ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 14 Μαρτίου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Το σημερινό Τρίγωνο Άρη-Κρόνου αγαπητέ Τοξότη, θα σου φέρει επιτυχία, ηρεμία και εύνοια στην καθημερινότητα σου! Θα κάνεις κάποιες θετικές και εποικοδομητικές κινήσεις και όλες οι υποχρεώσεις σου και οι δουλειές σου θα διεκπεραιωθούν! Ωστόσο, δεν πρέπει να εφησυχάσεις, γιατί το Τετράγωνο Ήλιου-Δία, σε συμβουλεύει να είσαι πολύ προσεκτικός, όσον αφορά τις εκτιμήσεις σου! Πιθανόν να υπάρξει σύγχυση στο οικογενειακό σου περιβάλλον και θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη τη λογική σου, ώστε να πάρεις ορθές προσγειωμένες αποφάσεις, που δεν θα σε βλάψουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, αποφεύγεις φλερτ, ανούσιες γνωριμίες και ανούσια συναισθηματικά παιχνιδάκια! Θες να ασχοληθείς πρώτα με τις υποχρεώσεις σου και αν βρεις ελεύθερο χρόνο, να ασχοληθείς με τα ερωτικά σου! Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις απόμακρη και ψυχρή συμπεριφορά προς τον σύντροφο, γιατί αυτό θα τον κάνει να αμφιβάλλει για το αν πραγματικά τον αγαπάς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να πετύχεις πάρα πολλά σήμερα, γι’αυτό άρπαξε ό,τι ευκαιρία σου δοθεί! Οικονομικά, τα προβλήματα λαμβάνουν τέλος, λόγω του σωστού σου προγραμματισμού!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα, το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, υπόσχεται σε σένα φίλε Αιγόκερε, μία ημέρα γεμάτη απολαύσεις! Καλοπέραση, ψυχαγωγία, διασκεδάσεις, δημιουργική απασχόληση και προσωπική λάμψη, είναι μέσα στο πρόγραμμα! Μπορείς τώρα, να κατακτήσεις κάθε σου υψηλό στόχο και επιθυμία, αφού είσαι απόλυτα τυχερός, αλλά και ικανός! Έχεις όλα τα βλέμματα πάνω σου και αυξάνεται η δημοτικότητα σου! Ωστόσο, απέφυγε σημαντικές, τελεσίδικες αποφάσεις, λόγω του Τετραγώνου Ήλιου-Δία! Πέρασε καλά και άσε τα σοβαρά για αργότερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα είσαι απόλυτα ερωτεύσιμος, με έντονη ερωτική διάθεση, γοητεία και λάμψη! Ένας νέος μεγάλος έρωτας πιθανόν να έρθει τώρα και μάλιστα, τον επιλέγεις ανάμεσα σε πολλές κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος ανανεώνεις σημαντικά την σχέση σου με συναίσθημα και πάθος και περνάτε υπέροχα μαζί με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσοχή σε κάποια λάθη σου, που ενδεχομένως να κάνεις στις οικονομικές σου δοσοληψίες σήμερα! Στον τομέα της καριέρας, απολαμβάνεις επαίνους, πρόοδο και επιτυχίες! Αφού το αξίζεις!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact