ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 4 Απριλίου

ΔΙΔΥΜΟΙ
Φίλε Δίδυμε, η σημερινή Πέμπτη είναι πολύ θετική για εσένα. Γενικά διανύεις μια περίοδο όπου οι θετικές εξελίξεις σε ευχαριστούν και σου δίνουν κουράγιο και αισιοδοξία. Μπορείς λοιπόν να απολαύσεις όλα όσα συμβαίνουν και είναι υπέρ σου και να βρεις τη δύναμη να λύσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Δίδυμε, απόφυγε τις συζητήσεις που αφορούν προβλήματα και μίλησε για σχέδια που κάνεις μαζί με το σύντροφό σου. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου, οι συνθήκες ευνοούν τον ερωτισμό σου. Βγες και μίλησε με αυτούς που βρίσκεις ελκυστικούς και μην κρύβεσαι πλέον στην αγκαλιά της ανασφάλειας σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και τα σχέδιά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο. Νέες συνεργασίες αλλά και συμφωνίες θα έρθουν να σου λύσουν τα χέρια σε κάποια ζητήματα. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν προσοχή γιατί τα έξοδα αυξάνονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε η δυναμικότητα που έχεις σήμερα είναι μεγάλη. Μην αφήνεις τις καταστάσεις να σε παίρνουν από κάτω. Μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει σήμερα. Αν θες να ξεφύγεις από διάφορες υποθέσεις που σε αγχώνουν και σε εκνευρίζουν, κάνε κάτι ευχάριστο και δημιουργικό και η διάθεση σου θα χτυπήσει κόκκινο… με την καλή έννοια!!!

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Καρκίνε η επικοινωνία που θα έχεις αυτήν την Πέμπτη με τον σύντροφό σου θα είναι μεγάλη. Φρόντισε να μειώσεις την ένταση που σε καταβάλει, γιατί θα πεις λόγια που μπορεί να τον στεναχωρήσουν και φρόντισε να περάσεις τον βράδυ σου όσο πιο ερωτικά γίνεται. Εσύ που ανήκεις στην αδέσμευτη κατηγορία του ζωδίου σου να περιμένεις μία ξαφνική συνάντηση με άτομο από το παρελθόν σου που θα σε συγκινήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Μην έχεις ανασφάλειες για την εργασία σου. Μπορείς και ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει χάρη στην βοήθεια που σου προσφέρει η μέρα και λόγω της υποστήριξης που έχεις από κάποια σημαντικά πρόσωπα στην δουλειά σου.

ΛΕΩΝ
Φίλε Λέοντα οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και σήμερα θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και θα σε οδηγήσουν στη λύση προβλημάτων που θα προκύψουν εκεί που δεν το περίμενες. Ότι κι αν γίνει, μη χάσεις την ψυχραιμία σου γιατί μαζί θα χάσεις και το δίκιο σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, είναι σε μια καλή μέρα και με δική σου πρωτοβουλία μπορείς να δημιουργήσεις ένα πολύ ευχάριστο κλίμα μέσα στη σχέση σου. Αν ακόμη προσπαθείς να απαλλαγείς μια και καλή από το άγχος και την πίεση που νιώθεις για να ξεκινήσεις μία νέα σχέση στη ζωή σου, μην το βάζεις κάτω και ο καιρός γρήγορα θα σε αν

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, θα έχεις μια δύσκολη μέρα φίλε Λέοντα και μόνο με ωριμότητα και ηρεμία θα ανταποκριθείς σε όσες δυσκολίες θα ανακύψουν μέσα στον επαγγελματικό σου χώρο. Τα οικονομικά σου θέλουν μεγάλη προσοχή και καλό είναι να αποφύγεις οποιοδήποτε ρίσκο σχετικά με χρήματα πριν σκεφτείς καλά όλα τα δεδομένα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact