ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της Εβδομάδας

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ερωτική σας ζωή είναι στο στόχαστρο και αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να έρθετε αντιμέτωποι με εμπόδια, προκλήσεις, αλλά και απρόοπτες καταστάσεις. Η σύνοδος Ερμή-Άρη στον Σκορπιό, που πραγματοποιείται στις 10/11, από τη μία μπορεί να φέρει μια έντονη διάθεση να εκφράσετε το πάθος σας στο ταίρι σας, αλλά από την άλλη μπορεί να φέρει καβγάδες και τσακωμούς, εάν ο/η άλλος/η δεν είναι στην ίδια φάση με εσάς. Επιπλέον, τα τετράγωνα που θα σχηματίσει ο Κρόνος με τον Ερμή και τον Άρη στις 10/11 και στις 11/11 απαιτούν λεπτούς χειρισμούς και ψυχραιμία, καθώς μπορεί να νιώσετε ότι ο άλλος δεν συμμερίζεται τα συναισθήματα σας. Ωστόσο, ίσως να μην ισχύει κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα, αλλά θα πρέπει απλώς να δείξετε κατανόηση στην παρούσα φάση και να μην απαιτείτε από τον άλλον να ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τις δικές σας επιθυμίες. Το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στις 12/11 αποτελεί την ιδανική ευκαιρία να ομαλοποιήσετε τη σχέση σας και να λάβετε την ανταπόκριση και την κατανόηση που επιζητάτε. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί τώρα να ερωτευτείτε, καθώς μια απρόσμενη γνωριμία είναι πιθανό να σας βγάλει στην επιφάνεια τις κρυμμένες σας ευαισθησίες και να σας υπενθυμίσει πώς είναι να νιώθετε ποθητοί.

ΛΕΩΝ

Εντάσεις και προβλήματα μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια σας προβλέπονται αυτή την εβδομάδα, καθώς η σύνοδος Ερμή-Άρη που κορυφώνεται στις 10/11 σας κάνει ιδιαίτερα ευέξαπτους. Είναι πολύ πιθανό να σας πυροδοτήσει ο σύντροφος σας ή ένα άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον και να καταλήξετε να τσακώνεστε, ακόμα κι αν δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος. Από την άλλη, μπορεί εσείς να έρθετε αντιμέτωποι με επιθετική διάθεση από το ταίρι σας, ίσως επειδή αποφασίσατε να κάνετε κάποια αλλαγή ή να πάρετε κάποια σημαντική απόφαση χωρίς να τον/τη συμβουλευτείτε. Τα τετράγωνα που θα σχηματίσει ο Κρόνος με τον Ερμή και τον Άρη στις 10/11 και στις 11/11, φέρνουν στην επιφάνεια παράπονα και αρνητικά συναισθήματα τα οποία μπορεί να είχατε απωθήσει έως τώρα και δεν θέλατε να τα αντιμετωπίσετε. Είναι σημαντικό να δείξετε διάθεση συμβιβασμού, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα το βάλετε κάτω και δεν θα υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Θα πρέπει όμως να επιλέξετε σοφά τις μάχες που θα δώσετε και τον τρόπο με τον οποίο θα σπαταλήσετε την ενέργεια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Άρη που κορυφώνεται στις 10/11, φέρνει νέες γνωριμίες και συναντήσεις για τους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και δεν θα είναι επεισοδιακές. Αντιθέτως, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεστε, διότι μπορεί άθελα σας να προσβάλλετε το άτομο που έχετε απέναντι σας ή να πείτε κάτι το οποίο ο/η άλλος/η δεν είναι έτοιμος/η να ακούσει. Τα τετράγωνα του Ερμή και του Άρη με τον Κρόνο στις 10/11 και στις 11/11, σας φέρνουν αντιμέτωπους με απαισιόδοξες σκέψεις και μια τάση να επικεντρώνεστε στα αρνητικά του συντρόφου ή της σχέσης σας. Επιπλέον, το κλίμα που επικρατεί αυτές τις ημέρες δεν σας επιτρέπει να εκφράσετε με άνεση και ειλικρίνεια τις σκέψεις και τις απόψεις σας. Πάρτε τον χρόνο σας και μην βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να κάνετε παρορμητικές κινήσεις και κυρίως μην βασίζεστε στα λόγια και τις υποσχέσεις των άλλων. Εκμεταλλευτείτε το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στις 12/11, προκειμένου να εκφράσετε τα βαθιά συναισθήματα σας απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact