ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για 11/7 – 17/7

Ζυγός

Αυτή η βδομάδα αλλά και η πραγματοποίηση της Πανσελήνου στις 13/7 στον άξονα του Αιγόκερου – Καρκίνου σε καλεί να κλείσεις εκκρεμότητες που αφορούν επαγγελματικές και οικογενειακές υποθέσεις και εκκρεμότητες. Παρόλο που δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς στα εργασιακά, το δεύτερο μισό της εβδομάδας σε αναγκάζει να προσαρμοστείς και να ανεβάσεις ταχύτητες. Συζητήσεις και σημαντικές συναντήσεις απαιτούν την προσοχή σου καθώς και νέες προτάσεις την επιφυλακτικότητά σου. Αν και η Αφροδίτη ευνοεί τον τομέα των ερωτικών, συναισθηματικών σου, κάποιες όψεις της αυτές τις μέρες χρειάζονται προσοχή. Απόφυγε με κάθε τρόπο τις διαφωνίες με τον αγαπημένο σου κι αν είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις νέες γνωριμίες προκειμένου να αποφύγεις στη συνέχεια τις απογοητεύσεις.

Σκορπιός

Συναισθήματα, ανασφάλειες, ανησυχίες και σκέψεις αυτήν την εβδομάδα χρειάζονται προσοχή καθώς μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια. Το φεγγάρι σε κάνει παρορμητική ίσως και ανυπόμονη. Επικρατεί ένταση στις διαπροσωπικές, στενές σχέσεις σου και καλό θα ήταν πριν ανοίξεις το στόμα σου να προσπαθήσεις να κατανοήσεις και τους γύρω σου. Το κλίμα στα επαγγελματικά είναι ήρεμο και όλα φαίνεται να κυλούν ομαλά, καθώς όσο πλησιάζουμε στην καρδιά του καλοκαιριού οι τόνοι και οι απατήσεις έχουν την τάση να χαλαρώνουν. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα πιθανά να δημιουργήσει κάποιες παρανοήσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις τους τόνους χαμηλούς και να είσαι διευκρινιστική σε αυτά που θέλεις να του πεις. Εάν είσαι μόνη, βεβαιώσου για αυτά που σου υπόσχονται και μην ενθουσιάζεσαι. Η ανάγκη σου για συντροφικότητα χρειάζεται έλεγχο.

Τοξότης

Ο τομέα των οικονομικών είναι αυτός που επηρεάζεται από την πραγματοποίηση της Πανσελήνου αυτήν την εβδομάδα. Θέματα τα οποία βρίσκονται σε εκκρεμότητα δεν αποκλείεται να επανέλθουν στην επιφάνεια και να αποσπούν το ενδιαφέρον ή την ενέργειά σου. Τα επαγγελματικά και οι τρέχουσες υποχρεώσεις σου δεν βρίσκονται στην απόλυτη προτεραιότητά σου κι αυτό θα το διαπιστώσεις όσο οι μέρες κυλούν. Το μυαλό σου ταξιδεύει και παράλληλα προσπαθείς να βρεις τρόπους να βελτιώσεις την κατάσταση των οικονομικών σου. Παρόλα αυτά όλα κυλούν ομαλά. Οι παρανοήσεις μπορεί να διαταράξουν τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου, για αυτό φρόντισε να είσαι σαφής και ακριβής σε αυτά που θέλεις ή προσπαθείς να του πεις. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες κινούν το ενδιαφέρον σου όμως παραμένεις προσγειωμένη.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact