ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για 11/7 – 17/7

Αιγόκερος

Η Πανσέληνος της εβδομάδας πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και σε οδηγεί σε μια ενδοσκόπηση. Προβλήματα και θέματα του παρελθόντος κρίνονται σημαντικά για εσένα κι έτσι θέλεις να κλείσεις παλιές υποθέσεις, να παραδειγματιστείς και να μάθεις. Ίσως αλλάξεις γνώμη για κάποιες αποφάσεις του παρελθόντος και να αναζητήσεις τρόπους προκειμένου να επιτύχεις πιο στοχευμένα την επιτυχία. Απόφυγε τον εκνευρισμό στα επαγγελματικά, που πιθανά να σου δημιουργήσει το εξαιρετικά απαιτητικό κλίμα που επικρατεί. Ίσως θελήσεις να εκφράσεις τα παράπονα και τις ανάγκες σου στον αγαπημένο σου όμως φρόντισε να το κάνεις σωστά. Απόφυγε τους υψηλούς τόνους και τις εμμονές. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες και ο τρόπος που σε διεκδικούν σου δημιουργούν ανασφάλεια. Άκου το ένστικτό σου και μην παραδίδεσαι άνευ όρων.

Υδροχόος

Η εργασιακή σου καθημερινότητα σε απασχολεί ιδιαίτερα αυτήν την εβδομάδα καθώς πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 13/7. Διευθέτησε κυρίως επαγγελματικές υποχρεώσεις και μην τις αυξάνεις. Κάποιες καταστάσεις, εξελίξεις ή παρανοήσεις πιθανά να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Παράμεινε ψύχραιμη και προσηλωμένη στους στόχους σου. Η εβδομάδα ωστόσο κλείνει αισιόδοξα και δεν αποκλείεται να φέρει και κάτι ευχάριστο. Η Αφροδίτη αν και λειτουργεί ευνοϊκά για την ερωτική σου ζωή, κάποιες όψεις της δεν αποκλείεται να φέρουν κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση διατήρησε τις ισορροπίες και απόφυγε περίπλοκες συζητήσεις ή παράλογες απαιτήσεις. Εάν είσαι μόνη, τα γρήγορα συμπεράσματα που αφορούν νέες γνωριμίες μπορεί να σε κάνουν να αδικήσεις ή ακόμη και να χάσεις ευκαιρίες.

Ιχθείς

Έντονα κοινωνική προβλέπεται η εβδομάδα σου, γεμάτη συναντήσεις και συζητήσεις. Άτομα με τα οποία έχεις να βρεθείς καιρό και σχέσεις οι οποίες είχαν κλονιστεί το προηγούμενο διάστημα τώρα έχεις την ευκαιρία να τις αποκαταστήσεις, αρκεί να τις διαχειριστείς με αντικειμενικότητα και ήρεμους τόνους. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θολώνουν λίγο την κρίση σου στα εργασιακά για αυτό καλά θα κάνεις να αποφύγεις τη λήψη σημαντικών αποφάσεων και συζητήσεων. Οι αναταράξεις δεν λείπουν από την ερωτική σου ζωή. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση χρωμάτισε την καθημερινότητά σας και απόφυγε αναφορές στο παρελθόν. Εάν είσαι μόνη, συγκράτησε τον ενθουσιασμό και την παρορμητικότητά σου. Ό,τι μπορεί να σε ενθουσιάσει τώρα το ίδιο εύκολα μπορεί να σε απογοητεύσει.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact