ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις του Ιουλίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας ο οποίος θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για εσάς αγαπητοί Καρκίνοι. Στις 5/7 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου θα ενεργοποιήσει τον οίκο των κοινωνικών σας επαφών, επομένως μέχρι και τις 20/8 θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο σας και να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες είτε μέσα από το διαδίκτυο, είτε μέσα από ομάδες, παρέες και φίλους. Την ίδια ημέρα, ο Ερμής θα περάσει στο δικό σας ζώδιο και μέχρι τις 18/7 θα σας δώσει την ευκαιρία να βγείτε από το καβούκι σας, να γίνετε πιο εξωστρεφείς και να βγάλετε επιτέλους από μέσα σας όσα σας απασχολούν. Είναι λοιπόν μια εξαιρετική ευκαιρία για να κάνετε μια εποικοδομητική κουβέντα με το ταίρι σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν. Στις 13/7 η Πανσέληνος στον Αιγόκερω σηματοδοτεί το τέλος μιας σχέσης ή μιας κατάστασης και δεν αποκλείεται να φέρει στο φως νέα δεδομένα ή συνειδητοποιήσεις οι οποίες θα σας ταρακουνήσουν. Μη διστάσετε λοιπόν να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας ή τις αλλαγές που επιθυμείτε και κυρίως μην επαναπαύεστε σε καταστάσεις που σας κρατάνε πίσω μόνο και μόνο για την αίσθηση της ασφάλειας. Από τις 18/7 θα είστε εσείς οι πρωταγωνιστές στον έρωτα, αφού η Αφροδίτη θα περάσει στο δικό σας ζώδιο, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 11/8. Η Αφροδίτη θα σας χαρίσει γοητεία και θα σας δώσει τη δυνατότητα να κερδίσετε το αντικείμενο του πόθου σας ή να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας και να δώσετε τέλος σε παρεξηγήσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί μέσα σε αυτό το διάστημα να ερωτευτείτε, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι είναι η ιδανική περίοδος σε περίπτωση που θέλετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Στις 19/7 η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με σκοτεινά συναισθήματα, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει κρίση μέσα στη σχέση σας ή ακόμα και να οδηγηθείτε σε ρήξη. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να θυμάστε ότι κάθε τέλος σηματοδοτεί μια καινούρια αρχή, επομένως μην επιτρέψετε σε αρνητικές σκέψεις και ανασφάλειες να σας κατακλύσουν.

ΛΕΩΝ

Αυτό τον μήνα -και ιδιαίτερα μέσα στο πρώτο μισό του Ιουλίου- θα σας απασχολήσει περισσότερο η εργασία και η καριέρα σας και λιγότερο οι διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ωστόσο, από τις 5/7 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου θα ανακινήσει τα βαθύτερα συναισθήματα σας και θα σας βάλει σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης. Μέχρι τις 18/7 θα έχετε την ευκαιρία να επαναξιολογήσετε παρελθοντικές καταστάσεις και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούσαν. Εάν βρίσκεστε μπροστά σε ένα δίλημμα μη διστάσετε να ακολουθήσετε το ένστικτο σας, αφού θα είναι πολύ ισχυρό αυτές τις ημέρες. Στις 18/7 η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου και θα σας χαρίσει περισσότερη κατανόηση και ενσυναίσθηση και θα μπορέσετε πιο εύκολα να μπείτε στη θέση των άλλων. Μέχρι τις 11/8 με την Αφροδίτη σε αυτή τη θέση, δεν αποκλείεται να έχετε κάποιες μυστικές συναντήσεις ή έναν κρυφό έρωτα. Από τις 19/7 ο Ερμής θα περάσει στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι θα γίνετε πιο εξωστρεφείς και επικοινωνιακοί και μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες ή να εκφράσετε πιο άμεσα και ειλικρινά τις σκέψεις σας στο ταίρι σας. Ο μήνας κλείνει με μια ευνοϊκή Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο στις 28/7, ένα φεγγάρι που θα δώσει μια νέα πνοή στις σχέσεις σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να λάμψετε. Είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι, καλείστε τώρα να δώσετε προτεραιότητα στις προσωπικές σας επιθυμίες και τις ανάγκες σας, επομένως μη διστάσετε να αναλάβετε δράση, να κάνετε νέα ξεκινήματα με τους δικούς σας όρους και γενικώς να μπείτε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ιούλιος ξεκινάει με τον κυβερνήτη σας, τον Ερμή, να περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου στις 5/7, μια θέση η οποία θα ενεργοποιήσει τον οίκο των φιλικών σας σχέσεων και των κοινωνικών σας επαφών. Αυτό σημαίνει ότι για το πρώτο μισό του μήνα και συγκεκριμένα μέχρι τις 18/7 θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες και ενδιαφέρουσες συζητήσεις με άτομα τα οποία σας ιντριγκάρουν πρώτα απ’ όλα εγκεφαλικά. Στις 13/7 η Πανσέληνος του μήνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερου φέρνει νέα δεδομένα για τις ερωτικές σας σχέσεις. Κάποιοι από εσάς μπορεί να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα, ενώ κάποιοι άλλοι θα συνειδητοποιήσετε ότι μια κατάσταση δεν σας καλύπτει πλέον και έχει φτάσει στο τέλος της. Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να ακούσετε την καρδιά σας και να μην κάνετε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις μόνο και μόνο για να ευχαριστήσετε τους άλλους. Στις 14/7 το απατηλό τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα χρειάζεται προσοχή, καθώς μπορεί εύκολα να παραπλανηθείτε από ένα άτομο που σας δημιουργεί υψηλές προσδοκίες και γενικώς μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό. Καλό θα είναι λοιπόν να μην βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις σχετικά με την πορεία της ερωτικής σας ζωής και να μην παρασύρεστε από ανθρώπους που δεν έχουν ξεκάθαρες προθέσεις και σκοπούς. Από τις 18/7 η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου θα σας βοηθήσει να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με φιλικά σας πρόσωπα, να κοινωνικοποιηθείτε και να βάλετε στη ζωή σας άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Δεν αποκλείεται να κάνετε μια ρομαντική γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο ή να αναπτύξετε συναισθήματα για ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον. Ο μήνας κλείνει με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα στις 28/7, ένα φεγγάρι το οποίο θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα και να απαλλαγείτε από καταστάσεις και ανθρώπους που σας βαραίνουν ψυχολογικά. Ξεκινάει ένας νέος κύκλος πιο αισιόδοξος από εδώ και στο εξής, αρκεί να έχετε πίστη στον εαυτό σας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact