ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 15 Φεβρουαρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα το μόνο που σε ενδιαφέρει αγαπητέ Καρκίνε, είναι να κάνεις το καλό στους άλλους και να προσφέρεις και μέσα από τέτοιες πράξεις σου θα πάρεις χαρά! Επιπλέον όμως, θα καταφέρεις σήμερα να γιατρέψεις και τις δικές σου πληγές. Επικεντρώνεσαι στην ψυχολογία σου και στον ίδιο σου τον εαυτό και καταφέρνεις να ξεπεράσεις φοβίες και άγχη πιο εύκολα από ποτέ! Ιδανική μέρα επίσης, για να ασχοληθείς με τα καλλιτεχνικά ή με δημιουργικές δραστηριότητες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα αντιμετωπίσεις τον έρωτα με εξιδανικεύσεις και ουτοπίες! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία, να νιώσεις γρήγορα συναισθήματα μέσα σε ελάχιστο χρόνο και ύστερα να διαπιστώσεις πως δεν είναι αυτό το άτομο, αυτό που νόμιζες! Αν έχεις σχέση, κάνεις αρκετά λάθη! Ή “δίνεσαι” υπερβολικά στον σύντροφο ή “ψάχνεσαι” για μία παράλληλη, παράνομη αγάπη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις το χρόνο σου σήμερα για να νιώσεις ασφαλής και να εκφραστείς στον χώρο εργασίας, αλλά οι εκκρεμότητες πιέζουν! Οικονομικά, θα υπάρξουν μόνο θετικές εξελίξεις!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, αποφασίζεις σήμερα να βλέπεις μπροστά και είσαι αποφασισμένος να κάνεις τους άλλους να κατανοήσουν πως όλα όσα λες μπορούν να γίνουν εφικτά. Η φιλία είναι ένας πολύ σημαντικός τομέας για την σημερινή ημέρα αλλά λειτουργείς περισσότερο εγκεφαλικά παρά συναισθηματικά με τους φίλους σου! Οι προβληματισμοί της ημέρας είναι πάνω σε θέματα που αφορούν το σύνολο της κοινωνίας και τις ανθρωπιστικές ανάγκες και με αυτούς τους τομείς θα ασχοληθείς περισσότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι περισσότερο με φίλους και κοινωνικές συναναστροφές παρά τις πολλές κατακτήσεις σου! Ωστόσο σίγουρα θα έχεις ευκαιρία για νέα γνωριμία! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, η εγκεφαλικότητα σου, δεν σου επιτρέπει να παρασυρθείς σε πάθη και συναίσθημα , γεγονός που ίσως προκαλέσει αποξένωση από τον σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, χρησιμοποιείς τις νέες ξεχωριστές ιδέες σου την ανέλιξη σου και αυτό αναγνωρίζεται από τους ανώτερους σου! Μία οικονομική λύση έρχεται στα ξαφνικά!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Παρθένε θα είσαι δυναμικός, αρχοντικός και περήφανος! Ξέρεις να σέβεσαι τους άλλους και παλεύεις με κάθε τρόπο, μέσα από επαφές και συναναστροφές να κερδίσεις κοινωνική καταξίωση, αφού την σημερινή ημέρα, αυτό είναι το προσωπικό του μέτρο της δικής σου αξίας και σημαντικότητας. Είσαι προσηλωμένος στους στόχους σου και ξέρεις πολύ καλά πώς να δουλέψεις για να τους πετύχεις! Ξέρεις να προβάλλεσαι κοινωνικά, όπως επίσης και να κερδίζεις εύκολα την εκτίμηση των άλλων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι σε σχέση καλύτερα να αποφύγεις δογματισμούς και αρχηγικές τάσεις, απλά για να εντυπωσιάσεις τον σύντροφο, γιατί μάλλον θα καταφέρεις το αντίθετο και θα τον «μπλοκάρεις». Αν είσαι ελεύθερος, γυρνάς την πλάτη στο ανούσιο φλερτ και γνωριμίες και ασχολείσαι με μια σοβαρή και αξιόλογη κατάκτηση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, είσαι στην κυριολεξία το νούμερο ένα! Πετυχαίνεις με ότι κι αν ασχοληθείς, το ίδιο και όσον αφορά τα οικονομικά σου!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact