ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 4 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα, φίλε Κριέ, είσαι σε καλή διάθεση και ίσως να μην αξιολογείς με σύνεση ορισμένες καταστάσεις. Μην κάνεις κινήσεις πριν τις σκεφτείς καλά και μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις, γιατί θα απογοητεύσεις τους γύρω σου. Συγκεντρώσου σε όσα σε απασχολούν και βρες χρόνο για λίγη ξεκούραση και χαλάρωση. Έτσι θα μπορέσεις να σκεφτείς καλύτερα όσα σε απασχολούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να βρεις λίγο χρόνο για τη σχέση σου και να περάσεις καλά, μειώνοντας το κενό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Κι αν ακόμη έχεις μόνιμη παρέα την μοναξιά σου, βγες με αγαπημένους φίλους και πέρασε καλά. Η γνωριμία που επιθυμείς δεν αργεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου κάποιες εξελίξεις θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις προβλήματα που υπήρχαν στον εργασιακό σου χώρο. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, είναι πολύ στριμωγμένα και χρειάζεται μεγάλος αυτοέλεγχος για να μην ξεφύγεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή Πέμπτη φίλε Ταύρε είναι πολύ θετική για εσένα και αυτό φαίνεται καταρχάς από την καλή σου διάθεση και την όρεξη που έχεις να βρεθείς με παρέες και να περάσεις πολύ όμορφα. Μην υποκύψεις λοιπόν σε όσα σε στενοχωρούν γιατί σύντομα θα περάσουν. Ωστόσο, δείξε προσοχή σε κάποια άτομα που μπορεί να σου βάζουν εμπόδια εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου αγαπητέ Ταύρε καλό είναι να αλλάξεις στάση και να δεις τη σχέση σου λίγο πιο θετικά. Μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις γιατί δε θα είσαι ποτέ ικανοποιημένος. Αν είσαι μόνος, η σημερινή βραδιά σε ευνοεί αρκετά. Άνοιξε λίγο παραπάνω τα μάτια σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, μπορεί να νιώσεις επιτέλους πιο σίγουρος για τον εαυτό σου και να μην αφήσεις κάποια μικρά προβλήματα να σου μειώσουν την αυτοπεποίθηση. Ακόμα και τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλά και με λίγη προσοχή θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τις έκτακτες υποχρεώσεις που θα προκύψουν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact