ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η Σελήνη στον Ταύρο σηματοδοτεί κινήσεις που θα ευνοήσουν την καριέρα σου και θα σε βοηθήσουν να δικτυωθείς σε «υψηλά κλιμάκια». Όλα αυτά ωστόσο, προϋποθέτουν από πλευράς σου τη σύνθεση διαφορετικών αντιλήψεων και κυρίως το «πάντρεμα» του οικονομικού συμφέροντος με την προσωπική ανάδειξη. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει σε εκνευριστικές καταστάσεις στο σπίτι σου, είτε πρόκειται για θέματα συμπεριφοράς είτε για ζημιές που πρέπει να αποκατασταθούν άμεσα. Επιπλέον, να προσέχεις με τις φωτιές.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο που σχετίζεται με την εργασία σου μπορεί να γίνει ο/η παρτενέρ σου στον έρωτα και να ζήσετε μαζί όμορφες στιγμές, αλλά αν προσβλέπεις σε μια διάρκεια ή σταθερότητα στη σχέση σου, αυτή θα συνδυαστεί με προβλήματα και «εμπλοκές».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο ενισχύει την ανάγκη σου να επικοινωνήσεις με τον έξω κόσμο, γι’ αυτό οι μετακινήσεις και οι επαφές σου θα είναι περισσότερες από όσες συμβαίνουν συνήθως. Οφείλεις, ωστόσο, να επικεντρωθείς σε εκείνα που σε ενδιαφέρουν πραγματικά, αφού αν αποσπάσαι διαρκώς από τα όσα συμβαίνουν γύρω σου, θα γίνεις «χίλια κομμάτια», αποκομίζοντας τελικά μια αίσθηση φθοράς. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να αφομοιώσεις γρήγορα νέες γνώσεις και τεχνικές, γι’ αυτό μη διστάσεις να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία.
Ερωτικά
Το βέβαιο είναι ότι διευρύνεται το «target group» των θαυμαστών για σένα κι οποιαδήποτε πρόταση σου γίνει ή κάνεις υποκρύπτει ένα γνήσιο ερωτικό ενδιαφέρον. Ωστόσο, θα χρειαστεί να περάσεις μέσα από διλήμματα και ανταγωνισμούς.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact