου ή το φεγγάρι που σε ανάγκασαν να ασχοληθείς με αυτές. Η επικοινωνία και το κλίμα σύμπνοιας που επικρατεί στον εργασιακό χώρο, σου επιτρέπει να ζητήσεις τη βοήθεια συνεργατών σε στιγμές που νιώθεις να πιέζεσαι.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων δημιουργεί κάποιες αναταράξεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Μην υπόσχεσαι πράγματα που δεν μπορείς ή δεν ξέρεις αν θα μπορέσεις να τηρήσεις. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους και το ανάλαφρο κλίμα του καλοκαιριού. Εάν είσαι μόνη, το φλερτ και οι νέες γνωριμίες είναι μέρος της καθημερινότητάς σου όμως μην βιαστείς να χαρίσεις την καρδιά σου.

Παρθένος

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 13/7 στον άξονα του Αιγόκερου – Καρκίνου σου δημιουργεί την ανάγκη ανασκόπησης σε θέματα που αφορούν στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Ίσως ήρθε η στιγμή να αναγνωρίσεις τα πραγματικά συναισθήματα και τις ανάγκες σου. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σου περνούν στον αυτόματο πιλότο αυτήν την εβδομάδα καθώς το μυαλό σου ταξιδεύει. Ωστόσο η Αφροδίτη σε μια δυσαρμονική όψη που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα σου υπενθυμίζει πως κάποιες υποθέσεις ή υποχρεώσεις σου χρειάζονται προσοχή. Σε υποσχέσεις ή νέες προτάσεις καλό θα ήταν να παραμείνεις προσγειωμένη. Ανάβαλε τη λήψη αποφάσεων και συζητήσεων. Κάποιες δυσαρμονικές όψεις τις επόμενες μέρες δημιουργούν ένα κλίμα αστάθειας ή ανασφάλειας στα ερωτικά, συναισθηματικά σου. Υποσχέσεις, όροι και επιθυμίες θα πρέπει να ελεγχθούν διπλά.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact