ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 4 Απριλίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα θα αρχίσεις να βρίσκεις επιτέλους τους ρυθμούς σου, που τους είχες χάσει εξαιτίας θεμάτων που σε είχαν αποσυντονίσει και δεν μπορούσες να σκεφτείς βασικά πράγματα που σε αφορούσαν. Όμως όποιες ενέργειες αποφασίσεις να κάνεις αγαπητέ Παρθένε πρέπει να τις έχεις μελετήσει πολύ καλά και μην φερθείς καθόλου με παρορμητικότητα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου δεν πάει άσχημα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα χωρίς σοβαρό λόγο. Δέξου τις προτάσεις που θα σου κάνει ο σύντροφος σου και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις πολύ καλά μαζί του και θα αποφορτιστείς από τις έννοιες και τις ανασφάλειες που σε διακατέχουν. Εσύ που είσαι μόνος σου πάρε τα πάνω σου, γιατί ευνοείσαι να κάνεις μία νέα γνωριμία και να περάσεις τέλεια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου προσπάθησε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, για να λύσεις εκκρεμότητες που σε καθυστερούν. Οι ιδέες σου θα είναι ευφάνταστες και θα χαίρεις την εκτίμηση και τον θαυμασμό τόσο των συναδέλφων όσο και των ανωτέρων σου.

ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα ευνοούνται οι συναναστροφές και επαφές με δικά σου άτομα. Μπορείς να επικοινωνήσεις με άτομα της οικογένειάς σου που έχεις να δεις καιρό, αλλά και με φίλους και παρέες που σε κάνουν να περνάς όμορφα. Γενικά, θα την απολαύσεις την σημερινή Πέμπτη, καθώς η διάθεσή σου είναι καλή και έχεις την όρεξη να υλοποιήσεις πολλές από τις ιδέες σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ζυγέ, μπορούν να πάνε πολύ καλά, αν σταματήσεις λίγο τη γκρίνια και τις υπερβολικές απαιτήσεις που έχεις. Κάνε λίγη υπομονή κι άφησε χώρο στο σύντροφό σου να λειτουργήσει όπως νομίζει. Εσύ που είσαι ακόμη σε ερωτική αναζήτηση, ετοιμάσου για μια έντονη βραδιά με φλερτ και έρωτες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές και ειδικά για όλα τα νέα σχέδια και ξεκινήματα που σκέφτεσαι να τολμήσεις. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν πολύ προσοχή, γι’ αυτό βάλε φρένο στα έξοδά σου επειγόντως!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φίλε Σκορπιέ, κάποιες καθυστερήσεις που σε απασχολούν δεν πρόκειται να ξεπεραστούν αν δεν κάνεις κάτι δραστικό γι’ αυτές. Πάρε λοιπόν, τις καταστάσεις στα χέρια σου και μην περιμένεις να συμβούν όλα από μόνα τους. Προσοχή όμως, αυτό δε σημαίνει να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να ρισκάρεις κάποιες αποφάσεις που είναι αρκετά σημαντικές.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, είναι καιρός να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις ανοιχτά με το σύντροφό σου. Αν νομίζεις ότι δε γίνεται τίποτα, ώρα να πας παρακάτω και να γράψεις ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, συνέχισε έτσι και σύντομα θα βρεις τον έρωτα που αναζητάς. Μη χάνεις το θάρρος σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου θα έχεις κάποιες συζητήσεις, αλλά και ενδιαφέρουσες επαφές που μπορεί να σου δώσουν λύσεις σε προβλήματα. Μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί η σημερινή μέρα θα σε παρασύρει σε σπατάλες, που δε θα μπορέσεις να καλύψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, κάποιες πρακτικές λεπτομέρειες θα σου χαλάσουν τη διάθεση και δε θα σου επιτρέψουν να λειτουργήσεις όπως θέλεις. Είναι καιρός να αλλάξει κάποιες συνήθειες που σου δημιουργούν πρόβλημα και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Κάνε μια νέα αρχή που θα σε βοηθήσει να ζεις καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, καλό είναι να δείξεις σήμερα τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου και να μην κρύβεσαι πίσω από τον εγωισμό σου. Ακόμα κι αν είσαι μόνος, μίλησε στο άτομο που σε ενδιαφέρει χωρίς να φοβάσαι την απόρριψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλά επίπεδα και αν συνεχίσεις έτσι, θα δεις πως νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου μέσα από νέες προτάσεις που θα σου γίνουν. Προσοχή στα οικονομικά σου, που εξακολουθούν να σε αγχώνουν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact