ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 14 Μαρτίου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Με το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, φίλε Λέοντα, θα απολαύσεις θετικές και κυρίως ουσιαστικές εξελίξεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται στο έπακρο, αφού σήμερα θα νιώσεις έμπρακτα και λεκτικά, πως οι άλλοι πραγματικά σε αποδέχονται, σε σέβονται και σε θαυμάζουν για τις μέχρι τώρα προσπάθειες και τους αγώνες σου! Επιπλέον όμως, το Τετράγωνο Ήλιου-Δία, σε προειδοποιεί να είσαι πολύ προσεκτικός στις εκτιμήσεις σου, αφού υπάρχει τάση για απώλειες ή εξαπατήσεις, που θα σε ζημιώσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, βάζεις επιτέλους προτεραιότητα την ουσιαστική ερωτική δέσμευση και έτσι, δεν αποκλείεται να κάνεις μία πολύ αξιόλογη και ενδιαφέρουσα γνωριμία σήμερα, που υπόσχεται κοινό μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου δείχνει με ποικίλους τρόπους το ουσιαστικό του ενδιαφέρον, γεγονός που θα ενδυναμώσει την σχέση σας, αλλά και το πάθος μεταξύ σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα , τα πράγματα εξελίσσονται ιδιαίτερα θετικά, αφού οι προσπάθειες σου, φέρνουν επιτέλους την επαγγελματική επιτυχία! Οικονομικά παίρνεις κάποιες σοβαρές και ωφέλιμες αποφάσεις που θα σε ευνοήσουν!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, μπορεί το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, να σου δώσει τύχη και εύνοια, σε ότι κι αν κάνεις ή επιδιώξεις, όπως και συγκυρίες ή καταστάσεις μέσα από επαφές, επικοινωνίες, συναντήσεις και μετακινήσεις, που θα σου δώσουν άπειρες ευκαιρίες να πετύχεις τους υψηλούς σου στόχους, όμως η ταυτόχρονη κόντρα Τετραγώνου, ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία, σε προειδοποιεί να μην το «πάρεις πάνω σου»! Θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στη συμπεριφορά σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού είναι πιθανό ακόμα και ένα μικρό ψεματάκι, να φέρει άσχημες συνέπειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, δέχεσαι ιδιαίτερη εύνοια, αν έχεις σχέση από απόσταση ή με άτομο άλλης εθνικότητας, αφού ένα πολύ καλό νέο έρχεται! Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται νέες γνωριμίες, ευχάριστα νέα, ραντεβού και πολύ φλερτ! Ένα μήνυμα που θα έρθει την σημερινή ημέρα, αλλάζει όλα σου τα δεδομένα και σε κάνει να χαμογελάς ξανά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, πες ναι σε μία νέα αρχή, που θα σε βοηθήσει να πετύχεις υψηλούς στόχους! Οικονομικά θα υπάρξουν κάποια ανούσια έξοδα, τα οποία θα μετανιώσεις!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η τύχη είναι σίγουρα και σήμερα με το μέρος σου φίλε Ζυγέ, κυρίως όσον αφορά τις βαθιές σου επιθυμίες, αλλά και κάποια σχέδια που θες υλοποιήσεις εδώ και καιρό! Το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, σε ωθεί αν κυνηγήσεις και να πραγματοποιήσεις τώρα τα μεγάλα σου «θέλω», χρησιμοποιώντας την ισχυρή σου διορατικότητα και την αξιοθαύμαστη πειθώ σου σε επαφές και επικοινωνίες! Προσοχή όμως! Το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ήλιου-Δία, σου υπενθυμίζει πως είναι αυξημένα τα καθήκοντά σου και οι υποχρεώσεις σου και πως δεν πρέπει να στρέφεις το ενδιαφέρον σου, μόνο σε επιθυμίες, αλλά και στα «πρέπει» της ημέρας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις σίγουρα πολλές ευκαιρίες για να κερδίσεις τον έλεγχο στην σχέση σου, να ανανεώσεις και να μεταμορφώσεις την συναισθηματική σου ζωή, να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σεξουαλικότητα σου και να απολαύσεις καυτές παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος σήμερα χαρακτηρίζεσαι από πάθος και εμφανή γοητεία, γεγονός που σε βοηθά να σαγηνεύσεις, αυτόν που θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα διευθετούνται οφειλές αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες που είχες από παλιά! Στον επαγγελματικό τομέα, μία αποκάλυψη, θα σε ωφελήσει πολύ όσον αφορά την πρόοδο σου!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου απέναντι σου, θα σε ωθήσει σήμερα, σε κάποιες σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, γεγονός που θα βελτιώσει κατά πολύ την ζωή σου! Έρχονται λύσεις και ευκαιρίες για να εξομαλύνεις μία κατάσταση με ένα άτομο, που είχατε απομακρυνθεί ή παρεξηγηθεί! Πρόσεχε μόνο με το Τετράγωνο Ήλιου-Δία, την τάση σου για έπαρση, επίδειξη και επιπολαιότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις την πλήρη ανανέωση και το καυτό πάθος στην σχέση σου με τον σύντροφο, η οποία, βελτιώνεται αισθητά και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για μία πρόταση ή εξομολόγηση! Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις σίγουρα νέες σημαντικές γνωριμίες που υπόσχονται κοινό μέλλον! Αν πάλι ήδη σε ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, σήμερα πολύ πιθανόν να κάνει κίνηση για να σε πλησιάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, εκμεταλλεύσου το επικοινωνιακό σου ταλέντο, ώστε να πετύχεις άψογη συνεργασία και στόχους! Οικονομικά, καλό θα ήταν σήμερα, να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact