ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 15 Φεβρουαρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε έχεις μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό σου, αλλά και από τους άλλους, σε σημείο μάλιστα που ξεπερνά πολλές φορές τα φυσιολογικά όρια και προκαλείς λάθος εντυπώσεις! Επειδή αναζητάς την επιβράβευση από τους άλλους, τους εξυπηρετείς και τους φροντίζεις, με αποτέλεσμα να μην βρίσκεις χρόνο για τον ίδιο σου τον εαυτό, τις ανάγκες σου και τις υποθέσεις που πρέπει να τρέξεις για να διεκπεραιώσεις! Οργάνωσε λοιπόν τον χρόνο σου, όσο πιο καλά μπορείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αποδεικνύεις την αγάπη σου με πράξεις και γήινη φροντίδα στον σύντροφο. Η έλλειψη όμως τρυφερού λόγου και συναισθηματικής προσέγγισης από μέρους σου, θα απογοητεύσει τον σύντροφο, αφού θα αισθανθεί ότι ψυχραθήκατε! Αν είσαι ελεύθερος, εδώ και καιρό σε ενδιαφέρει ένα άτομο από τον χώρο της εργασίας σου! Ήρθε η ώρα λοιπόν να εκδηλωθεί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα είσαι αρκετά αποτελεσματικός, αναγκαίος και με αυτοπεποίθηση! Κάποια οικονομική εκκρεμότητα, σήμερα διεκπεραιώνεται!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Υδροχόε, γίνεσαι ένα παιδί, που όλοι αγαπάνε και θέλουν δίπλα τους! Έχεις πολύ καλή διάθεση απέναντι στη ζωή και θέλεις να γλεντήσεις όσο δεν πάει! Ναι, σήμερα θα διασκεδάσεις, θα είσαι περιζήτητος και δεν θα βαρεθείς ούτε λεπτό! Όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω σου, γεγονός που ίσως σου προκαλέσει τη χαρακτηριστική τάση ναρκισσισμού και έπαρσης! Γι’αυτό προσοχή! Γλέντα το, αλλά μείνε ολιγαρκής και ταπεινός στις κοινωνικές συναναστροφές σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα έχεις την τάση να τραβάς την προσοχή και το θαυμασμό των άλλων, με αποτέλεσμα να χορταίνεις πληθώρα κατακτήσεων και μπόλικο φλερτ . Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος θα σε… αγαπήσει λίγο παραπάνω σήμερα, αφού είσαι ιδιαίτερα γοητευτικός, παθιασμένος και πολύ ρομαντικός! Περνάτε τέλεια μαζί, ότι κι αν κάνετε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, νιώθεις ότι έχεις ενέργεια, αλλά το πρόβλημα είναι η έλλειψη συγκέντρωσης, λόγω της ανάγκης σου για ψυχαγωγία! Οικονομικά, εκεί που δεν το περιμένεις, η τύχη θα σου φέρει έσοδα!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact