ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 15 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, σήμερα είναι η ευκαιρία να κάνεις… δημόσιες σχέσεις! Πολλοί οι άνθρωποι που είναι δίπλα σου και εσύ τους μεταδίδεις με άνεση τις πληροφορίες και τις ιδέες που έχεις. Έρχονται ευχάριστες εναλλαγές στη ζωή σου και σίγουρα δεν θα πλήξεις λεπτό! Διαθέτεις ένα εύστροφο μυαλό που εντυπωσιάζει τον περίγυρο σου και μπορείς να αποδίδεις το ίδιο καλά, κάνοντας πολλά πράγματα ταυτόχρονα και πετύχεις πολλούς από τους στόχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις τον ερχομό καινούργιων ανθρώπων στη ζωή σου αλλά και το φλερτ σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς. Ίσως μιλάς πολύ αλλά πάντα έχουν ιδιαίτερη σημασία αυτά που λες και γοητεύεις με δυο σου κουβέντες! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα να ξεκινήσεις την συζήτηση που θες με τον σύντροφο σου! Ναι, τώρα θα βρεθούν λύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσαρμόζεται εύκολα με νέες συνθήκες που έρχονται στον χώρο εργασίας και πετυχαίνεις ότι στόχο έχεις! Οικονομικά, ξοδεύεις μάλλον αλόγιστα και επιπόλαια!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ταύρε θα καταφέρεις να νιώσεις πραγματικά ασφαλής μέσα από υλική αλλά και συναισθηματική πληρότητα! Είσαι ευχαριστημένος με τα αποκτήματα σου και επιτέλους αναγνωρίζεις και εκτιμάς τον εαυτό σου και τη δύναμή σου. Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, έχεις ισχυρές ηθικές αξίες, διαθέτεις μεγάλη υπομονή και έντονη πειθώ! Μπορείς λοιπόν σήμερα να πετύχεις πολλά από αυτά που θες, απλά εκφράζοντας τα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να καταφέρεις με ευκολία, σταθερότητα στα συναισθηματικά σου! Αν είσαι δεσμευμένος, εκφράζεις μία αισθησιακή, ερωτική αλλά και κάπως κτητική διάθεση στο σύντροφό σου! Μην προσπαθείς να τον καταπιέσεις χωρίς λόγο, αλλά απολαύστε μαζί ερωτικές και αισθησιακές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, σταματάς σήμερα τα ερωτικά “παιχνίδια” του φλερτ και γι’αυτό μπορείς να αναμένεις μία σχέση καινούργια, που θα σε κάνει να νιώσεις ξανά ασφαλής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Διαθέτεις μια ιδιαίτερη ικανότητα σε ό,τι κι αν κάνεις σε επάγγελμα και χρήμα, αφού δίνεις μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και πετυχαίνεις στόχους!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα φίλε Δίδυμε, με την Σελήνη στο Ζώδιο σου, αποκλείεται να περάσεις απαρατήρητος! Όλοι θα σε θέλουν δίπλα σου και σε θαυμάζουν για την γενναιοδωρία σου και την μεγαλοψυχία σου! Με πολλούς τρόπους ξεχωρίζεις ανάμεσα στους άλλους, χωρίς καν να το επιδιώκεις. Ξέρεις πολύ καλά πώς να προωθήσεις σήμερα τα “θέλω” σου και να πετύχεις όλους σου τους στόχους. Διακρίνεσαι από γοητεία, είσαι επιβλητικός αλλά και κάποιες φορές εγωιστής, χαρακτηριστικό που πρέπει να περιορίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ερωτικά, θα υπάρξουν αρκετές μεταπτώσεις σήμερα! Είναι που μάλλον θα ενθουσιαστείς πολύ εύκολα και γρήγορα με μία νέα γνωριμία, αλλά στο τέλος θα διαπιστώσεις ότι δεν είναι αυτό που περίμενες! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, περιόρισε την τάση σου να είσαι κάπως εγωκεντρικός και απαιτητικός και φρόντισε να βγάλεις όλο το πάθος σου σε αισθησιακές στιγμές με τον σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, θες να περνά πάντα το δικό σου και είσαι παρορμητικός κάποιες φορές. Ξέρεις καλύτερα να δίνεις εντολές παρά να υπακούς σε αυτές! Οικονομικά, κάνεις πολλά έξοδα χωρίς λόγο!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact