ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα αλλά και ο Ερμής στο ζώδιό σου τονίζουν την ανάγκη σου για επικοινωνία με τον έξω κόσμο, ενώ δεν αποκλείεται να σου προκύψει κι ένα έκτακτο ταξίδι. Επιπλέον, αν έχεις μια πρωτοποριακή ιδέα, μη διστάσεις να την υλοποιήσεις άμεσα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε βάζει σε ένα διατροφικό πρόγραμμα, ενώ σε καλεί να οργανωθείς στη δουλειά σου, δρώντας με βάση τη λογική και όχι τοσυναίσθημά σου. Αν μάλιστα μοιραστείς τις σκέψεις και τα σχέδιά σου με κάποιον ειδικό, τα αποτελέσματα θα είναι ακόμα καλύτερα.
Ερωτικά
Η «παιχνιδιάρικη» διάθεσή σου κορυφώνεται, φρόντισε, ωστόσο, να απευθυνθείς σε πρόσωπα που εκτιμούν το… θεατρικό παιχνίδι, χωρίς να τα παίρνουν όλα στα σοβαρά, αφού, σε διαφορετική περίπτωση, θα πέσεις θύμα παρεξήγησης ή μιας κριτικής!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αναδεικνύει τη γοητεία σου, συνάμα όμως σε θέλει πιο χρήσιμο/η απέναντι στους ανθρώπους που αγαπάς, οπότε άσε τις «πόζες» και κινήσου με βάση αυτό που επιτάσσει το κοινό συμφέρον! Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου, ώστε να αντεπεξέλθεις σε απαιτήσεις ή ανάγκες της τελευταίας στιγμής. Ίσως, όμως, να λάβεις κι ένα έκτακτο «επίδομα». Επιπλέον, ο Ερμής στον Τοξότη μπορεί να σου αποκαλύψει ένα μυστικό.
Ερωτικά
Ο δείκτης αποδοχής σου βρίσκεται πολύ ψηλά και η ικανότητά σου να προσφέρεις πρακτικές και λειτουργικές λύσεις σε διάφορα ζητήματα θα σε φέρει ακόμη πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ίσως μάλιστα να σας ενώσει και ένα επαγγελματικό εγχείρημα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact