ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να αναδείξει τόσο τα προτερήματα, όσο και τα ελαττώματά σου κι επειδή κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι πιθανό να προκύψουν πολλές έκτακτες καταστάσεις, προσπάθησε να «βγάλεις» τον δημιουργικό εαυτό σου, ώστε να κερδίσεις την εκτίμηση ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει, ιδιαίτερα αν το θεωρείς δυσπρόσιτο. Επιπλέον, μπορεί να σου φέρει μια απρόσμενη είδηση για ένα προσωπικό σου θέμα. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε θέλει λιγότερο συναισθηματικό/η και περισσότερο ρεαλιστή/α στα εργασιακά σου.
Ερωτικά
Καλό είναι να μην προγραμματίζεις τίποτα, αφού πολλά είναι εκείνα που μπορεί να συμβούν και να ανατρέψουν τα σχέδιά σου. Αφήσου, λοιπόν, στη «ροή» των γεγονότων κι… όπου βγει! Ίσως μάλιστα να συμβεί κάτι στο εργασιακό σου περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Ο Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να κάνεις πιο λειτουργικό τον χώρο σου, αφού αναμένονται έκτακτες επισκέψεις, ίσως όμως να βρεθείς κι εσύ σε ένα «ξένο» περιβάλλον. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να «κλέψεις» χρόνο από τις εξωτερικές δράσεις σου για να ασχοληθείς με το «μέσα» σου, αλλά και οποιοδήποτε θέμα υγείας ή διατροφής σε απασχολεί. Επιπλέον, με τον Άρη στον Σκορπιό, δε θέλει και πολύ για να προκύψει ένα μικρό ατύχημα ή μια ζημιά στα μέσα ή εργαλεία που είναι απαραίτητα στην καθημερινότητά σου.
Ερωτικά
Ένα μάλλον επιπόλαιο άτομο θα προσπαθήσει να ανατρέψει τις σταθερές σου, από την στιγμή όμως που έχεις κι εσύ τα επιχειρήματά σου, απλάδιασκέδασε την όλη κατάσταση. Εξ άλλου, έχεις στην απόλυτη διάθεσή σου και μια πιο «καθώς πρέπει» επιλογή!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact