ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της Εβδομάδας

Σύμφωνα με την αστρολόγο Άση Μπίλιου και τις ερωτικές προβλέψεις της για αυτή την εβδομάδα, οι ημέρες που έρχονται πρόκειται να μας φέρουν εμπόδια και προκλήσεις σε ό,τι αφορά την επικοινωνία μας με τους άλλους, αφού ο Ερμής έχει περάσει ήδη στο ζώδιο του Σκορπιού και τώρα θα σχηματίσει έντονες και απαιτητικές όψεις.

Η εβδομάδα ξεκινάει πολύ δυναμικά, αφού στις 10/11 ο Ερμής συναντάει τον Άρη στον Σκορπιό, γεγονός που από τη μία φέρνει κινητικότητα στην καθημερινότητα μας, όμως από την άλλη φέρνει ένταση, επιθετικότητα και μια τάση να κάνουμε και να λέμε πράγματα χωρίς να αναλογιζόμαστε τις συνέπειες.

Θα πρέπει λοιπόν να σκέφτεστε πολύ προσεκτικά τι λέτε στους άλλους πάνω στα νεύρα σας και στην έξαψη της στιγμής και να περιορίσετε την παρορμητικότητα σας.

Αργότερα την ίδια ημέρα, κορυφώνεται το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, μία όψη η οποία δυσκολεύει εξίσου την επικοινωνία, καθώς μπορεί να πούμε τη λάθος κουβέντα στην πιο ακατάλληλη στιγμή, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ρήξεις ή να διστάζουμε να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας και να μην εκφράσουμε όσα πραγματικά πιστεύουμε και σκεφτόμαστε.

Την επόμενη ημέρα, δηλαδή στις 11/11, θα σχηματίσει και ο Άρης με τη σειρά του ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Κρόνο, μια όψη που θα μπλοκάρει τη δράση μας και θα μας φέρει αντιμέτωπους με εμπόδια, απόρριψη και περιορισμούς από τους άλλους.

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε νέα ξεκινήματα στις σχέσεις σας ή για να πάρετε παράτολμα ρίσκα. Επικεντρωθείτε σε όσα ήδη έχετε και εστιάστε σε αυτά.

Στις 12/11 το σκηνικό μαλακώνει, καθώς ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και φέρνει στην επιφάνεια την ευαίσθητη και συναισθηματική πλευρά μας.

Σας δίνεται η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας, να κατανοήσετε ο ένας τον άλλον και κάνετε όνειρα μαζί του/ης.

Η εβδομάδα θα κλείσει με τον ίδιο τρόπο που ξεκίνησε, δηλαδή εκρηκτικά. Στις 13/11 ο Ερμής θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ουρανό, φέρνονται απρόοπτες εξελίξεις ή σοκαριστικά νέα. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και να ακούτε όσα έχει να σας πει ο άλλος και μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.

ΚΡΙΟΣ

H εβδομάδα αυτή κρύβει βόμβες για την ερωτική σας ζωή και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, ιδιαίτερα εάν πρόκειται να συζητήσετε με τον σύντροφο σας για οικονομικά ζητήματα. Η παρουσία του Ερμή και του Άρη στον 8ο ηλιακό σας οίκο ενεργοποιεί θέματα που σχετίζονται με το κοινό σας ταμείο και με φορολογικά, δάνεια και κληρονομιές. Μην προσπαθήσετε τώρα να βγάλετε άκρη ή να πάρετε αποφάσεις επάνω σε αυτά τα θέματα, διότι το πιθανότερο είναι να καβγαδίσετε με το ταίρι σας και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Εάν βρίσκεστε σε μια σεξουαλική ή βαθιά συναισθηματική σχέση, τότε στα μέσα της εβδομάδας είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε ψυχρότητα από το ταίρι σας ή να αισθάνεστε ότι δεν μπορεί να σας κατανοήσει. Η πιο ιδανική ημέρα για να εκφράσετε το συναίσθημα σας και να έρθετε πιο κοντά με τον άλλον είναι στις 12/11 όπου ο Ήλιος σχηματίζει ένα ρομαντικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Αυτή ο όψη θα βοηθήσει να βγουν στην επιφάνεια ακόμα και τα πιο βαθιά σας συναισθήματα και θα μπορέσετε να δείξετε στον άλλον τι σημαίνει για εσάς. Ωστόσο, στις 13/11 χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς η αντίθεση Ερμή-Ουρανού φέρνει εκρηκτική διάθεση και παρεξηγήσεις. Μιας και είστε από τη φύση σας παρορμητικοί και δεν φιλτράρετε όσα λέτε, τώρα θα πρέπει να είστε διπλά συγκρατημένοι εάν θέλετε να αποφύγετε τις ρήξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εβδομάδα έχετε την ανάγκη να στραφείτε στον σύντροφο σας και να μοιραστείτε μαζί του τις σκέψεις, τα σχέδια σας και τις ιδέες σας. Ωστόσο, μπορεί η στάση του να σας απογοητεύσει και να μην λάβετε την ανταπόκριση που χρειαζόσασταν. Η σύνοδος Ερμή-Άρη στον Σκορπιό στις 10/11 φέρνει εκρηκτικές καταστάσεις στη σχέση σας και δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσετε επιθετικότητα από το ταίρι σας. Επιπλέον, τα τετράγωνα που θα σχηματίσει ο Κρόνος με τον Ερμή και τον Άρη στις 10/11 και στις 11/11, θα φέρουν ψυχρότητα και σκληρή κριτική και γενικώς μια κατάσταση μέσα στην οποία θα δυσκολευτείτε να είστε ο εαυτός σας και να εκφράσετε όσα πραγματικά θέλετε. Στις 12/11 το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα αποτελεί μία ανάσα μέσα σε αυτό το έκρυθμο κλίμα των ημερών, καθώς θα μπορέσετε να ξεδιπλώσετε την τρυφερή και στοργική πλευρά του συντρόφου σας και να απολαύσετε ρομαντικές στιγμές. Στις 13/11 η αντίθεση Ερμή-Ουρανού φέρνει μια απρόοπτη εξέλιξη στη σχέση σας ή ένα νέο το οποίο θα σας αναστατώσει και θα αλλάξει τα δεδομένα. Προσοχή σε απότομα ξεσπάσματα και λόγια που μπορεί να ειπωθούν πάνω στα νεύρα σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο θα σας συναρπάσει και θα σας ανοίξει νέους πνευματικούς ορίζοντες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά έντονη και αγχωτική για εσάς και θα σας απασχολήσουν περισσότερο οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας και τα επαγγελματικά σας ζητήματα, παρά οι ερωτικές σας σχέσεις. Ωστόσο, εάν είστε δεσμευμένοι, η σύνοδος Ερμή-Άρη στις 10/11 και τα τετράγωνα που θα κορυφωθούν με τον Κρόνο την ίδια και την επόμενη ημέρα, είναι πιθανό να δημιουργήσουν εντάσεις με το ταίρι σας για πράγματα ασήμαντα. Είναι γεγονός ότι το υπερβολικά φορτωμένο σας πρόγραμμα και τα προβλήματα της καθημερινότητας σάς έχουν δημιουργήσει ένταση και είστε ευερέθιστοι. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεσπάσετε στον σύντροφο σας και να κριτικάρετε το παραμικρό. Στις 13/11 η αντίθεση Ερμή-Ουρανού σας καλεί να απαλλαχτείτε οριστικά από κακές συνήθειες και τοξικά μοτίβα συμπεριφοράς μέσα στη σχέση σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να γνωρίσετε κάποιο άτομο με έναν εντελώς απροσδόκητο τρόπο ή να επανέλθει ένα άτομο από το παρελθόν, το οποίο θα φέρει τα πάνω κάτω. Καλό θα είναι λοιπόν να είστε προετοιμασμένοι για όλα, ειδικά προς το τέλος αυτής της εβδομάδας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact