ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο θα συνεισφέρει σε περισσότερες επαγγελματικές επαφές, αλλά και σε λειτουργικές μεταβολές στο εργασιακό σου περιβάλλον. Επιπλέον όμως, αν ασχολείσαι με ζώα ή φυτά, προνόησε για την καλή τους υγεία, ενώ καλό είναι να μην αγνοήσεις και κάποια «προειδοποιητικά μηνύματα» που σου στέλνει ο οργανισμός σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό εξακολουθεί να σου εφιστά την προσοχή σε όσα διαδραματίζονται στο παρασκήνιο, ώστε να μην «πέσεις από τα σύννεφα» με όσα θα αποκαλυφθούν στο εγγύς μέλλον.
Ερωτικά
Η… ερωτική πολυπραγμοσύνη σου «κτυπάει κόκκινο» και από αυτήν την άποψη το πρόβλημά σου δεν είναι ποσοτικό, αλλά ποιοτικό. Γιατί έλκοντας ακόμη και «ασύμβατους» τύπους υποψήφιων συντρόφων, είναι πολύ εύκολο να προκύψουν παρεξηγήσεις στην συνέχεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό σε ωθεί να συμμετέχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, όπου όμως δε θα είναι ξεκάθαρο το «ποιος κάνει κουμάντο», με συνέπεια να υπάρξουν εντάσεις και προστριβές. Ανάλογο καθεστώς επικρατεί και στις φιλίες σου, ίσως μάλιστα κληθείς να δώσεις λύσεις σε συναισθηματικά ζητήματα με κίνδυνο να θεωρηθείς «συνυπεύθυνος/η» για το όποιο πρόβλημα. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ταύρο «φρεσκάρει» την προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε να μοιραστείτε πολλά.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ενισχύει την αποδοχή σου από τους άλλους και σου προσφέρει λύσεις «στο πιάτο», φαίνεται όμως ότι εσύ έχεις… αλλού το μυαλό σου και προτιμάς τα πιο δύσκολα, έστω κι αν οι πιθανότητες επιτυχίας σου δε δείχνουν εξασφαλισμένες.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact