ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να μάθεις ενδιαφέροντα μυστικά, μπορεί όμως να αποκαλυφθούν και κάποια… δικά σου, με συνέπεια να βρεθείς σε αμηχανία! Επιπλέον, οφείλεις να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία και τη διατροφή σου, πριν κτυπήσει το «καμπανάκι». Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό σε ωθεί να διεκπεραιώσεις ποικίλες εργασίες ή μαστορέματα. Αν, πάλι, προκύψουν διαφωνίες και εντάσεις στον χώρο της εργασίας σου, καλό είναι να «ρίξεις τους άλλους στο φιλότιμο», αποφεύγοντας να θίξεις τον εγωισμό τους.
Ερωτικά
Όσο κι αν εσύ επιθυμείς ήπιες και… χαρωπές καταστάσεις, ο Άρης και ο Πλούτωνας μπορεί να σε φέρουν εν μέσω διεκδικήσεων, οι οποίες μάλιστα έχουν κι ένα έντονο παρασκήνιο. Ακόμη, είναι πιθανό να προκύψουν ερωτικές αντιζηλίες στη δουλειά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στον Σκορπιό σε ωθεί να αναλάβεις δραστικές πρωτοβουλίες στα προσωπικά σου, πρόσεξε όμως μήπως κάποιες από αυτές θεωρηθούν ως αυθαίρετες ή «ανάρμοστες» από τους άλλους και ιδιαίτερα από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά μπορεί να προκύψουν εντάσεις ή έκτακτα περιστατικά που θα χρειαστούν τη συνδρομή σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ταύρο αυξάνει τις πιθανότητές σου για να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια και να κάνεις νέες φιλίες, έστω και εν μέσω αντιδράσεων από κάποιον/α που… ζηλεύει!
Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση μπορεί να διαπιστώσεις ότι μια… τόση δα διαφωνία είναι σε θέση να προκαλέσει μεγάλο «σαματά», θέτοντας σε κίνδυνο τιςισορροπίες στην προσωπική σου ζωή. Αντίθετα, αν είσαι διαθέσιμος/η, τότε όλα λειτουργούν υπέρ σου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact