ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για 11/7 – 17/7

Καρκίνος

Η εβδομάδα περιλαμβάνει την Πανσέληνο στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου καλώντας σε να συμφιλιωθείς με τα συναισθήματά σου και να εξασφαλίσεις τη σταθερότητα στις σχέσεις σου. Όσο οδεύουμε προς την καρδιά του καλοκαιριού, η ενέργεια ή το κέφι σου για δουλειά μειώνονται. Έχεις ανάγκη από ξεκούραση για αυτό φρόντισε να είσαι συνεπής σε αυτά που ήδη έχεις αναλάβει, όμως μην αναλαμβάνεις νέα καθήκοντα. Προς το τέλος της εβδομάδας το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα φέρνει εξελίξεις στις υποθέσεις σου ή απαντήσεις που ήδη περιμένεις. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής απέναντι στον αγαπημένο σου αλλά και τον ίδιο σου τον εαυτό. Εάν αισθάνεσαι λίγο μπερδεμένη συναισθηματικά καλό θα ήταν να αποφύγεις συζητήσεις. Εάν είσαι μόνη, συγκράτησε την παρορμητικότητά σου και μην εκτίθεσαι ή πιστεύεις τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις.

Λέων

Αν και ξεκινάς την εβδομάδα σου ήδη νιώθοντας αρκετά κουρασμένη, η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 13/7, φέρνει εκκρεμότητες στην επιφάνεια που πρέπει να διεκπεραιώσεις. Με καλή οργάνωση ωστόσο καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις και να είσαι βέβαιη πως στο τέλος θα ευγνωμονείς τον εαυτό σου ή το φεγγάρι που σε ανάγκασαν να ασχοληθείς με αυτές. Η επικοινωνία και το κλίμα σύμπνοιας που επικρατεί στον εργασιακό χώρο, σου επιτρέπει να ζητήσεις τη βοήθεια συνεργατών σε στιγμές που νιώθεις να πιέζεσαι.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων δημιουργεί κάποιες αναταράξεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Μην υπόσχεσαι πράγματα που δεν μπορείς ή δεν ξέρεις αν θα μπορέσεις να τηρήσεις. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους και το ανάλαφρο κλίμα του καλοκαιριού. Εάν είσαι μόνη, το φλερτ και οι νέες γνωριμίες είναι μέρος της καθημερινότητάς σου όμως μην βιαστείς να χαρίσεις την καρδιά σου.

Παρθένος

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 13/7 στον άξονα του Αιγόκερου – Καρκίνου σου δημιουργεί την ανάγκη ανασκόπησης σε θέματα που αφορούν στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Ίσως ήρθε η στιγμή να αναγνωρίσεις τα πραγματικά συναισθήματα και τις ανάγκες σου. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σου περνούν στον αυτόματο πιλότο αυτήν την εβδομάδα καθώς το μυαλό σου ταξιδεύει. Ωστόσο η Αφροδίτη σε μια δυσαρμονική όψη που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα σου υπενθυμίζει πως κάποιες υποθέσεις ή υποχρεώσεις σου χρειάζονται προσοχή. Σε υποσχέσεις ή νέες προτάσεις καλό θα ήταν να παραμείνεις προσγειωμένη. Ανάβαλε τη λήψη αποφάσεων και συζητήσεων. Κάποιες δυσαρμονικές όψεις τις επόμενες μέρες δημιουργούν ένα κλίμα αστάθειας ή ανασφάλειας στα ερωτικά, συναισθηματικά σου. Υποσχέσεις, όροι και επιθυμίες θα πρέπει να ελεγχθούν διπλά.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact