ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις του Ιουλίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ιούλιος ξεκινάει με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα στις 2/7, μια όψη η οποία θα φέρει εντάσεις και συγκρούσεις με το ταίρι σας ή με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο κυρίως. Είναι πολύ πιθανό να βγουν στην επιφάνεια όλα όσα καταπιέζατε, ή εσείς να έρθετε αντιμέτωποι με χειριστική συμπεριφορά από το άτομο που έχετε απέναντι σας, κάτι που θα σας εκνευρίσει και θα σας κάνει να ξεσπάσετε και να φερθείτε με επιθετικό τρόπο. Προσπαθήστε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να μην ενδώσετε σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας. Από τις 5/7 ο Άρης θα περάσει στον Ταύρο, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 20/8 και θα ενεργοποιήσει τον πιο ερωτικό οίκο του ωροσκοπίου σας. Μέσα σε αυτό το διάστημα, κάποιοι από εσάς μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα ή να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο θα σας ενθουσιάσει και θα σας παθιάσει. Ο Άρης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου σάς κινητοποιεί σε δράση και σας δημιουργεί την ανάγκη να βάλετε τους δικούς σας όρους στο ερωτικό παιχνίδι. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτή τη θέση του Άρη για να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή για να αναζωπυρώσετε τη φλόγα με το ταίρι σας. Η Πανσέληνος του μήνα στο δικό σας ζώδιο στις 13/7 θα είναι άκρως αποκαλυπτική για την αισθηματική σας ζωή, αφού σας καλεί να αναρωτηθείτε εάν βρίσκεστε σε μια υγιή σχέση ή αν επαναλαμβάνετε κάποια τοξικά μοτίβα τα οποία δεν σας επιτρέπουν να είστε ο εαυτός σας και να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας. Η συναισθηματική φόρτιση γύρω από την Πανσέληνο θα είναι πολύ έντονη, επομένως θα πρέπει να προσπαθήσετε να κρίνετε τις καταστάσεις όσο πιο αντικειμενικά και αποστασιοποιημένα γίνεται. Το πιο ευχάριστο αστρολογικό γεγονός του μήνα είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 18/7, μια θέση η οποία θα δώσει μια νέα πνοή στις σχέσεις σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αφού είναι βέβαιο ότι η γοητεία που εκπέμπετε θα σας βοηθήσει να κερδίσετε εύκολα τους άλλους. Κάποιοι από εσάς μπορεί να μπείτε σε μια νέα ερωτική ιστορία, ενώ κάποιοι άλλοι θα μπορέσετε να συμφιλιωθείτε με ένα άτομο που είχε απομακρυνθεί από τη ζωή σας. Επιπλέον, αυτή η θέση της Αφροδίτης είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να κάνετε το επόμενο βήμα και να επισημοποιήσετε τη σχέση σας εάν το επιθυμείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πρώτο μισό του Ιουλίου θα σας απασχολήσει περισσότερο η εργασία σας και λιγότερο οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, όμως το δεύτερο μισό όλη σας η προσοχή θα είναι στραμμένη στον σύντροφο και τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου από τις 5/7 είναι μια θέση η οποία θα φέρει εντάσεις μέσα στον χώρο του σπιτιού και δεν αποκλείεται να έρθετε σε σύγκρουση με τον σύντροφο ή άτομα της οικογένειας σας. Ίσως μάλιστα να έχετε συσσωρεύσει καταπιεσμένο θυμό από παρελθοντικά γεγονότα και δεν ξέρετε πώς ακριβώς να τον διαχειριστείτε, με αποτέλεσμα να έχετε απότομα ξεσπάσματα απέναντι στους άλλους. Είναι σημαντικό μέσα σε αυτό το διάστημα να προσπαθήσετε να μπείτε στη θέση των άλλων και να κατανοήσετε τα συναισθήματα και τις ανάγκες τους πριν αντιδράσετε με επιθετικό τρόπο. Από τις 19/7 ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Λέοντα και αυτή η θέση θα σας δώσει τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε καλύτερα με το ταίρι σας και να εκφράσετε τις σκέψεις σας με μεγαλύτερη άνεση κα ειλικρίνεια. Θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούσαν, αφού θα υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση και διάθεση συμβιβασμού. Εάν είστε αδέσμευτοι, ο Ερμής θα σας κάνει πιο κοινωνικούς και δεν αποκλείεται να φέρει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Ο μήνας κλείνει με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα στις 28/7, ένα φεγγάρι το οποίο σας καλεί να αφήσετε πίσω σας τις δυσάρεστες καταστάσεις και να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας. Εάν είστε ελεύθεροι θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, γιατί είναι πολύ πιθανό να σας προσεγγίσει ένα άτομο που θα σας βοηθήσει να ανοιχτείτε και να πιστέψετε ξανά στις σχέσεις και στον έρωτα. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, η Νέα Σελήνη βελτιώνει τη σχέση σας και μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε το επόμενο βήμα με το ταίρι σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο από τις 5/7 θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στην επικοινωνία σας, αφού το κλίμα θα είναι ηλεκτρισμένο και μπορεί εύκολα να έρθετε σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας. Μέχρι και τις 20/8 θα είναι καλό να προσέξετε τι λέτε και πώς το λέτε και κυρίως να μην βγάλετε συμπεράσματα ή να πάρετε παρορμητικές αποφάσεις που μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Κατά τα άλλα, αυτό το διάστημα θα είναι πολύ έντονο και δραστήριο, αφού θα είναι γεμάτο με συναντήσεις και ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Στις 14/7 το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα είναι μια όψη η οποία θα σας δημιουργήσει σύγχυση και ασάφεια και θα είναι δύσκολο να διακρίνετε το όνειρο από την πραγματικότητα. Κάποιοι από εσάς μπορεί να θεωρήσετε ότι βρήκατε το άλλο σας μισό ή να παρασυρθείτε από μεγάλες υποσχέσεις, οι οποίες όμως μπορεί να είναι λόγια του αέρα. Προσέξτε λοιπόν σε ποιους ανθρώπους ανοίγεστε και επενδύετε και προσπαθήστε να μείνετε μακριά από άτομα που δεν κάνουν ξεκάθαρους τους σκοπούς τους απέναντι σας. Αντίστοιχα, θα πρέπει και εσείς να είστε όσο πιο ξεκάθαροι και ειλικρινείς γίνεται, γιατί διαφορετικά μπορεί να παρερμηνευτούν οι προθέσεις σας. Στις 18/7 η Αφροδίτη περνάει στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 11/8. Αυτό σημαίνει ότι ο έρωτας μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα ή απλώς να νιώσετε την ανάγκη να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε, να γοητεύσετε τους άλλους και να βγάλετε προς τα έξω τον καλύτερο σας εαυτό. Εάν είστε δεσμευμένοι, η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη σχέση σας, να αναζωπυρώσετε το πάθος σας και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact