ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 14 Μαρτίου

Ώρα να… μαζευτούμε! Το σημερινό Τετράγωνο Ήλιου-Δία, μας δημιουργεί την εντύπωση ότι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα, οδηγώντας μας σε λάθος συμπεριφορές και λάθος κινήσεις, ιδίως αν είμαστε Μεταβλητοί του 3ου δεκαημέρου! Επίτευξη στόχων θα έχουν τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου, με το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Κριέ, με το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, θα ξεχωρίσεις σίγουρα για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και την ενισχυμένη σου γοητεία! Σημαντικά για σένα θέματα και σχέσεις στην ζωή σου, σταθεροποιούνται, ακριβώς όπως εσύ ήθελες! Όλα βελτιώνονται, έστω και με αργούς ρυθμούς και οι βαθιές σου επιθυμίες πραγματοποιούνται, αν απλά επιστρατεύσεις υπομονή και επιμονή! Προσοχή μόνο χρειάζεται στην τάση σου για ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, λόγω του Τετραγώνου Ήλιου-Δία! Προστάτεψε τις ψυχικές σου δυνάμεις και πες ναι στη λογική και στην αντικειμενικότητα και όχι στην λανθασμένη σου διαίσθηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ερωτικά, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις ακόμα κι αν δεν το διαπιστώσεις άμεσα αυτό! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να περιορίσεις την ζήλια και την κτητικότητα και διοχέτευσε την ενέργεια σου, στην κρεβατοκάμαρα, αλλά και σε ρομαντικές συναισθηματικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, μην ενθουσιάζεσαι εύκολα και γρήγορα με μία νέα γνωριμία, αλλά πάρε τον χρόνο σου για να δεις ότι όντως αξίζει να κάνεις το επόμενο βήμα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, ξεχωρίζεις για την αυτοπεποίθηση σου και αυτό θα σε βοηθήσει πολύ να πετύχεις αυτό που θες! Στα οικονομικά έχεις τύχη, αλλά παρασύρεσαι σε οικονομικά ρίσκα!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ταύρε, με το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, η τύχη είναι μαζί σου σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Εκμεταλλεύσου όλες τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν τώρα και κάνε τις επιθυμίες και τα όνειρα σου πραγματικότητα! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βελτιώνονται, εξομαλύνονται και σπουδαίες λύσεις έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις! Ωστόσο, το Τετράγωνο Ήλιου-Δία, θα σου θυμίσει πως πιθανόν έδωσες παραπάνω από όσα πρέπει σε ανθρώπους και τώρα αυτοί φαίνονται να είναι αγνώμονες, γι΄αυτό καιρός είναι να κοιτάξεις τον εαυτό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σήμερα, θα σου φέρει ένα πολύ καλό νέο, θα σου κάνει μία χαρούμενη πρόταση ή απλά θα επιδιώξει να περάσει όμορφες στιγμές μαζί σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα απολαύσεις το παιχνίδι του έρωτα, αφού οι συνέπειες θα είναι θετικές για σένα! Πολύ πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία σήμερα, να ερωτευτείς, να ενθουσιαστείς στο έπακρο και να φλερτάρεις χωρίς σταματημό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά και οικονομικά θέματα που σε απασχολούν, λύνονται, αφού μόνο εύνοια θα έχεις την σημερινή ημέρα!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα φίλε Δίδυμε, με το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, θα κάνεις μια θετική και εποικοδομητική ενδοσκόπηση! Ξέρεις πλέον, τι πραγματικά επιθυμείς για να είσαι ευτυχισμένος και θα νιώσεις δυνατός, ανανεωμένος ψυχικά και ικανός να το πετύχεις τώρα! Εμπιστεύσου άφοβα τη διαίσθηση σου και προτίμησε να κινηθείς παρασκηνιακά, ιδίως σε θέματα επικοινωνίας! Ωστόσο, το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ήλιου-Δία, σε προειδοποιεί να μην κάνεις βιαστικές λανθασμένες ενέργειες, που θα σε δυσκολέψουν ή ενδεχομένως να βλάψουν την κοινωνική σου εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν βρίσκεσαι, απολαμβάνεις την μαγεία ενός κρυφού έρωτα που αναστατώνει την ζωή σου! Ωστόσο, καλό θα ήταν όμως, να επιστρατεύσεις και την λογική, πριν μπλεχτείς σε μία τέτοια ιστορία, η οποία μπορεί να σε εκθέσει ή να σε πληγώσει! Ιδίως να είσαι δεσμευμένος, ίσως κινδυνέψεις από σημαντικές αποκαλύψεις, αν φερθείς επιπόλαια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, είναι αρκετά τα λάθη σου, λόγω απροσεξίας, ενώ στον οικονομικό τομέα, θα βρεθεί μία λύση σε ένα παλιό πρόβλημα, η οποία σε ανακουφίζει!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, έρχονται θετικά γεγονότα και ανανεωτικές καταστάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον, με το σημερινό Τρίγωνο Άρη-Κρόνου! Οι φίλοι σου σε στηρίζουν με κάθε τρόπο, σε βοηθούν αποτελεσματικά και σου αποφέρουν σημαντικά οφέλη για να κάνεις πραγματικότητα τους μεγαλεπήβολους στόχους σου! Χρειάζεται όμως και αρκετή προσοχή από μέρους σου, με το ταυτόχρονο το Τετράγωνο Ήλιου-Δία, σε τυχόν συζητήσεις, που μπορεί να κρύβουν παγίδες, τις οποίες δεν μπορείς απευθείας να αναγνωρίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και ανανεώνεις, βελτιώνεις και αλλάζεις με ποικίλους τρόπους την σχέση σου με τον σύντροφο! Οι φίλοι, σου δίνουν πολύτιμες συμβουλές που σε βοηθούν πολύ, ώστε να πετύχεις πράγματα στον δεσμό σου! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις την ευκαιρία σήμερα, να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ή να κάνεις νέα γνωριμία μέσα από φιλικό περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, δείξε περισσότερη προσοχή, στην λεκτική σου συμπεριφορά σε συναδέλφους και συνεργάτες. Οικονομικά έχεις τύχη, γι’αυτό εκμεταλλεύσου την ημέρα για τους στόχους σου!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact