ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις του Ιουλίου

“Καυτός” αναμένεται να είναι στα ερωτικά ζητήματα ο δεύτερος μήνας του φετινού καλοκαιριού και ορισμένα ζώδια, ειδικά στο ξεκίνημα του Ιουλίου, αναμένεται να ζοριστούν σε θέματα που σχετίζονται με την ερωτική ζωή τους.

Η Άση Μπήλιου στο asibiliou.gr αναφέρει πως ο Ιούλιος ξεκινάει με ένταση και εκρηκτική διάθεση, αφού στις 02/07/2022 ο Άρης από τον Κριό θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω.

Αυτή η όψη συνδέεται με παιχνίδια δύναμης και εξουσίας και μπορεί να φέρει επιθετικότητα και ανταγωνισμό μέσα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Το ξεκίνημα του Ιουλίου θα είναι ζόρικο για εσάς αγαπητοί Κριοί, αφού το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα στις 2/7 θα δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα μέσα στις σχέσεις σας και μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με χειριστική συμπεριφορά ή ανταγωνιστική διάθεση από το ταίρι σας. Αντίστοιχα και εσείς θα δυσκολευτείτε να συμβιβαστείτε ή να υποχωρήσετε και δεν αποκλείεται να λειτουργήσετε παρορμητικά, κάτι που μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Στις 5/7 ο Ερμής θα περάσει στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου, μια θέση η οποία θα σας βοηθήσει να δείξετε περισσότερη κατανόηση στο ταίρι σας και πάνω απ’ όλα θα σας δώσει τη δυνατότητα να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματα σας. Είναι η ιδανική ευκαιρία για να βρείτε λύσεις ή απαντήσεις σε ζητήματα του παρελθόντος που σας απασχολούσαν, καθώς επίσης και για να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Στις 18/7 θα περάσει και η Αφροδίτη στον Καρκίνο και μέχρι τις 11/8 θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι και στους αγαπημένους σας ή να τακτοποιήσετε θέματα σπιτιού. Στις 19/7 ο Ερμής περνάει στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα και θα σας ευνοήσει πάρα πολύ εάν είστε ελεύθεροι και θέλετε να βγείτε, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε. Ακόμα όμως κι αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, θα μπορέσετε να εκφράσετε τις σκέψεις σας στο άλλο άτομο με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ειλικρίνεια και γενικώς θα νιώσετε ότι η επικοινωνία σας βελτιώνεται. Ο μήνας θα κλείσει με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα στις 28/7, ένα φεγγάρι το οποίο θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση και θα σας βοηθήσει να λάμψετε και να βγάλετε προς τα έξω τον καλύτερο σας εαυτό. Για τους γεννημένους τον Μάρτιο αυτό το φεγγάρι μπορεί να φέρει ένα νέο έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ιούλιος θα ξεκινήσει πολύ δυναμικά για εσάς, αφού από τις 5/7 θα φιλοξενήσετε τον Άρη στο δικό σας ζώδιο, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 20/8. Η ενέργεια σας θα βρίσκεται στα ύψη μέσα σε αυτό το διάστημα και δεν θα διστάσετε να αναλάβετε πρωτοβουλίες ή να κάνετε νέα ξεκινήματα στα ερωτικά σας. Θα είστε οπλισμένοι με θάρρος, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα, όμως θα είστε και πολύ ευέξαπτοι, με αποτέλεσμα να έρθετε εύκολα σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας. Προσπαθήστε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να βάλετε νερό στο κρασί σας και διοχετεύστε όλη αυτή την ένταση στο σεξουαλικό κομμάτι. Την ίδια ημέρα, ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Καρκίνου, μια θέση η οποία θα σας κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς και θα νιώσετε την ανάγκη να βγείτε έξω και να κάνετε νέες γνωριμίες. Από τις 18/7 που θα περάσει και η Αφροδίτη στον Καρκίνο, θα σας δοθεί η ευκαιρία να επικοινωνήσετε ευκολότερα στις σκέψεις σας στο ταίρι σας, να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή να κάνετε εποικοδομητικούς διαλόγους μέσα από τους οποίους θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Στις 19/7 ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στον Λέοντα και θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε θέματα σπιτιού ή ζητήματα που αφορούν άτομα της οικογένειας σας. Ο μήνας κλείνει με μια άκρως ευνοϊκή Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα στις 28/7, ένα φεγγάρι το οποίο θα σας βοηθήσει να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στον εσωτερικό σας κόσμο και να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη συναισθηματική σας ζωή. Αφήστε πίσω σας λοιπόν τις ανασφάλειες και τις φοβίες που ανήκουν στο παρελθόν και πορευτείτε με εκείνο το πρόσωπο που σας προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

O Ιούλιος θα σας βάλει στη διαδικασία να στραφείτε στον εσωτερικό σας κόσμο και να αναμοχλεύσετε το παρελθόν και τα βαθύτερα συναισθήματα σας, αφού από τις 5/7 ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στον Ταύρο και θα ενεργοποιήσει έναν πιο κρυφό τομέα του ωροσκοπίου σας. Μπορεί λοιπόν μέχρι τις 20/8 να μην είναι η κατάλληλη περίοδος για να αναλάβετε πρωτοβουλίες ή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στα ερωτικά σας, όμως μπορεί να βρείτε απαντήσεις σε ζητήματα που σας απασχολούσαν και να κατανοήσετε καλύτερα τον ίδιο σας τον εαυτό. Προσπαθήστε, ωστόσο, να μην καταπιέζετε τον θυμό και τα συναισθήματα σας και να μην ξεσπάτε σε άτομα που δεν σας φταίνε. Στις 13/7 η Πανσέληνος στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο φως μια σημαντική αποκάλυψη σχετικά με τον ερωτικό σας σύντροφο, ενώ κάποιοι από εσάς μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι ένας κύκλος έχει κλείσει πλέον και πρέπει να τον αφήσετε οριστικά πίσω σας. Στις 14/7 το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα έρθει για να δημιουργήσει σύγχυση στο μυαλό σας και θα σας κάνει επιρρεπείς στην πλάνη, το ψέμα και την εξαπάτηση. Θα πρέπει λοιπόν να αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις για την πορεία μιας σχέσης ή να βγάλετε συμπεράσματα για ένα πρόσωπο που προσπαθεί να σας προσεγγίσει. Στις 19/7 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα θα σας κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς και εξωστρεφείς και θα σας δώσει την ευκαιρία να εκφράσετε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας ή να κάνετε νέες γνωριμίες οι οποίες θα σας ανανεώσουν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact