ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Ταύρο πολλαπλασιάζει τις δοσοληψίες σου, αλλά και τις θετικές προοπτικές σου στον οικονομικό τομέα, καλύπτοντας συνάμα αρκετές από τις επιθυμίες σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Σκορπιόενδέχεται να συμβάλλει σε έντονες οικονομικές διαφωνίες ή διεκδικήσεις, που θα χαλάσουν προς στιγμή το καλό κλίμα, από την άλλη πλευρά όμως θα γίνουν αιτία κι αφορμή για να ξεκαθαριστούν αρκετά πράγματα. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να πετύχεις περισσότερα μέσα από διαπραγματεύσεις, γι’ αυτό μην κάνεις πίσω στα αιτήματά σου.
Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να βρεθείς σε δύσκολη θέση, ύστερα από μια ερωτική «επίθεση» που θα δεχθείς, ίσως μάλιστα από ένα άτομο που θα κάνεικατάχρηση της φιλοξενίας σου ή του/της! Κράτα, λοιπόν, τις αναγκαίες αποστάσεις, ώστε να μην προκύψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Με τον Άρη στο ζώδιό σου, αν θες πραγματικά να αποφύγεις άσκοπες εντάσεις και εκνευρισμούς, δεν έχεις παρά να κινηθείς σε μια παραγωγική κατεύθυνση και σε έναν τομέα που ήδη γνωρίζεις, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να υποπέσεις σε γκάφες, είτε από βιασύνη είτε από άγνοια. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε παραπέμπει σε «ζυμώσεις» και διαπραγματεύσεις, που θα καταλήξουν σε μια συμφέρουσα συμφωνία ή απλά σε μια… καλή παρέα! Επιπλέον, συγκεντρώνοντας την αποδοχή των άλλων, θα μπορέσεις να πετύχεις περισσότερα.
Ερωτικά
Έχοντας έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις είναι λογικό να συγκεντρώσεις πολλά κολακευτικά σχόλια, αλλά και φαρμακερά βέλη από όσους/ες σε ανταγωνίζονται. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ό,τι είναι να κάνεις, κάνε το γρήγορα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact