ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα στρέφει το ενδιαφέρον σου στα προβλήματα ή τις επιλογές ενός αγαπημένου σου προσώπου κι επειδή από ό,τι φαίνεται δεν έχεις να κάνεις με συνηθισμένες καταστάσεις, ο τρόπος που θα χειριστείς το όλο θέμα πρέπει να είναι σχετικά πρωτοποριακός. Αντίθετα, στα επαγγελματικά σου και γενικότερα στην κοινωνική σου παρουσία, οφείλεις να είσαι «εντός πλαισίων», αφού έτσι θα κερδίσεις τις εντυπώσεις και θα ελκύσεις άτομα με ισχύ. Επιπλέον, αν δεν κατέχεις κάτι, καλό είναι να απευθυνθείς στους ειδικούς, πριν «πελαγώσεις» στις λεπτομέρειες.
Ερωτικά
Το ανοικτό πνεύμα σου μπορεί να σε οδηγήσει σε μια ξεχωριστή γνωριμία. Το ενδιαφέρον μάλιστα είναι ότι η έλλειψη κοινών σημείων είναι κι αυτή που κάνει μια ενδεχόμενη σχέση ακόμη πιο προκλητική, αφού θα σου δώσει την ευκαιρία να δοκιμαστείς κάτω από «ακραίες» συνθήκες!

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα σε προσανατολίζει σε οικογενειακά θέματα, ίσως μάλιστα να προκύψουν έκτακτα περιστατικά στο σπίτι σου. Επιπλέον, στα οικονομικά σου, μια ξαφνική έμπνευση ή μια αλλαγή των δεδομένων μπορεί να σε βγάλει από το πρόγραμμά σου ή να ανατρέψει τα σχέδιά σου, τελικά όμως πιθανόν και να αξίζει τον κόπο, αφού θα απελευθερωθείς από τις δεσμεύσεις σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε καλεί να επιμεληθείς προσεκτικά την εξωτερική σου εμφάνιση, δίνοντας σημασία σε λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά!
Ερωτικά
Εντάσεις και διαξιφισμοί σε «απειλούν», αλλά αν θες να διατηρήσεις την ψυχική σου ισορροπία, το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι το να μην παίρνεις και τόσο σοβαρά συμπεριφορές, που έχουν εγωιστικά κίνητρα και τρέφονται από την αμηχανία σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact