ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για 11/7 – 17/7

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου;

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται αυτήν τη βδομάδα -και κυρίως στο ξεκίνημά της- σε οικογενειακά θέματα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 13/7 στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στο τομέα της καριέρας σου, σου δίνει τη δυνατότητα αλλά και την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τις κατευθύνσεις σου και το που θέλεις να φτάσεις, έτσι ώστε να προγραμματίσεις τις κινήσεις σου. Σε νέες επαγγελματικές προτάσεις καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτική, καθώς κάποιες πληροφορίες μπορεί να μην αντιπροσωπεύουν τόσο πολύ την πραγματικότητα. Κλείσε εκκρεμότητες έτσι ώστε να έχεις τον χρόνο να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση με τον αγαπημένο σου, αλλά και στιγμές απόλαυσης στον εαυτό σου. Εάν είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι από υποσχέσεις που δεν έχουν υπόβαθρο. Απόλαυσε το φλερτ και αυτή τη φορά παίξε εσύ!

Ταύρος

Η εβδομάδα κυλά γρήγορα και με αρκετό ενδιαφέρον καθώς οι σκέψεις σου εστιάζονται στα μελλοντικά σχέδιά σου. Η Πανσέληνος στις 13/7 στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου ενισχύει το θάρρος και την αποφασιστικότητά σου, ωστόσο σου δημιουργεί και μια ανυπομονησία που πρέπει να συγκρατήσεις. Βήμα βήμα εξασφαλίζεις την επιτυχία στους στόχους σου. Αρκετά βοηθητικά λειτουργεί η επικοινωνία στα εργασιακά και έτσι οι υποχρεώσεις σου κυλούν ομαλά χωρίς να σου δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 14/7 ωστόσο σου τονίζει ότι πρέπει να προσέξεις στις συζητήσεις που αφορούν στα οικονομικά. Απόφυγε σημαντικές αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την εξέλιξη της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Προτίμησε να απολαύσεις το καλοκαιράκι και επιδιώξτε έστω μικρές αποδράσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά. Εάν είσαι μόνη, το παρελθόν έχει την τάση να επανέρχεται στη ζωή σου όμως κράτα μικρό καλάθι.

Δίδυμοι

Υποδέχεσαι τη νέα εβδομάδα με αρκετούς προβληματισμούς που αφορούν στα οικονομικά σου, καθώς η Πανσέληνος στις 13/7 σου δημιουργεί ένα αίσθημα ανασφάλειας. Η αλήθεια είναι πως και μια αναθεώρηση στον τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σου θα ήταν ωφέλιμη. Οι μέρες κυλούν ήρεμα στα εργασιακά χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Ωστόσο οι συζητήσεις που αφορούν επίσης στα οικονομικά, καλό θα ήταν να τις αναβάλεις για αργότερα. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να οδηγήσει σε παραπλανήσεις ή υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν. Φρόντισε να περάσετε όμορφα με τον αγαπημένο σου και να αποφύγετε περίπλοκες συζητήσεις. Εάν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία πιθανά να σε αποδιοργανώσει. Καλά θα ήταν να παραμείνεις προσγειωμένη και προσεκτική απέναντι σε υποσχέσεις και όρκους.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact