ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της Εβδομάδας

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι γεγονός ότι με όλη αυτή την πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Σκορπιού έχετε μεγάλη ανάγκη να κοινωνικοποιηθείτε, να γνωρίσετε κόσμο και να έρθετε σε επαφή με άτομα που σας ενώνουν κοινές ιδέες, στόχοι και ενδιαφέροντα. Ωστόσο, η δυναμική σύνοδος Ερμή-Άρη στις 10/11 φέρνει έντονες συζητήσεις και αντιπαραθέσεις μέσα στις παρέες σας και στις φιλικές σας σχέσεις και γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχετε πάρα πολύ τον τρόπο που εκφράζεστε και τα άτομα στα οποία επιλέγετε να αφιερώσετε χρόνο και ενέργεια. Τα τετράγωνα που θα σχηματίσει ο Κρόνος με τον Ερμή και τον Άρη στις 10/11 και στις 11/11, θα φέρουν εμπόδια στον δρόμο σας και δεν θα σας επιτρέπουν να κυνηγήσετε τα κοινά όνειρα που έχετε με το ταίρι σας. Απαιτείται σκληρή δουλειά, επιμονή και προσήλωση, προκειμένου να δείτε τα όνειρα σας να παίρνουν σάρκα και οστά. Στις 13/11 η αντίθεση Ερμή-Ουρανού μπορεί να φέρει μια απρόσμενη εξέλιξη σε μια φιλική σας σχέση και να σας εκφράσει το ερωτικό του ενδιαφέρον ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον. Επιπλέον, δεν αποκλείεται μια γνωριμία που ξεκίνησε διαδικτυακά να εξελιχθεί σε ένα ρομαντικό και παθιασμένο ειδύλλιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική για εσάς, αφού η προτεραιότητα σας τώρα είναι η καριέρα σας και οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις και δεν θα έχετε μυαλό για να ασχοληθείτε με ερωτικά ζητήματα. Εάν είστε δεσμευμένοι, τα τετράγωνα που θα σχηματίσει ο Ερμή και ο Άρης από τον Σκορπιό με τον Κρόνο από το δικό σας ζώδιο, σας φέρνουν αντιμέτωπους με δυσκολίες και εμπόδια μέσα στη σχέση σας. Δεν αποκλείεται αυτές τις ημέρες να αισθάνεστε μπλοκαρισμένοι ή ανεπαρκείς, με αποτέλεσμα να ξεσπάσετε με έναν άτσαλο τρόπο προς το ταίρι σας. Θα πρέπει να αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε έτσι και σας δημιουργεί ανασφάλειες και να το αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και ρεαλισμό. Εάν η ρίζα των προβλημάτων σας και της έντασης που βιώνετε βρίσκεται στον επαγγελματικό τομέα, τότε θα πρέπει να έχετε τον άνθρωπο σας ως σύμμαχο και όχι ως αντίπαλο. Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού στις 13/11 έρχεται για να διαταράξει την ισορροπία ανάμεσα στην οικογένεια και την καριέρα σας και θα πρέπει να κάνετε πολύ λεπτούς χειρισμούς για να μην δημιουργηθούν εντάσεις. Όσο δύσκολο κι αν σας είναι, θα πρέπει να προσπαθήστε να κατανοήσετε τα ξεσπάσματα των οικείων σας και να βρείτε συμβιβαστικές λύσεις πριν έρθετε σε ρήξη μαζί τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σύνοδος του Ερμή-Άρη στις 10/11 στο ζώδιο του Σκορπιού, μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στη σχέση σας με αφορμή ζητήματα που αφορούν σπουδές και ταξίδια ή υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να μην φανατίζεστε με τις απόψεις σας και να μην θεωρείτε αυτονόητο ότι εσείς έχετε δίκιο και ο άλλος άδικο. Αν είστε ανοιχτόμυαλοι και δεκτικοί απέναντι σε όσα έχει να σας πει το ταίρι σας, τότε ίσως να μπορέσετε να βρείτε μια συμβιβαστική λύση χωρίς να χρειαστεί να έρθετε σε ρήξη. Τα τετράγωνα του Ερμή και του Άρη με τον Κρόνο στις 10/11 και στις 11/11, μπορεί να σας φέρουν αντιμέτωπους με ένα αίσθημα ανασφάλειας ή ανεπάρκειας ή να επαναφέρουν μια παρελθοντική ιστορία η οποία μπορεί να επηρεάσει τον ψυχισμό σας. Ωστόσο, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα από το δικό σας ζώδιο στις 12/11 θα λειτουργήσει βοηθητικά σε όλο αυτό το βαρύ κλίμα, καθώς μπορεί να φέρει κοντά σας ένα άτομο το οποίο θα δώσει νόημα στη ζωή σας και θα ανανεώσει την πίστη στον εαυτό σας και στις σχέσεις. Στις 13/11 χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που εκφράζεστε και επικοινωνείτε. Θα πρέπει να θυμάστε ότι δεν έχει σημασία μόνο το τι λέτε, αλλά ο τρόπος που το λέτε. Αποφύγετε την ειρωνεία και τον σαρκασμό και προσπαθήστε να συζητήσετε ψύχραιμα και λογικά.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact