ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Ο Ερμής απέναντί σου, φέρνει τους άλλους πιο κοντά και είναι βέβαιο πως θα καλύψεις… μπόλικα κενά στην περιέργειά σου, είτε πρόκειται για επουσιώδεις λεπτομέρειες είτε για ζητήματα αιχμής. Δεν αποκλείεται βέβαια να προκύψει και μια πρόταση ή συνεργασία που θα διευρύνει τους ορίζοντές σου. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Λέοντα θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για ταξίδια ή επαφές με διαφορετικά είδη ανθρώπων. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί τα οικονομικά σου, με συνέπεια να διευρυνθούν και οι καταναλωτικές επιλογές σου.
Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, καλό είναι να την «φρεσκάρεις», κάνοντας από κοινού κάποια καινούρια πράγματα. Αν πάλι είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να κάνεις μια γνωριμία στη δουλειά σου ή με άτομο που σου παρέχει υπηρεσίες, που θα έχει απρόσμενη, όσο και… ραγδαία εξέλιξη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να επικεντρωθείς στη βελτίωση των οικονομικών σου και την κάλυψη των αναγκών σου, δοκιμάζοντας ενίοτε και «καινοφανείς» πρακτικές. Παράλληλα, η Αφροδίτη απέναντί σου, ευνοεί τις συνεργασίες και τις συμφωνίες, ενώ ο Ερμής στον Τοξότη μπορεί να σου γνωρίσει άτομα με ειδικές γνώσεις, που θα συνδράμουν θετικά στη δουλειά σου. Επιπλέον, στα εργασιακά σου φαίνεται να προκύπτουν νέες προοπτικές, ίσως μάλιστα δικτυωθείς με πρόσωπα και πράγματα, διευρύνοντας τον κύκλο των εργασιών σου.
Ερωτικά
Αναμφίβολα σήμερα βρίσκεσαι ψηλά στην λίστα επιλογών των άλλων, αυτό όμως δε σημαίνει ότι ελκύεις και τα κατάλληλα για σένα πρόσωπα, ιδιαίτερα αν πρόκειται για κάτι πολύ περισσότερο από μια σεξουαλική επαφή. Εκμεταλλεύσου, λοιπόν, τη γοητεία σου, αλλά μέχρις ενός σημείου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact