ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 15 Φεβρουαρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ! Σήμερα διψάς για ταξίδια, στην κυριολεξία, αλλά και… μεταφορικά. Η ανάγκη σου για μάθηση είναι μεγάλη, καθώς επίσης και να την μεταδίδεις στους άλλους, μέσα από επαφές, επικοινωνίες και συναντήσεις! Θα διαπιστώσεις πως όλοι σε θαυμάζουν το έξυπνο μυαλό σου, το χιούμορ σου και το επικοινωνιακό σου ταλέντο! Έχεις άπειρα ενδιαφέροντα και καθόλου συνηθισμένα, γεγονός που καθιστά ετούτη την ημέρα διόλου βαρετή και ανιαρή. Η αισιοδοξία σου επανήλθε δριμύτερη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, τείνεις να φλερτάρεις ασύστολα, αλλά αυτό δεν πειράζει καθόλου, αφού έρχονται νέες συναρπαστικές γνωριμίες και συναντήσεις, που θα σε ανανεώσουν! Αν είσαι ήδη με κάποιον, είσαι πολύ ανεξάρτητος και διοχετεύεις τα συναισθήματα σου, σε προσωπικές ασχολίες, παρά στον σύντροφο, γεγονός που ίσως τον πικράνει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν αρκετές αναποδιές στις οικονομικές σου υποθέσεις σήμερα, αφού ξοδεύεις αλόγιστα! Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και στον τομέα της εργασίας, αφού η τάση σου για κόντρα, ενδεχομένως να φέρει παρεξηγήσεις!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα είσαι ιδιαίτερα διαισθητικός και διορατικός! Ορθώς και δεν ανοίγεσαι πολύ στους άλλους, αφού εσύ μπορείς, μένοντας σιωπηλός, να μπορέσεις μέσα από μικρές λεπτομέρειες να καταλάβεις σύντομα τι γίνεται ή τι κρύβεται μέσα στην ψυχή του άλλου, όπως και τις προθέσεις του απέναντι σου! Κάνεις δεν μπορεί να σε γελάσει σήμερα κι έτσι οι μάσκες πέφτουν και αντιλαμβάνεσαι πλήρως, που ακριβώς βρίσκεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν έχεις σχέση, ίσως φαίνεσαι κάπως ζηλιάρης και υπερβολικά καταπιεστικός στον σύντροφο σου, ο οποίος θα σχηματίσει την άποψη, πως αγνοείς τα αισθήματα του και την ανάγκη του για εμπιστοσύνη μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, γοητεύεις πανεύκολα τον συνομιλητή σου ή μια νέα μυστήρια γνωριμία που θα προκύψει τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, είσαι γεμάτος ιδέες και εσωτερική ενέργεια και πετυχαίνεις βαθιές επιθυμίες! Οικονομικά οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Τοξότη, παραδόξως, θα ασχοληθείς κυρίως για το πώς φαίνεσαι στα μάτια των άλλων και κατά πόσο γίνεσαι αποδεκτός από αυτούς! Φυσικά, λόγω του επικοινωνιακού σου ταλέντου, θα το πετύχεις πανεύκολα και θα νιώσεις ευτυχής και ασφαλής! Βέβαια θα είσαι κάπως αναποφάσιστος, γεγονός που θα καθυστερήσει την δρομολόγηση κάποιων σχεδίων σου! Ωστόσο οι καλές και βελτιωμένες διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα σε βοηθήσουν πολύ, ακόμα κι έτσι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ετοιμάσου για μια ημέρα, άκρως συντροφική και συναισθηματική! Αν είσαι δεσμευμένος η σχέση σου ενδυναμώνεται και ίσως μαζί με το σύντροφο σήμερα, συζητήσετε και αποφασίσετε για το μεγάλο βήμα! Αν είσαι ελεύθερος, πες ναι σε μια νέα αξιόλογη και πραγματικά γοητευτική νέα γνωριμία, γιατί ενδεχομένως να εξελιχθεί σε μια ουσιαστική σταθερή σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, μπορεί να έχεις αρκετές καθυστερήσεις, ωστόσο οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές, ακόμα κι αν είναι αργές! Οικονομικά, θα έρθουν με κάποιο τρόπο έξτρα έσοδα, μάλλον με την βοήθεια κάποιου άλλου ατόμου!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact