ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 14 Μαρτίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Υδροχόε, με το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, καταφέρνεις και υλοποιείς με απόλυτη επιτυχία επιθυμίες, σκοπούς και προσωπικούς στόχους, που έχουν να κάνουν κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια. Προσπάθησε τώρα που έχεις την ευκαιρία, να εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις που ίσως ήταν προβληματικές! Η τύχη σίγουρα σε βοηθά να λύσεις προβλήματα που έχεις εδώ και καιρό και επιτέλους ήρθε η στιγμή να φτιάξεις τα πάντα και να ηρεμήσεις! Παράλληλα όμως, λόγω της κόντρας Ήλιου-Δία, ενδέχεται να δημιουργηθούν προβλήματα σε κάθε είδους συναλλαγές και πρακτικές υποθέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ήδη δεσμευμένος είναι η κατάλληλη ημέρα η σημερινή για να συζητήσεις με τον σύντροφο για συμβίωση, αλλά και για να επιλύσετε παλαιά προβλήματα που υπήρχαν στην σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος δεν είναι ιδανική στιγμή για νέο ξεκίνημα, αντιθέτως ίσως σε απασχολήσει σήμερα, ένας έρωτας από το παρελθόν και πολύ πιθανόν, να προχωρήσετε σε επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις με ότι κι αν καταπιαστείς και αυτό αναγνωρίζεται! Οικονομικά, κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις, μάλλον θα σε αγχώσουν!

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Ιχθύ, λόγω του Τετράγωνου Ήλιου-Δία, η διάθεσή σου, που ομολογουμένως το τελευταίο διάστημα, ήταν στα καλύτερα της, ήρθε η ώρα να προσγειωθεί απότομα, λόγω διάψευσης των προσδοκιών σου! Ωστόσο, θα ανακάμψεις σύντομα, αφού με το Τρίγωνο-Άρη, ευνοούνται ιδιαίτερα επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα, μετακινήσεις, σχέσεις με αδέλφια, γνωστούς και γείτονες! Θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες, αλλά και πολύ ωφέλιμες γνωριμίες, αλλά και ευχάριστα νέα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, επιδιώκεις συναισθηματική επικοινωνία με τον σύντροφο και φυσικά, την πετυχαίνεις! Η συζήτηση θα σας φέρει πιο κοντά και ίσως πάρετε μία σημαντική κοινή απόφαση σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, μην διστάζεις σήμερα να δοκιμαστείς σε σχέσεις πιο επιφανειακές, απλά και μόνο για την χαρά του φλερτ! Καμιά φορά, μέσα από τα… παιχνίδια, βρίσκει κάποιος τον αληθινό έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, οι εξελίξεις θα είναι θετικές λόγω των πλούσιων εκφραστικών σου μέσων! Οικονομικά, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για συμφωνίες, αποφάσεις και υπογραφές, που είχαν καθυστερήσει!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact