ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις του Ιουλίου

ΖΥΓΟΣ

Το ξεκίνημα του Ιουλίου κρύβει ένταση και ανταγωνιστική διάθεση, αφού στις 2/7 κορυφώνεται το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα. Αυτό σημαίνει ότι θα έρθετε αντιμέτωποι με επιθετική συμπεριφορά από το ταίρι σας και δεν αποκλείεται να έρθετε σε ρήξη εάν δεν είναι κανένας πρόθυμος από τους δύο να υποχωρήσει. Είναι σημαντικό να υπάρξει μια συμβιβαστική λύση και να κατανοήσει ο ένας τον άλλον, αντί να προσπαθήσει να τον ελέγξει και να επιβάλλει το δικό του, διαφορετικά μπορεί να έρθετε σε ρήξη. Από τις 5/7 ο Άρης θα εισέλθει στο ζώδιο του Ταύρου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 20/8, και θα ενεργοποιήσει τον οίκο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με το σεξ, τις βαθιές συναισθηματικές σχέσεις και όσα μοιράζεστε με το ταίρι σας. Μέσα σε αυτό το διάστημα λοιπόν, η σεξουαλική διάθεση θα βρίσκεται στα ύψη και δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα πρόσωπο το οποίο θα σας παθιάσει και θα σας δημιουργήσει έντονα συναισθήματα. Εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, θα νιώσετε την ανάγκη να εμβαθύνετε και θα μπορέσετε να ψυχολογήσετε το ταίρι σας, όμως δεν θα λείπουν οι συγκρούσεις και οι εντάσεις που ως Ζυγοί αντιπαθείτε. Σε κάθε περίπτωση, έχετε ανάγκη από βαθιές και ουσιαστικές καταστάσεις και δεν θα συμβιβαστείτε με κάτι χαλαρό και επιφανειακό. Στις 13/7 η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Αιγόκερου θα φέρει στο φως αποκαλύψεις σχετικά με ένα οικογενειακό θέμα ή μια σημαντική συνειδητοποίηση σχετικά με ένα παρελθοντικό ζήτημα που σας απασχολούσε. Από τις 19/7 με τον Ερμή στον Λέοντα θα γίνετε πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς και δεν θα διστάσετε να κάνετε νέες γνωριμίες και να έρθετε πιο κοντά με άτομα που ταιριάζετε και επικοινωνείτε. Στις 19/7 η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα σηματοδοτεί για κάποιους από εσάς το τέλος μιας κατάστασης και σας καλεί να σταθείτε στα πόδια σας και να απαλλαγείτε από ανθρώπους που δεν σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε. Ο μήνας κλείνει με μια θετική Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα στις 28/7, ένα φεγγάρι το οποίο σας ανανεώνει, σας βοηθάει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και εάν είστε αδέσμευτοι μπορεί να φέρει κοντά σας ένα άτομο με το οποίο θα μπορέσετε να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητοί Σκορπιοί θα πρέπει να ετοιμαστείτε για έντονες και παθιασμένες καταστάσεις στα ερωτικά σας, αφού ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης, ο Άρης, θα κάνει την είσοδο του στον Ταύρο από τις 5/7 και θα ενεργοποιήσει τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τις 20/8 θα νιώσετε την ανάγκη να αναλάβετε δράση, να πάρετε πρωτοβουλίες μέσα στις σχέσεις σας ή να κάνετε ένα νέο, θαρραλέο ξεκίνημα. Κάποιοι από εσάς μπορεί να γνωρίσετε ένα άτομο με το οποίο θα υπάρχει έντονο πάθος, αλλά και μεγάλη κόντρα μεταξύ σας, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι είναι πιθανό μέσα σε αυτό το διάστημα να έρθετε σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας. Καλό είναι να θυμάστε ότι κάποιες φορές η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη και μπορεί τελικά να σε οδηγήσει σε κάτι πιο ισχυρό από πριν, αρκεί να μην το τραβήξετε στα άκρα. Προσπαθήστε λοιπόν να μην τα παίρνετε όλα προσωπικά, και πάνω απ’ όλα προσπαθήστε να μπείτε στη θέση του άλλου πριν βιαστείτε να επιτεθείτε. Στις 14/7 το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα είναι μια όψη η οποία δημιουργεί μπερδέματα και δεν σας επιτρέπει να κρίνετε ξεκάθαρα όσα συμβαίνουν στα ερωτικά σας αυτό το διάστημα. Ίσως λοιπόν να παραπλανηθείτε από ένα άτομο που σας τάζει λαγούς με πετραχήλια, ή να θεωρήσετε ότι βρήκατε το ιδανικό ταίρι χωρίς όμως να αξιολογήσετε σωστά τα δεδομένα. Εάν δεν θέλετε λοιπόν να προσγειωθείτε απότομα και να απογοητευτείτε, εστιάστε στις πράξεις των άλλων και λιγότερο στα λόγια και τις υποσχέσεις του αέρα. Από τις 18/7 με την Αφροδίτη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου θα επανέλθει η αισιοδοξία και η θετική σας διάθεση και θα νιώσετε την ανάγκη να βάλετε πλώρη για νέες περιπέτειες. Μη διστάσετε λοιπόν να τολμήσετε και να ρισκάρετε στον ερωτικό τομέα και γενικώς να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να ερωτευτείτε ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας ή εθνικότητας, ή να κάνετε μια γνωριμία η οποία με κάποιο τρόπο θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να πάτε ένα ταξίδι με το ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ξεκίνημα του μήνα θα είναι εκρηκτικό για εσάς, αφού το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα στις 2/7 θα φέρει έντονα πάθη μέσα στις ερωτικές σας σχέσεις. Κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε μια γνωριμία με ένα άτομο το οποίο από τη μία θα σας δημιουργήσει έξαψη και ενθουσιασμό, αλλά από την άλλη θα φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα που είναι δύσκολο να διαχειριστείτε όπως ζήλια, κτητικότητα, εμμονές και παράνοια. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε λογικοί και προσγειωμένοι και διοχετεύστε όλη αυτή την ένταση των ημερών σε πιο δημιουργικά μονοπάτια αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Στις 14/7 το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα έρχεται για να θολώσει το τοπίο και να δημιουργήσει σύγχυση και ασάφεια μέσα στις σχέσεις σας. Θα δυσκολευτείτε να διακρίνετε την ψευδαίσθηση από την πραγματικότητα, επομένως προσπαθήστε να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να μην επενδύσετε σε ανθρώπους που δεν ξέρουν τι θέλουν ή που δεν θα μπορέσουν να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών σας. Στις 18/7 η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Καρκίνου και θα εγκαινιάσει μια ερωτική και παθιασμένη περίοδο για εσάς. Μέχρι τις 11/8 που θα βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο, η σεξουαλική διάθεση θα είναι στα ύψη και εάν είστε μέσα σε μια σχέση θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο σας, τόσο σε σωματικό, όσο και σε ψυχικό επίπεδο. Έχετε ανάγκη από βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις και δεν θα αρκεστείτε σε κάτι χαλαρό και επιφανειακό που δεν σας προκαλεί έντονα συναισθήματα. Στις 19/7 η κρίσιμη αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα είναι μια όψη η οποία μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με φοβίες, ανασφάλειες και έντονα πάθη τα οποία θα δοκιμάσουν τις σχέσεις σας και δεν αποκλείεται να σας φέρουν ακόμα και σε ρήξη. Είναι σημαντικό να διακρίνετε εκείνον-η που έχει πραγματικά αξία και να επενδύσετε σε αυτόν-η και να αφήσετε πίσω οποιαδήποτε κατάσταση έχει κάνει πλέον τον κύκλο της και είναι τοξική πλέον για εσάς.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact