ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της Εβδομάδας

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Άρη που κορυφώνεται στις 10/11 στο ζώδιο του Σκορπιού, μπορεί να φέρει εντάσεις και τσακωμούς με τον σύντροφο σας σχετικά με θέματα που αφορούν τα χρήματα και την υλική σας ασφάλεια. Τα δύσκολα τετράγωνα που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Ερμή και τον Άρη στις 10/11 και στις 11/11, φέρνουν στην επιφάνεια εμπόδια μέσα στη σχέση σας, τα οποία όμως μπορούν να ξεπεραστούν με επιτυχία αν τα αντιμετωπίσετε από κοινού δείχνοντας υπομονή. Ίσως αισθάνεστε ότι το ταίρι σας έχει χάσει τη ρομαντική του πλευρά και το πάθος του ή ότι η σχέση σας έχει βουλιάξει στη ρουτίνα και στα προβλήματα της καθημερινότητας. Όποια κι αν είναι η κατάσταση, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη διπλωματία σας και να μην ξεσπάσετε χωρίς λόγο στο άλλο σας μισό, διότι θα είναι πολύ εύκολο να χάσετε την ψυχραιμία σας κάτω από αυτές τις συνθήκες. Στις 13/11 η αντίθεση Ερμή-Ουρανού μπορεί να φέρει για τους αδέσμευτους μια αναπάντεχη ερωτική γνωριμία ή ένα απρόσμενο ξέσπασμα μέσα σε μία συναισθηματική ή σεξουαλική σας σχέση. Αυτό που έχει σημασία τώρα για εσάς είναι να αναγνωρίζεται η αξία σας από το άτομο που έχετε δίπλα σας και δεν θα συμβιβαστείτε για τίποτα λιγότερο από αυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής έχει ήδη περάσει στο δικό σας ζώδιο και οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει αυτή την εβδομάδα, είναι πολύ πιθανό να μπλοκάρουν την επικοινωνία σας με τους άλλους και να δημιουργήσουν έκρυθμες καταστάσεις. Η σύνοδος Ερμή-Άρη στις 10/11 σας δημιουργεί την παρόρμηση να εκφράσετε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας, χωρίς όμως να σκεφτείτε αν είναι η κατάλληλη στιγμή και οι κατάλληλες συνθήκες για να το κάνετε αυτό. Θα πρέπει να θυμάστε πως όσα λέτε τώρα θα έχουν ισχυρό αντίκτυπο στους άλλους και δεν θα μπορείτε να τα πάρετε πίσω. Τα τετράγωνα που θα σχηματίσει ο Κρόνος με τον Ερμή και τον Άρη στις 10/11 και στις 11/11, θα σας φέρουν αντιμέτωπους με σκληρή κριτική από τους οικείους σας ή τον σύντροφο σας ή εμπόδια τα οποία δεν θα σας επιτρέψουν να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε μέσα στις σχέσεις σας. Στις 12/11 η σύνοδος του Ήλιου από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει έναν νέο έρωτα ή μια άκρως ρομαντική γνωριμία για τους αδέσμευτους, ενώ αν είστε ήδη σε σχέση θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας και να περάσετε παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σας. Ωστόσο, στις 13/11 με την αντίθεση Ερμή-Ουρανού μπορεί να αντιμετωπίσετε αντιδράσεις από το ταίρι σας, ιδιαίτερα εάν δεν δείξετε πνεύμα συμβιβασμού και συνεργασίας. Προσπαθήστε να ακούσετε όσα έχει να σας πει ο άλλος και μην προσπαθείτε να επιβάλλετε τη γνώμη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύνοδος Ερμή-Άρη που πραγματοποιείται στον Σκορπιό στις 10/11, φέρνει στην επιφάνεια συσσωρευμένη ένταση, θυμό και άλλα αρνητικά συναισθήματα που προσπαθείτε να καταπνίξετε. Είναι γεγονός ότι αυτές οι ημέρες δε χαρακτηρίζονται από ζωντάνια και ενέργεια, αλλά αισθάνεστε εξαντλημένοι τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο, κάτι το οποίο μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στις σχέσεις σας. Τα τετράγωνα που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Ερμή και τον Άρη στις 10/11 και στις 11/11, θα σας φέρουν αντιμέτωπους με απογοήτευση και ματαίωση, αφού μπορεί να μην λάβετε την υποστήριξη και τη συμπαράσταση που περιμένατε από τον σύντροφο σας. Αν είστε αδέσμευτοι, ίσως επανέλθει στο προσκήνιο μια κατάσταση από το παρελθόν, την οποία τώρα καλείστε να την αντιμετωπίσετε. Θα είστε αρκετά ευαίσθητοι και ευερέθιστοι αυτές τις ημέρες, επομένως προσπαθήστε να μην επιτρέψετε σε απωθημένα, φοβίες και ανασφάλειες να σας κατακλύσουν και να διαταράξουν τις ισορροπίες σας. Στις 12/11, με το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, μπορεί να ζήσετε μια άκρως ρομαντική ιστορία ή να γνωρίσετε ένα άτομο με το οποίο θα αισθανθείτε ότι συνδέεστε σε ένα βαθύτερο επίπεδο.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact