ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 4 Απριλίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα θα σε χρειαστούν κάποιοι άνθρωποι από το οικογενειακό και φιλικό σου περιβάλλον και θα πρέπει να βρεις το χρόνο να τους συμπαρασταθείς, να ακούσεις τα προβλήματά τους και να βρεις τον τρόπο να τους βοηθήσεις. Μην αμελείς τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών σου υποχρεώσεων, γιατί στο τέλος θα το μετανιώσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, καλό είναι να μιλήσεις ανοιχτά σήμερα στον άνθρωπό σου και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες για μια ουσιαστική αναζωογόνηση στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, κάνε λίγη υπομονή ακόμα και μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις που δεν αξίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, προσπάθησε να μην αποσυντονιστείς με όλα όσα σου συμβαίνουν σε προσωπικό επίπεδο και να συγκεντρωθείς στις υποχρεώσεις σου. Απόφυγε τα ρίσκα και τις ριζικές αλλαγές που μπορεί να διαλύσουν τις ισορροπίες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν και το τελευταίο διάστημα αγαπητέ Υδροχόε, είχε αρκετές καθυστερήσεις που σε έχουν αγχώσει, τα πράγματα σήμερα θα εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο και θα μπορέσεις να ηρεμήσεις. Αυτό που χρειάζεται είναι λίγη υπομονή και ηρεμία για να μην κάνεις λάθη. Επίσης η σημερινή Πέμπτη είναι καλή για να ασχοληθείς με οικογενειακά ζητήματα που έχεις παραμελήσει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, αρκετά προβλήματα που είχες στη σχέση σου θα αρχίσουν να λύνονται και θα αισθανθείς πιο σίγουρος για τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο τη μοναξιά σου, μη χάνεις χρόνο μένοντας σπίτι, αλλά βγες έξω και διασκέδασε με την ψυχή σου! Όλο και κάποιος θα γοητευτεί από την παρουσία σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου μπορεί να κάνεις νέα σχέδια και να τολμήσεις συνεργασίες που φοβόσουν. Θα δεις ότι σύντομα οι καταστάσεις θα εξελιχθούν υπέρ σου. Πάντως οι προσπάθειες που κάνεις τον τελευταίο καιρό στη δουλειά σου έχουν εκτιμηθεί τόσο από τους συνεργάτες όσο και από τους προϊσταμένους σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, μην κάνεις πίσω σήμερα μπροστά στα προβλήματα που θα προκύψουν. Έχεις κάθε δυνατότητα να τα λύσεις προς όφελός σου, αλλά έχεις και τη συμπαράσταση φίλων που βρίσκονται εκεί για να σε βοηθήσουν. Ό,τι κι αν γίνει να είσαι ήρεμος και σίγουρος για τον εαυτό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ, μην αφήνεις τη σχέση σου να γίνεται έρμαιο των προβλημάτων που προέρχονται από άλλους τομείς της ζωής σου. Ηρέμησε και πέρασε όμορφα με το ταίρι σου χωρίς να σου χαλάει τη διάθεση το άγχος. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, σύντομα θα κάνεις μια καλή γνωριμία. Μέχρι τότε, μην χάνεις την αυτοπεποίθηση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, οι εξελίξεις είναι γρήγορες και οι περισσότερες θετικές. Θα μιλήσεις με άτομα που έχουν να σου προτείνουν ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προοπτικές. Ακόμα και τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα και νέες πηγές εσόδων θα έρθουν να σου λύσουν τα χέρια σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact